Permis de navigatie
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ordonanta de urgenta nr. 74/2006, din 20.09.2006, publicat in M.O., Partea I nr. 827 din 09.10.2006, pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr. 42/1997 privind transportul naval.danr scrie:intreaba la capitanie ce lege este,
.........................
Art. 51(4),
alin. 5 Nu se inmatriculeaza sau nu se inscriu in registrul de evidenta urmatoarele categorii de nave:
a)ambarcatiunile cu o lungime mai mica de 7m si/sau cu o propulsie mai mica de 15 kw;
b)ambarcatiunile propulsate prin forta umana;
..........................
PS Cred ca ar trebui un moderator sa mute chestia asta in alt topic, ca aici e vorba de permisul de navigatie.
Ceva noutati, sper:
am vb ieri cu un domn de la Capitania Snagov(Herastrau):
Examenul se va tine in martie, dar data exacta nu a fost stabilita.
Pe 1-2 martie o sa il sun iar, poate aflu exact.
Deci, pana atunci, spor la intocmirea dosarului (trebuie cumva atasat si certificatul de nastere ???
)
Si cateva nr. de telefon de acolo:
021.224.25.29
021.224.25.09
am vb ieri cu un domn de la Capitania Snagov(Herastrau):
Examenul se va tine in martie, dar data exacta nu a fost stabilita.
Pe 1-2 martie o sa il sun iar, poate aflu exact.
Deci, pana atunci, spor la intocmirea dosarului (trebuie cumva atasat si certificatul de nastere ???

Si cateva nr. de telefon de acolo:
021.224.25.29
021.224.25.09
Salut,
am mai aflat ceva noutati(tocmai am vb cu cineva de acolo, asa ca reproduc exact ce mi-a spus):
examenul se da dupa 15 martie
proba teoretica: Regulamentul de navigatie pe Dunare si Reguli de salvare
dosarele se pot depune cu 2 saptamani inainte de examen
Rugaminte catre cei care mai sunt interesati: daca imi puteti trimite si mie pe mail sau oricum altfel materialele pentru proba teoretica, eu nu reusesc sa dau de ele
Dau o bere rece la examen
am mai aflat ceva noutati(tocmai am vb cu cineva de acolo, asa ca reproduc exact ce mi-a spus):
examenul se da dupa 15 martie
proba teoretica: Regulamentul de navigatie pe Dunare si Reguli de salvare
dosarele se pot depune cu 2 saptamani inainte de examen

Dau o bere rece la examen

Pina la urma pescuitul de noapte este legal acum? Parca nu trecuse de Senat articolul respectiv. Multumesc pentru informatii!danr scrie:intreaba la capitanie ce lege este, fa rost de document si tine o copie xerox la tine
nu se stie peste ce prost dai
pe mine vroia un granicer dasta sa ma amendeze la cateva luni dupa ce s-a legalizat pescuitul noaptea
Sa trag concluzia ca la o barca pneumatica propulsata de un motor mic,nu trebuie nici inmatriculare si nici permis de navigatieMariusC scrie:
Ordonanta de urgenta nr. 74/2006
.........................
Art. 51(4),
alin. 5 Nu se inmatriculeaza sau nu se inscriu in registrul de evidenta urmatoarele categorii de nave:
a)ambarcatiunile cu o lungime mai mica de 7m si/sau cu o propulsie mai mica de 15 kw;
b)ambarcatiunile propulsate prin forta umana;
..........................
PS Cred ca ar trebui un moderator sa mute chestia asta in alt topic, ca aici e vorba de permisul de navigatie.

Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!