Permis pescuit Delta
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Permis pescuit Delta
Unde si cat achit pentru a pescui in legalitate in Delta Dunarii ( Mila23).
ajvps-tulcea zice ca la ei, anpa tulcea zice ca la ei ca cel de ajvps nu e valabil, nu stiu ce sa fac . help me !
ajvps-tulcea zice ca la ei, anpa tulcea zice ca la ei ca cel de ajvps nu e valabil, nu stiu ce sa fac . help me !
De acord cu Adi! Dar uite si o parere mai legala:dute la ANPA Tulcea ,iti vor spune care ape sunt in administratie si la cine trebuie sa platesti.Pentru ape neadministrate permisul te costa 1 leu si-l cumperi de la ANPA cu copie de pe buletin, cerere tip si 5 minute alocate .Langa gara CFR din Tulcea!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
@adiwolf, eu i-as da in ma-sa dar totusi nu ma simt deloc comod daca pescuiesc ilegal (sau oarecum ilegal) basca omul care vine in control saracul n-are nici o vina asa ca, vreau nu vreau, trebuie sa am ceva la mana. Cred ca o sa-l fac totusi la ajvps-tl pentru ca tipa cu care am vb la tel mi-a spus ca daca ma duc cu permisul de ajvps-sb platesc o diferenta de 50 lei.
Si daca vei pescui pe o apa data in administrare catre o alta asociatie o vei lua in mana...
Ex:Murighiol, Dunarea veche, apa arondata de Asociatia Pescarilor de Rapitori Murighiol = AJVPS Tulcea -frectie Galenica! Si amenda pentru posesorul de permis ajvps...
Mai bine nu plati nici un permis la nimeni si macar nu-ti pare rau

Ex:Murighiol, Dunarea veche, apa arondata de Asociatia Pescarilor de Rapitori Murighiol = AJVPS Tulcea -frectie Galenica! Si amenda pentru posesorul de permis ajvps...

Mai bine nu plati nici un permis la nimeni si macar nu-ti pare rau

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.