permis pescuit

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 21 Aug 2006, 17:56

[quote="adrian ionascu"]daca este sa-ti faci permis in Bucuresti mai bine il faci la Pescari 4ever sau la Anglers XXI. astia chiar au asociatii de pescuit nu ghiseu de vandut permise.[/quote]
Legat de asociatii sau ghisee de vindut permise,
Domnule Ionascu,
Din respect pentru dumneavoasta nu va contrazic dar as vrea sa stiti ca sunt unul dintre fondatorii lui Pescar4Ever cum si dumneavoastra sunteti unul dintre fondatori lui Anglers XXI. Haideti sa nu judecam pe cei pe care n-ui cunoastem si sa n-ui catalogam drept asociatii de apartament. Si ca sa vedeti ca nu ma ascund dupa un nic dau aici numele meu pentru cei care nu stiu cine sunt, cu toate ca ma indoiesc ca ar mai fi cineva care nu stie cine este mrvily (Mitrea Vasile). Am fost coleg de arbitraj cu dumneavoastra la Gostilele si am calatorit la intoarcere in aceasi masina (dubita),acum sunt sigur ca stiti despre cine este vorba si v-as ruga sa nu desconsiderati asociatiile mici sau cele in formare.
Nici o data nu veti putea sti ce poate face o asociere de persoane, in speta pescari,ei sunt intotdeauna imprevizibili.
Cu respect........ :wink:

pityu
veteran
veteran

Permis pescuit

Mesaj de pityu » 21 Aug 2006, 22:26

mrvily ! Eu indemn pescarii pe toate topicurile si o fac si acum.
CONSTITUITI-VA IN CAT MAI MULTE ASOCIATII DE PESCARI !!!!!!!
VREMEA MONOPOLULUI AGVPS TREBUIE SA DISPARA PENTRU TOTDEAUNA !!!!
Bafta si mult succes pentru infiintarea asociatiei pe care o doresti !
Cu prietenie - A.P.S. Salmo - Carpatica Lupeni !

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 21 Aug 2006, 22:30

Multam de urare,
As putea spune ca am state vechi deoarece sunt la a doua asociatie dar sper sa rezolv.
Inca o data multam de urare si de indrumare. :wink:

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Re: Permis pescuit

Mesaj de exu... » 22 Aug 2006, 14:21

mrvily scrie:
exu... scrie:
Nu mai stiu ce'au facut mrvily &co, erau in faza de inregistrare a asociatiei la tribunal, poate intra p'aci si ne da vesti proaspete...am permisu' vizat din martie la diana, n'am avut unde sa'l vizez in alta parte, nu mor de dragu' agvps'ului, insa aveam nevoie de permis de undeva...
Cu scuzele de rigoare dar atit timpul meu cit si a celorlalti nu a facut posibila inregistrarea la tribunal din lipsa de una de alta, dar acum am toate actele si joi le depun la tribunal, ca asa este in perioada de concedii la tribunal registratura lucreaza doar o zi pe saptamina.
Ar trebui sa'ti schimbi nicku in mrvily ocupatu'...din 31 martie, cind a fo' primu' termen, cre' ca nu ajungeti nici la 31 septembrie cu asociatia...uite d'aia m'am retras atunci...da' sa stii ca voi adera la ea imediat ce va fi gata...doar "sa nu mai fiti asa de ocupati"... :shock:
Si sa nu zici ca'mi place sa iau totu' de'a gata, ca iau foc :twisted:
ÃŽmi plac peştele...

mihaipopescu
utilizator nou
utilizator nou

ok

Mesaj de mihaipopescu » 22 Aug 2006, 19:34

pana una alta am priceput cat de cat cum sta treaba cu permisul trebe o fotografie color si copie dupa buletin si bineinteles banii si ai permisul in aceeasi zii cat despre pg asta tot nu sunt lamurit dureaza 10 zile sa-l obtin sau deschid usa cu ``capul`` si i-l obtin pe loc? si nu trebe sa se certe lumea pe tema agvps dupa parerea mea intradevar este bine sa fie mai multe asociatii dintre care si unele private dar sa se tina si de treaba si sa fie serioase ca de firme de duminica suntem satui cu totii va rog nu mai va certati pt nu stiu ce reminiscente comuniste sau nu stiu ce alte chestii cred ca acest site este pt pescari si nu pt polemici despre nu stiu ce
multumesc anticipat
ps este alegerea fiecaruia pt ce variante prefera :

adrian ionascu
senior
senior

Mesaj de adrian ionascu » 23 Aug 2006, 10:02

din cate stiu eu te costa 5 lei taxa de PG, cu eliberarea in cateva zile iar pentru urgente, adica eliberarea pe loc tre` sa platesti 10 lei.
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 23 Aug 2006, 10:25

adrian ionascu scrie:din cate stiu eu te costa 5 lei taxa de PG, cu eliberarea in cateva zile iar pentru urgente, adica eliberarea pe loc tre` sa platesti 10 lei.
Nu e percepe taxa pt PG...am obtinut de la GR si de la CL...taxa a fo' eliminata, insa stiu ei sa te faca sa decartezi... :)
ÃŽmi plac peştele...

adrian ionascu
senior
senior

Mesaj de adrian ionascu » 23 Aug 2006, 15:34

pai si atunci ce se plateste? taxa de mediu? :lol:
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 24 Aug 2006, 12:48

adrian ionascu scrie:pai si atunci ce se plateste? taxa de mediu? :lol:
Nu se plateste frate nimic, pentru eliberearea PG, nu se percepe NICI o taxa...cel putin, asa este la Calarasi si Giurgiu...
ÃŽmi plac peştele...

pityu
veteran
veteran

Permis pescuit

Mesaj de pityu » 26 Aug 2006, 20:15

Fratilor ! Vedeti ca Apsalba pe topicul initiat de mine are o stire bomba pentru noi toti ! Nu - nu trebuie sa intrati pe acel topic ! Va spun eu despre ce-i vorba.
Cei care i-ati ingrasat pe sefii de la AJVPS, puteti sa va cereti banii inapoi !
La solicitarea APS Alba, ANPA A RETRAS AUTORIZATIILE DE PESCUIT TUTUROR ajvps- URILOR DIN TOATE JUDETELE TARII !!!!!!!!!!!!!!!!
MARE VICTORIE ! DOAMNE-AJUTA !!!!!!!!!

Scrie răspuns