Pentru timisoreni

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 25 Oct 2006, 13:23

Marti 24 oct. pe Timis ... in amonte de Sag ... apa foarte mica, limpede ... peste ... pauza - da am luat o scoica :lol: am stat doar vreo 2 ore pe la pranz
S'altare și bunăstare !

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 25 Oct 2006, 19:05

am fost azi la timis,foarte scazut,extrem de limpede,a ajuns raul sa balteasca,aproape ca nu mai curge deloc.am luat un avat de vreo 700 gr,in apa de 0.5 metri aprox.in rest raul pare fara viata,apa ca-n vanitza,se vad uneori carduri de cleni care se harjonesc fara grija celor mari....oare unde-or fi aia? :shock:
in schimb,e plin de frunze pe apa,aproape la fiecare lansare aveam frunze in naluca.
vreme frumoasa,toamna cum nu am vazut demult.daca apa era mai calda faceam si-o baie. :D
Michael va recomanda Regulamentul forumului

bluesky1ro
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bluesky1ro » 31 Oct 2006, 21:24

S/a facut tare frig zilele, a mai pescuit cineva pe undeva? Eu am fost pe un canal acum citeva zile am dat la stiuca si la peste mic, ala micu a mers stiucile... altadata. Ma gindesc sa pun 2 bete la stiuca pe Bega, ca s-a cam terminat si cu caiac-canoele, a incercat cineva la Mihalt noaptea? Fir intins!
Traim intr-o tara frumoasa, pacat ca e populata...

SoSoo
junior
junior

Mesaj de SoSoo » 03 Noi 2006, 14:23

am bagat o raceala in mine dar am reusit sa prind 1 clean miercuri si vre-o 7 joi :D .Miercuri era apa prea limpede si abea am fentat unul, dar joi era in crestere dupa ploaie si am avut o zi buna.Rezultatele se pot vedea in galeria personala, apa se raceste cred ca va merge mai rau nu mai bine :x .Fire intise la toata lumea Timisul e tot mic si prea limpede.Cred ca pt mihalt e prea devreme trebiue sa fie mai frig.

Cucu Ionel
senior
senior

Mesaj de Cucu Ionel » 09 Noi 2006, 18:52

Am o intrebare ptr.cei care cunosc Dunarea,zona Liubcova.A venit un coleg de la Dunare si a zis ca a prins 10 salai,doua stiuci si un avat in zona pontonului(in aval de ponton,acolo unde aproape sta apa-n loc).Pot sa-l cred?Acolo n-am auzit,pana acum sa se prinda salau,doar caras si ceva crap.De obicei cam minte colegul meu,de aceea mi-i greu sa-l cred si acum,mai ales ca a zis ca tot ce a prins, a prins la shaduri iar el habar n-are,s-au eu nu l-am vazut cel putin vreodata,sa dea cu asa ceva. :oops:

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 09 Noi 2006, 19:17

Daca a pescuit de pe ponton, posibil. Am vazut ravagii acolo, galeti intregi de "salai" de 25 cm. Am dat si eu de mai multe ori, am prins numai gradinita. Tre sa fie acolo si "educatoarele", dar prea m-a dezgustat faza cu strapazanii. In golf, mai in aval, n-am vazut decit caras si crap

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 09 Noi 2006, 22:47

iese careva weekendul asta la apa?

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 09 Noi 2006, 22:52

Cam urata vremea dar s-ar putea.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 09 Noi 2006, 23:59

pai daca vremea decide, se pare ca sambata e de pescuit
http://www.wunderground.com/cgi-bin/fin ... =Timisoara
ai trupa de pescari cu care mergi?
tre sa dau niste telefoane poate conving niste mosi sa iese din barlog...
poate facem de un "concurs" :D

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 10 Noi 2006, 09:44

mai nou ma bazez pe vremea pe kappa.ro
au prognoze mai realiste

http://vremea.kappa.ro/index.php?id=56919

mi se pare super optimist 10 grade pentru sambata, cand astia nau anuntat vracire accentuata si ninsoare pe alocuri

Scrie răspuns