Permis de pescuit AJVPS

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Pyi
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Pyi » 18 Iul 2007, 14:34

Le-am scris la astia de la AGVPS; sunt curios ce si cand imi raspund

PS am mai gasit ceva pe site-ul AGVSP:http://www.agvps.ro/informatii2.php
Ave "Poli", morituri te salutant

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 18 Iul 2007, 22:08

Doamne fereste nu avem nici o legatura cu AGVPS-ul. Noi am reusit sa le luam aproape 2000 de membri anul acesta, la nivel de judet asociatiile independente au peste 4000 de membri, pe cind ei au 3000 de membri. :help: :help: :help: :help: :help:
Pleaca pescari in masa de la ei datorita comportamentului dictatorial pe care il au fata de pescari, mai nou pleaca si vinatorii de la ei la asociatii de vinatoare noi create conform legii. :datz: :datz: :datz: :datz: :datz:

Pyi
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Pyi » 19 Iul 2007, 12:54

APSHD scrie:Doamne fereste nu avem nici o legatura cu AGVPS-ul. Noi am reusit sa le luam aproape 2000 de membri anul acesta, la nivel de judet asociatiile independente au peste 4000 de membri, pe cind ei au 3000 de membri. :help: :help: :help: :help: :help:
Pleaca pescari in masa de la ei datorita comportamentului dictatorial pe care il au fata de pescari, mai nou pleaca si vinatorii de la ei la asociatii de vinatoare noi create conform legii. :datz: :datz: :datz: :datz: :datz:
Si voi acceptati in HD pescari cu permisul vizat de o Asociatie din alt judet?
Apropos, Cincisul ce regim are? Poti pescui pe el cu un permis vizat in alt judet?

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 19 Iul 2007, 13:45

Da domnule toti pescari care au permis de pescuit indiferent din ce judet fac parte nu vor fi amendati daca pescuiesc pe lacul Cincis, respectind legea bineinteles. :help: :fluch :datz: :censored: :lol1: :elkgrin:
In controalele pe care le facem am gasit pescari din Oradea , Vilcea , Satu Mare , Suceava si Bucuresti , aveau permise vizate atit la AGVPS cit si la asociatii independente nici unul dintre ei nu a avut de suferit deoarece este din alt judet. :explode: :datz: :fluch :help: :censored: :elkgrin: :lol1:

Pyi
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Pyi » 19 Iul 2007, 14:46

APSHD scrie:Da domnule toti pescari care au permis de pescuit indiferent din ce judet fac parte nu vor fi amendati daca pescuiesc pe lacul Cincis, respectind legea bineinteles. :help: :fluch :datz: :censored: :lol1: :elkgrin:
In controalele pe care le facem am gasit pescari din Oradea , Vilcea , Satu Mare , Suceava si Bucuresti , aveau permise vizate atit la AGVPS cit si la asociatii independente nici unul dintre ei nu a avut de suferit deoarece este din alt judet. :explode: :datz: :fluch :help: :censored: :elkgrin: :lol1:
OK. Mersi. Exista o baza legislativa pentru "toleranta" asta, sau ceva protocoale?

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 19 Iul 2007, 15:00

Conform Ordinului Ministrului Agriculturi nr:514/07/2007 publicat in MO nr:451 din 4-7-2007 la articolul 1 este prevazut cine are dreptul de pescuit in bazinele piscicole naturale din Romania. :help:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 19 Iul 2007, 20:20

APSHD scrie:Conform Ordinului Ministrului Agriculturi nr:514/07/2007 publicat in MO nr:451 din 4-7-2007 la articolul 1 este prevazut cine are dreptul de pescuit in bazinele piscicole naturale din Romania. :help:
si cine are?
exemplifica te rog.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 20 Iul 2007, 08:45

Caute pe acest sait NOUL ORDIN PRIVIND PESCUITUL SPORTIV FORAM MO acolo vei gasi tot ce te intereseaza. :help: :help: :help: :help: :help:

Pyi
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Pyi » 20 Iul 2007, 09:09

Noul ordin nu spune nimic de de drepyul de a pescui in alte judete decat cel in care ti-ai vizat permisul.

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 20 Iul 2007, 13:30

Noul Ordin nu specifica valabilitatea permisului numai in cadrul judetului.
La art.1 scrie foarte clar :Dreptul de pescuit in bazinele piscicole naturale apartine statului, erte dat de autorizatia de pescuit si se exercita prin permisul de pescuit. :explode: :explode: :explode:

Scrie răspuns