mda,exact ce ma asteptam.
fiecare interpreteaza cum vrea el legea.
asta e nenorocirea noastra,ca nu suntem in stare (sau nu vrem ) sa emitem niste legi clare si simple care sa poata fi aplicate si neinerpretabile.
Permis de pescuit AJVPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- vanatoruldepesti
- veteran
Ptr. toti dobitocii de pe rapitori.ro: aceasta este o mentalitate sanatoasa, inteleapta si laudabila izvorata din ideea k daca imi fac treaba bine si imi respect fiecare membru din Asociatie, nu ma tem de nimik! Am sa ma duc sa pescuiesc si eu in Hunedoara doar pentru a avea sentimentul de normalitate si libertate!APSHD scrie:Da domnule toti pescari care au permis de pescuit indiferent din ce judet fac parte nu vor fi amendati daca pescuiesc pe lacul Cincis, respectind legea bineinteles.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
In controalele pe care le facem am gasit pescari din Oradea , Vilcea , Satu Mare , Suceava si Bucuresti , aveau permise vizate atit la AGVPS cit si la asociatii independente nici unul dintre ei nu a avut de suferit deoarece este din alt judet.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pina acuma 2 ani sa braconat in draci cu absolut toate metodele cunoscute. In perioada de prohibitie se pescuia cu acordul AJVPS-ului la liber. Se adunau salai si stiuci de pe linga maluri de marimea unui pix 10-15 cm.De unde sa mai fie peste in Cincis
De 2 ani am incuput controale severe , o campanie de informare printre membri nostri , respectarea perioadei de prohibitie si eliberarea pestelui sub dimensiune prins , tot odata am populat anul trecut cu 5 to. de crap si caras. Anul acesta avem in plan sa populam cu o cantitate mai mare de peste.

De 2 ani am incuput controale severe , o campanie de informare printre membri nostri , respectarea perioadei de prohibitie si eliberarea pestelui sub dimensiune prins , tot odata am populat anul trecut cu 5 to. de crap si caras. Anul acesta avem in plan sa populam cu o cantitate mai mare de peste.

Nu in perioada asta , mai asteapta putin sa mai scada din temperaturile infernale ; pe paraie stau pastravii in sipot si se dau la o parte cind le trece nimfa pe la nas...parca se tem sa nu-i calce ..!vanatoruldepesti scrie: Am sa ma duc sa pescuiesc si eu in Hunedoara doar pentru a avea sentimentul de normalitate si libertate![/b]

- vanatoruldepesti
- veteran