Permis de pescuit AJVPS

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 20 Iul 2007, 14:40

mda,exact ce ma asteptam.
fiecare interpreteaza cum vrea el legea.
asta e nenorocirea noastra,ca nu suntem in stare (sau nu vrem ) sa emitem niste legi clare si simple care sa poata fi aplicate si neinerpretabile.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 21 Iul 2007, 08:10

APSHD scrie:Da domnule toti pescari care au permis de pescuit indiferent din ce judet fac parte nu vor fi amendati daca pescuiesc pe lacul Cincis, respectind legea bineinteles. :help: :fluch :datz: :censored: :lol1: :elkgrin:
In controalele pe care le facem am gasit pescari din Oradea , Vilcea , Satu Mare , Suceava si Bucuresti , aveau permise vizate atit la AGVPS cit si la asociatii independente nici unul dintre ei nu a avut de suferit deoarece este din alt judet. :explode: :datz: :fluch :help: :censored: :elkgrin: :lol1:
Ptr. toti dobitocii de pe rapitori.ro: aceasta este o mentalitate sanatoasa, inteleapta si laudabila izvorata din ideea k daca imi fac treaba bine si imi respect fiecare membru din Asociatie, nu ma tem de nimik! Am sa ma duc sa pescuiesc si eu in Hunedoara doar pentru a avea sentimentul de normalitate si libertate!

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 21 Iul 2007, 08:46

Va asteptam cu bratele deschise .
Anuntatima cind vreti sa veniti . :datz:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 21 Iul 2007, 12:25

@apshd

Stai sa vina toamna...Am fost pe Cincis de cca 2 saptamani dar la baie :lol:
Am auzit insa ca nu prea mai sunt shalai :cry:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 21 Iul 2007, 12:57

Pina acuma 2 ani sa braconat in draci cu absolut toate metodele cunoscute. In perioada de prohibitie se pescuia cu acordul AJVPS-ului la liber. Se adunau salai si stiuci de pe linga maluri de marimea unui pix 10-15 cm.De unde sa mai fie peste in Cincis :?: :?: :?: :?: :?:
De 2 ani am incuput controale severe , o campanie de informare printre membri nostri , respectarea perioadei de prohibitie si eliberarea pestelui sub dimensiune prins , tot odata am populat anul trecut cu 5 to. de crap si caras. Anul acesta avem in plan sa populam cu o cantitate mai mare de peste. :help:

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 24 Iul 2007, 23:45

vanatoruldepesti scrie: Am sa ma duc sa pescuiesc si eu in Hunedoara doar pentru a avea sentimentul de normalitate si libertate![/b]
Nu in perioada asta , mai asteapta putin sa mai scada din temperaturile infernale ; pe paraie stau pastravii in sipot si se dau la o parte cind le trece nimfa pe la nas...parca se tem sa nu-i calce ..! :lol:

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 30 Iul 2007, 18:02

off-topic ptr. Cati: Pe Vidra este tristetze mare.... Am mai scos parleala pe Bradisor cu cativa cleni (clenutzi) si un indigen de 54cm 8)

Scrie răspuns