Gabriel68 scrie:Adrian, multumesc pentru informatie.Eu am permis de pescuit de la APS Deva si am platit 77 ron reprezentind cv autorizatie Anpa+ cotizati pe anul 2017.Te intreb pe tine cum pot pescui in 2018 fara sa platesc acesti bani?.
Nu poti pescui.
Pentru informatii suna la Inspectorul Piscicol de la ANPA care raspunde de jud. Hunedoara , Neacsu Ionel tel.0747287464 si te va lamuri dinsul.
Ca sa stii legal ce se intimpla cu pescuitul in jud. Hunedoara te informez eu cum este cu toate ca nu esti membru la noi in Asociatie.
In jud. Hunedoara toate licitatiile le-am blocat prin Instanta .Pina termin eu APS-HD si APS-DEVA procesele pe care le avem in prima faza cistigate cu ANPA si pina ramin ele definitive respectiv dupa aproximativ 2 ani in Jud. Hunedoara nu se vor semna nici un fel de contracte. Pina atunci poti pescui legal in jud. Hunedoara numai daca esti membru la una din urmatoarele Asociatii : APS-HD , APS-DEVA , APS-XXX , AJVPS-HD.
Pentru stiinta pescarilor :
OM care prevede concesionarea apelor catre Asociatii este atacat in Instanta la 3 Curti de Apel si anume :
1)Curtea de Apel Alba Iulia dosar nr.271/57/2017
2)Curtea de Apel Timisoara dosar nr.644/59/2017
3)Curtea de Apel Bucuresti dosar nr.7944/2/2017
Aceste Procese nu au fost deschise de catre Asociatii si nu au fost acceptate se le reprezinte niste Case de Avocatura respectabile daca nu erau sanse de anulare a O.M.