nimeni dintre noi nu si-a propus sa te bage in ceata,dar pur si simplu intelege ca legislatia actuala si tot ceea ce este legat de pescuit ("sportiv",industrial sau acvacultura) este intr-o ceata totatala si intr-o bulibaseala generala.
pana ce rechinii cei mari si plevusca nu se pun deacord care si cum sa se imparta ce a mai ramas de impartit,nu vom avea o lege clara,precisa si deci cat vrei voi tu sa fi un bun cetatean,statul prin trepadusii lui si prin grupurile de interese care il guverneaza,nu te lasa.
asa ca tu fa cum vrei,dar nu iti face prea multe procese de constiinta,fiindca oricat vrei voi,la ora actuala nu vei putea fi in regula.
p.s. nu mai fi atat de credul,genul de afirmatie
ma face sa cred ca nu stai f mult pe apa sa vezi ca tocmai acel individ poarta o mare raspundere pt majoritatea faradelegilor care se intampla pe apa si pe care le permite cu bunastiinta si direct cointeresat.omul care vine in control saracul n-are nici o vina
p.p.s si mai gandestete ca cei care vin sa iti ceara bani,sunt cumva niste escroci (ca altfel nu le pot zice) care s-au facut stapani pe "strada" ta.
ca si cum eu as veni si as lua in gestionare o strada pe care tu treci din cand in cand si cand te prind pe acea strada,te taxez de nu se vede.(si nu am turnat nici un strop de asfalt pe acea strada,au facuto altii pe banii prostilor