1. Corect spus noi suntem societatea civila in materie de pescuit sportiv.adrian frunza scrie:.mi-e sila de ambuscade ,da marlanii ,din agvps asta merita,in definitiv.noi chiar suntem societatea civila in materie de pescuit sportiv.
mi-ar place sa eliberez 95% din pestii capturati,dar cand vad ca acasa ma asteapta gaina cu hormoni,si porc cu feromoni,prefer un salau natur.
si daca il eliberez ,nu se duce idiotu' direct in panza infama a lu' braconeru'?gandeste ,fa un plan de actiune,si supune-l votului.e greu ,dar e o provocare,poti lua locul lui bombonel!oricum asta e martalog!
singurul motiv pentru care suport inca agvps ,este ca pot pescui in prohibitie(addicted to ........... skin)e un vers celebru ,il cunosti?
inchei:atat timp cat vom bate apa in piua ,nu se va schimba nimic,sta in puterea noastra .............
Acu', sincer sa fiu, mi-ar placea sa fie desfiintata structura asta. Nu ca ar manca bani degeaba (ca nu prea se inghesoaie nimeni sa le dea bani), dar pur si simplu se simte nevoia sa se faca ceva in privinta apelor.
Am mai discutat treaba asta pe forum, trebuie sa plece de la fiecare din noi, fiecare pescar sa faca ceva pentru binele apei pe malul careia se simte bine cateva ore.
Din pacate n-am avut inca timp sa aprofundez domeniu asta de legislatie.
Dupa 15 februarie poate!
Cat despre locul lui Bombonel, io stiu ca deja se bat multi pentru el: Tarus, Raduta & compania! oricum, nu interesa pe mine treaba asta.
Cat despre pescuitul in prohibitie, io zic ca nu-i o necesitate (mai ales ca nu se suprapun perioadele, cand e inchis la salau poti merge la pastrav

In ceea ce priveste "gaina cu hormoni,si porc cu feromoni", consoleaza-te cu ideea. Asta e! Bun salaul, dar.... e pe numarate!
S-au facut cercetari foarte elaborate in sensul ca Pamantul nu poate suporta mai mult decat (cred) vreo 10 sau 15 miliarde locuitori. Ceea ce se va atinge in decursul vietii noastre. Pur si simplu nu-i mai poate hrani, adaposti, etc...
Treaba asta cu razboaiele, bolile, dezastrele, etc..., e detestabila, insa
se substiuie legii selectiei naturale, care "mai rarea" din locuitori.
Ma rog, trist dar adevarat!
Si, din pacate, nu cunosc versul cu "addicted to....." Alte indicii?