pentru staff

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 08 Iul 2004, 11:24

nu exista nici un stress, exista doar un hobby care nu ma lasa sa traiesc linistit :lol:

ma deranja si pe mine ( ca si pe voi banuiesc ) faptul ca nu exista un site adevarat pentru pescarii de rapitori
nici acum nu exista inca :D , dar poate cu timpul Rapitori.ro o sa devina un site adevarat, asta numai cu ajutorul si cu aportul vostru

in sensul asta, in afara de aportul pe forum, daca fiecare ar scrie cate ceva, un miniarticol macar odata pe luna sau odata la doua luni, tot ar fi o supertreaba, si am avea intr-adevar o super resursa online pentru promovarea acestui pescuit......

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 19 Iul 2004, 12:34

Poate sa-mi spuna cineva unde a fost facuta poza din articolul "Pastravul de lac" ?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 19 Iul 2004, 15:24

am sa-l intreb pe cristi ene
la oasa sau la vidra

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 20 Iul 2004, 07:07

Pai din cate stiu eu, la Oasa nu e voie din barca, nu stiu la Vidra cum e...
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 22 Iul 2004, 15:02

Va rog sa nu uitati de mine si sa-mi spuneti unde a fost facuta poza din articolul "Pastravul de lac". Multumesc.

Scrie răspuns