perioada de prohibitie

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 23 Ian 2008, 19:24

pytiu :

"se interzice pescuitul stiucii intre 15 februarie si 15 martie, aici au avut in scfarsit minte (dar dupa multe interventii ale noastre, ale pescarilor"

"Daca nu-i tocam la cap an de an, si acuma era prohibitie si la stiuca la fel ca la apele de ses, ca doar este peste de ses, nu? "

aoleuuu. ce noroc cu voi .
parlamentarii va rog afara din parlament .sunt altii mai buni (la inflorit).
pytiu de felicit ca nu ai spus ca voua , asoc. pitulicio-vrrrr, va revine acest merit.

ma doare capul.nu am nimic cu tine dar esti tare cu faza asta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

e prima oara cand ma faci sa rad in hohote in fata calculatorului.
multumesc

ps : daca mai postezi asa ceva ma voi retrage de pe forum si le voi cere toate postarile mele sa fie sterse.deja imi pare rau ca am intrat pe asa ceva.ma asteptam la mai mult din partea unor reprezentanti, tu te reprezinti pe tine,dar afirmatia cu ciolanul mi-o mentin .va miroase bine nu?????!!!!

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 27 Ian 2008, 04:08

chill pescuitorule....nu mai fi asa agresiv :wink:

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 27 Ian 2008, 18:46

pescuitorul scrie:aoleuuu. ce noroc cu voi .
pytiu de felicit ca nu ai spus ca voua , asoc. pitulicio-vrrrr, va revine acest merit.

ma doare capul.nu am nimic cu tine dar esti tare cu faza asta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

multumesc

ps : daca mai postezi asa ceva ma voi retrage de pe forum si le voi cere toate postarile mele sa fie sterse.deja imi pare rau ca am intrat pe asa ceva.ma asteptam la mai mult din partea unor reprezentanti, tu te reprezinti pe tine,dar afirmatia cu ciolanul mi-o mentin .va miroase bine nu?????!!!!
Zici ca n-ai nimic cu el dar te contrazici in cadrul aceleiasi postari :shock:
Ce este rau ca el sau altii ca el au facut presiuni asupra celor care decid prohibitia :?:
Sunt si altii care,asa cum au putut, au insistat pe stabilirea prohibitiei in funcie de biologia pestilor nu in functie de felul apelor.Eu personal am apelat si la argumentele furnizate de biologii de la RBDD.
As zice ca impreuna suntem mai de luat in seama de diriguitori decat daca suntem doar voci izolate.
P.S.
Sunt curios ce o sa faci daca mai posteaza iar daca-ti pare asa de rau, nu inteleg de te mai amarasti si te "pedepsesti"sa postezi aici.
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

pityu
veteran
veteran

perioada de prohibitie

Mesaj de pityu » 27 Ian 2008, 19:31

pescuitorul a scris :
afirmatia cu ciolanul mi-o mentin .va miroase bine nu?????!!!!
Cei care se ocupa de bunul mers al asociatiei din placere, facand munca voluntara in folosul semenilor lor, nu pot fi numiti sub nici o forma CIOLANARI. In schimb voi, care nu ati lucrat in viata voastra nimic util pentru societatea in care traiti, ci ati frecat doar menta pe scaunele agvpsului, facand slujbe banoase din hobbyul nostru, exploatandu-va practic semenii, VOI SUNTETI INR-ADEVAR CIOLANARI :!: .
Problema voastra este ca incepe sa va miroase tot mai rau :cry: Cred ca s-a cam stricat ciolanul vostru. De peste 50 de ani, cred si eu. I-a cam trecut perioada de garantie :!: :!: :!:
PS. - Garantia era regimul communisto-bolsevic !
Hai Pa !

NYPD
junior
junior

Mesaj de NYPD » 27 Ian 2008, 22:04

pescuitorul scrie:pytiu :

"se interzice pescuitul stiucii intre 15 februarie si 15 martie, aici au avut in scfarsit minte (dar dupa multe interventii ale noastre, ale pescarilor"

"Daca nu-i tocam la cap an de an, si acuma era prohibitie si la stiuca la fel ca la apele de ses, ca doar este peste de ses, nu? "

aoleuuu. ce noroc cu voi .

multumesc

Pescuitorule,eu cred ca tu faci parte dintr-un Club de vinatoare si iti place sa bati campii.Se pare ca si tu ai dreptul la un ciolanas la acea asociatie si te temi sa nu ramai doar cu fasolea de acea esti asa suparat pe cele aratate de pytyu.Pescuitul este un sport nu n mijloc de imbogatire asa ca sa sti ca nu toata lumea umbla dupa ciolane ,iar cei care au totusi niste intentii bune pentru binele pescarului indiferent din ce asociatie face parte sunt desconsiderati de catre voi " haitasii "ptr. ca pescari sunteti doar asa de panoplie.Te rog dupa ce citesti cele scrise de mine sa nu ma jignesti,mai bine retragete in plina glorie si astfel sefii tai iti vor mai pastra o fasole cu afumatura.

pityu
veteran
veteran

perioada de prohibitie

Mesaj de pityu » 27 Ian 2008, 22:37

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns