permis pescuit
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
permis pescuit
sper sa nu se supere nici un moderator
am o singura intrebare....
care sunt pasii de urmat pentru a obtine un permis de pescuit de la agvps
cu precizarea ca eu locuiesc in bucuresti si vreau sa pescuiesc la dunare in judetul giurgiu
multumesc anticipat
cu precizarea ca eu locuiesc in bucuresti si vreau sa pescuiesc la dunare in judetul giurgiu
multumesc anticipat
-
- senior
pai tre` sa mergi la Giurgiu si sa-ti iei permis la una din cele 3 asociatii locale: AJVPS Giurgiu, Pescarii Giurgiuveni si Abramis 2003. toate au acces la aceleasi bazine piscicole naturale, asa ca singura diferenta s-ar putea sa fie pretul permisului. permisele pentru aceste asociatii sunt identicer si sunt eliberate de CNAFP.
dupa care mergi la politia de frontiera Giurgiu si platesti costul PG-ului pentru zona care te intereseaza.
dupa care mergi la politia de frontiera Giurgiu si platesti costul PG-ului pentru zona care te intereseaza.
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !
-
- utilizator nou
permis pescuit
dar permisul de la filiala din bucuresti nu este valabil la giurgiu de ce trebuie sa ma duc pana la giurgiu ca sa-mi fac permis ]
am inteles ca de la giurgiu de la graniceri trebuie sa obtin numai acel permis de granita ????
am inteles ca de la giurgiu de la graniceri trebuie sa obtin numai acel permis de granita ????
- exu...
- utilizator constant
Re: permis pescuit
Frate...mergi la agvps pe mosilor cu buletinu si o poza, platesti 750 000, ti se elibereaza pe loc carnetul de pescar, apoi mergi cu el la giurgiu...sa ai tot ce iti elibereaza cei din mosilor asupra ta, si in plus o copie dupa buletin...lasi actele la giurgiu si cind iti zic ei sa mergi dupa ele, iti programezi si-un pescuit pe dunare...pe politistii de frontiera, nu-i intereseaza viza asoc de pescari, ci viza PG...daca ai pe cineva la giurgiu, poti obtine in aceeasi zi viza...io asa am obtinut-o...altfel stai ceva timp, 10 zile sau mai mult...mihaipopescu scrie:sper sa nu se supere nici un moderator
multumesc anticipat
Iti doresc succes, iar daca vrei, te pot pune in legatura cu cineva din giurgiu, care te-ar putea ajuta, pentru modesta suma de un pachet de cafea si-o sticla de cognac, se rezolva pe loc, iar daca mai gasesti pe cineva amator de PG, te scoti mai bine...
Poti avea viza asoc de pescuit din orice judet al tarii, n-are importanta, decit sa fie pe 2006...
ÃŽmi plac peştele...
Permis pescuit
Mah Baieti ! Va rog din suflet - NU MAI DATI BANII LA AGVPS, acest dinozaur comunisto-bolsevic. Dl. Adrian Ionascu de la ANPA v-a dat inca doua adrese de asociatii nou-infiintate, de la care puteti sa luati acelasi permis cu bani mai putini (probabil 500.000). Daca veti continua sa-i sponsorizati tot pe ei, nu se va schimba niciodata nimic in pescuitul romanesc !
-
- senior
chiar mi se pare stupid sa mergi la sediul AGVPS si sa platesti permis, la AVPS Diana, presupun. pai ce legatura au astia cu Dunarea?exu... scrie:Frate...mergi la agvps pe mosilor cu buletinu si o poza, platesti 750 000, ti se elibereaza pe loc carnetul de pescar, apoi mergi cu el la giurgiu...sa ai tot ce iti elibereaza cei din mosilor asupra ta, si in plus o copie dupa buletin...lasi actele la giurgiu si cind iti zic ei sa mergi dupa ele, iti programezi si-un pescuit pe dunare...pe politistii de frontiera, nu-i intereseaza viza asoc de pescari, ci viza PG...daca ai pe cineva la giurgiu, poti obtine in aceeasi zi viza...io asa am obtinut-o...altfel stai ceva timp, 10 zile sau mai mult...mihaipopescu scrie:sper sa nu se supere nici un moderator
multumesc anticipat
Iti doresc succes, iar daca vrei, te pot pune in legatura cu cineva din giurgiu, care te-ar putea ajuta, pentru modesta suma de un pachet de cafea si-o sticla de cognac, se rezolva pe loc, iar daca mai gasesti pe cineva amator de PG, te scoti mai bine...
