pentru staff
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Stefan Tudose
- Moderator
pentru staff
Salut domnule staff,
am niste imagini de pus pe sit. Cum?
Imi dati o adresa si vi le trimit atasate?
respect,
s
am niste imagini de pus pe sit. Cum?
Imi dati o adresa si vi le trimit atasate?
respect,
s
WSB Dream Team
www.wsbteam.com
www.wsbteam.com
- Stefan Tudose
- Moderator
totodata,
as vrea sa-mi spui (daca tot te-am prins) ce e cu apelativul ala de new member? ca doar aproape toti suntem la fel de vechi ca si situl : ).
respect,
s
as vrea sa-mi spui (daca tot te-am prins) ce e cu apelativul ala de new member? ca doar aproape toti suntem la fel de vechi ca si situl : ).
respect,
s
WSB Dream Team
www.wsbteam.com
www.wsbteam.com
toata lumea este new member, mai puti cei care fac parte din staff-ul site-ului, care pot fi astfel recunoscuti
pe masura ce un utilizator posteaza pe forum, el va creste in " rang " sa spunem
deci nu conteaza cat de vechi esti ci cat de activ esti ca si utilizator
rang-urile au caracter pur informativ, pentru a-i distinge pe cei in general activi fata de cei mai inactivi
rang-urile sunt urmatoarele:
junior member - peste 10 post-uri
member - peste 50 post-uri
senior member - peste 150 post-uri
repet, rang-urile nu au decat valoare pur informativa
pe masura ce un utilizator posteaza pe forum, el va creste in " rang " sa spunem
deci nu conteaza cat de vechi esti ci cat de activ esti ca si utilizator
rang-urile au caracter pur informativ, pentru a-i distinge pe cei in general activi fata de cei mai inactivi
rang-urile sunt urmatoarele:
junior member - peste 10 post-uri
member - peste 50 post-uri
senior member - peste 150 post-uri
repet, rang-urile nu au decat valoare pur informativa
Domnilor din staff, voua va vine sa credeti ce mult s-a dezvoltat forumul in ultimul timp? Eu ma uit la titluri si nu-mi vine sa cred cate sunt. Practic, cu putina rabdare de cautare, un novice poate afla foarte multe din discutiile astea.
Doamne ajuta la mai mare!
Doamne ajuta la mai mare!

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
pai asta era si ideea de la bun inceput. daca tot e internetul, de ce naiba sa nu profitam de el? mai invatam unii de la altii, mai prindem ceva nou, ne facem prieteni, sunt niste avantaje cand exista mai multi obsedati de acelasi hobby la un loc. plus ca e fun sa poti discuta pe tema asta cand esti la birou si n-ai ce face. 

Exact asa este...eu cand simt dorul de pescuit si nu pot merge, intru pe forumul asta si ma mai documentez, parca mai calmeaza (putin) din dorinta de pescuit. Dar norocul meu ca de sambata, 2 saptamani stau numai la pescuit.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
adevarat!
nimic mai adevarat eugen. sunt cel mai elocvent exemplu in sensul asta. alaltaieri eram disperat ca nu gasesc pe cineva din craiova care sa impartaseasca acelasi "fix" iar ieri postam in draci si faceam schimb de opinii, de idei, de cunostinte. felicitarile mele