Pentru timisoreni

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 18 Oct 2006, 09:44

SoSoo scrie: Mugurstefan sa sti ca trage pestele pe Timis problema este sa-l localizezi eu te sfatuiesc sa cauti locuriile cu apa adanca..
Merci SoSoo, dupa ce o sa ma fac si eu mobil o sa le caut.
Pana atunci pescuiesc pe net.
BTW, felicitari pentru capturi si la mai multe .
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 20 Oct 2006, 21:39

iesiti la apa weekendul asta?
se pare ca amicu cu care merg deobicei a pus sculele-n cui pe anu asta :(

SoSoo
junior
junior

Mesaj de SoSoo » 20 Oct 2006, 22:10

Am fost astazi si Timisul e foarte foarte limpede si verde cum nu l-am vazut de cand ma stiu.Lansam si vedeam voblerul in celalalt mal si pe toata durata cand mulinam.Am dat cu oscilanta si am lasat-o sa coboare pe fundul apei si o vedeam :shock:
Dimineata sa mergeti cu caciuli si gegi de iarna ca e frig de te c... pe tine :?
Nu am avut nici macar un atac... si am insistat cu de toate mai ales in gropi credeti-ma.Apropo eram 4 blinkeristi si nimeni nimic... cu o zi inainte un coleg luase un salau si un clean cam la kg fiecare.In week-end lucrez, asa ca pauza peste.

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 21 Oct 2006, 10:07

SoSoo scrie:A :shock:
Dimineata sa mergeti cu caciuli si gegi de iarna ca e frig de te c... pe tine :?
Nu am avut nici macar un atac... si am insistat cu de toate mai ales in gropi credeti-ma.Apropo eram 4 blinkeristi si nimeni nimic... cu o zi inainte un coleg luase un salau si un clean cam la kg fiecare.In week-end lucrez, asa ca pauza peste.
...

Da..." iarna nu-i ca vara ! "
:)
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 21 Oct 2006, 11:51

SoSoo scrie:Lansam si vedeam voblerul in celalalt mal si pe toata durata cand mulinam.Am dat cu oscilanta si am lasat-o sa coboare pe fundul apei si o vedeam :shock:
Nu am avut nici macar un atac...
poate nu a coborat naluca destul,pestii s-au retras la adancime si recuperarea trebuie sa fie mai lenta.
oricum,mie-mi place cand apa e f scazuta si limpede,inseamna ca si malurile sunt mai accesibile,tre' sa dau o raita. :roll:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 21 Oct 2006, 18:45

Sa ne spui si noua ce mai e nou pe Timis.
Mugur Dixit !

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 22 Oct 2006, 20:16

Va spun eu... :x
Mii de betze (sau numai "dopuri") bagate la stiuca. Apa cristal si f mica. Multi cleni si mai multi "clenisti", asa cum erau "stiucarii" si "salaistii" anul trecut. Adica ras-tuns-barbierit tot ce mishca :x

SoSoo
junior
junior

Mesaj de SoSoo » 23 Oct 2006, 20:43

Michael scrie:
SoSoo scrie:Lansam si vedeam voblerul in celalalt mal si pe toata durata cand mulinam.Am dat cu oscilanta si am lasat-o sa coboare pe fundul apei si o vedeam :shock:
Nu am avut nici macar un atac...
poate nu a coborat naluca destul,pestii s-au retras la adancime si recuperarea trebuie sa fie mai lenta.
oricum,mie-mi place cand apa e f scazuta si limpede,inseamna ca si malurile sunt mai accesibile,tre' sa dau o raita. :roll:
Crede-ma ca am mulinat in totate felurile numai in maini nu am stat :) in ziua respectiva nu sa prins nimic nici la peste mic,de-si era plin de doape.Are dreptate bogdank.Dar niste smecheri ca asa se credeau prindeau clean,somn,salau la larva intr-o veselie si spuneu la toti ca dau la peste mic :twisted: dar cand am ajuns langa ei am tras cu ochiul sa vad la ce dau...Spun se credeau deoarece cu fiecare peste prins se drilluiau circa 10-15min de spectacol desi pesti aveau 1-1,5kg.

SoSoo
junior
junior

Mesaj de SoSoo » 23 Oct 2006, 20:57

Am fost azi luni 23oct si am reusit sa prind 3 cleni,toate atacurile le-am avut la vedere.Vedeam clenii dadeam intre ei cu de tote pana puneau botul si nu stateau de loc la fund ci pe mijloc la suprafata si bucati de 1kg-2 am ramas prost :shock: Pana nu am dat unde se vedeau nu am prins.
Si apa era fff limpede si eu ma tot ascundeam dadeam de la 3m de mal, dar domnii cleni fugeu si de vobler si de rotativa pana cand am dat unde stateau grupati si atunci parca era competitie se repezeau toti pe rotativa si primul ghinion :D .La vobler veneau cand cadea in apa,se uitau si plecau.Am prins 3 (8-900g fiecare) doar la rotative inchise si doar pt ca se concurau, sunt sigur ca stiau ca e ceva dubios in apa daca dadeam dupa singuratici nu puneau botu...

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 25 Oct 2006, 10:25

Adelin scrie:@Ovidius - :( Sefu', pot si io.....daca se poate.....sefu'?

Scrie răspuns