Poti avea viza asoc de pescuit din orice judet al tarii, n-are importanta, decit sa fie pe 2006...
si ce-ti ofera de banii astia?
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !
- exu...
- utilizator constant
Re: Permis pescuit
Nu mai stiu ce'au facut mrvily &co, erau in faza de inregistrare a asociatiei la tribunal, poate intra p'aci si ne da vesti proaspete...am permisu' vizat din martie la diana, n'am avut unde sa'l vizez in alta parte, nu mor de dragu' agvps'ului, insa aveam nevoie de permis de undeva...pityu scrie:Mah Baieti ! Va rog din suflet - NU MAI DATI BANII LA AGVPS, acest dinozaur comunisto-bolsevic. Dl. Adrian Ionascu de la ANPA v-a dat inca doua adrese de asociatii nou-infiintate, de la care puteti sa luati acelasi permis cu bani mai putini (probabil 500.000). Daca veti continua sa-i sponsorizati tot pe ei, nu se va schimba niciodata nimic in pescuitul romanesc !
ÃŽmi plac peştele...
- exu...
- utilizator constant
chiar mi se pare stupid sa mergi la sediul AGVPS si sa platesti permis, la AVPS Diana, presupun. pai ce legatura au astia cu Dunarea?
si ce-ti ofera de banii astia?[/quote]
Da, asa este, pare stupid sa'ti faci la diana permis si sa pescuiesti la dunare, insa aceasta este realitatea, cine vrea carnetu' de pescar si permisu' in aceeasi zi, fara a mai sta pe drumuri, se poate duce la ei...eu unu' abia astept sa vad asociatia lui mrvily functionala, sau alte asociatii private, insa pina atunci asta e calea de urmat...
si ce-ti ofera de banii astia?[/quote]
Da, asa este, pare stupid sa'ti faci la diana permis si sa pescuiesti la dunare, insa aceasta este realitatea, cine vrea carnetu' de pescar si permisu' in aceeasi zi, fara a mai sta pe drumuri, se poate duce la ei...eu unu' abia astept sa vad asociatia lui mrvily functionala, sau alte asociatii private, insa pina atunci asta e calea de urmat...
ÃŽmi plac peştele...
-
- senior
Re: Permis pescuit
[quote="exu..."]
Nu mai stiu ce'au facut mrvily &co, erau in faza de inregistrare a asociatiei la tribunal, poate intra p'aci si ne da vesti proaspete...am permisu' vizat din martie la diana, n'am avut unde sa'l vizez in alta parte, nu mor de dragu' agvps'ului, insa aveam nevoie de permis de undeva...[/quote]
Cu scuzele de rigoare dar atit timpul meu cit si a celorlalti nu a facut posibila inregistrarea la tribunal din lipsa de una de alta, dar acum am toate actele si joi le depun la tribunal, ca asa este in perioada de concedii la tribunal registratura lucreaza doar o zi pe saptamina.
Nu mai stiu ce'au facut mrvily &co, erau in faza de inregistrare a asociatiei la tribunal, poate intra p'aci si ne da vesti proaspete...am permisu' vizat din martie la diana, n'am avut unde sa'l vizez in alta parte, nu mor de dragu' agvps'ului, insa aveam nevoie de permis de undeva...[/quote]
Cu scuzele de rigoare dar atit timpul meu cit si a celorlalti nu a facut posibila inregistrarea la tribunal din lipsa de una de alta, dar acum am toate actele si joi le depun la tribunal, ca asa este in perioada de concedii la tribunal registratura lucreaza doar o zi pe saptamina.