Pentru ieseni (... si nu numai)
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pe mine puteti sa va bazati,ca nu ratez eu o bere si o discutie despre pescuit.Asa ca Paul,macar asa mai ne ostoim doru de pescuit,ca pe vremea asta altceva nu mai putem fece,mai lustruim lanseta,mai aranja linguritele in trusa etc.Deci astept un semn de la voi cum ca se tine intrunirea si la ce ora se tine. 

berrreeeeeee!
Mai nu ma zapaciti!...A ramas pe joi la 7 in Corso. Sper.
Nu mai schimbati datele problemei ca incepe razboiul la mine acasa... Nu va e mila de mine?!
Nu mai schimbati datele problemei ca incepe razboiul la mine acasa... Nu va e mila de mine?!

Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
Prieteni Pescari _Iasi
Re: berrreeeeeee!
Nu te zapacim.... daca se schimba cumva, am sa-ti trimit un SMSlegio1083 scrie:Mai nu ma zapaciti!...A ramas pe joi la 7 in Corso. Sper.
Dar daca hotaram pentru joia asta la ora 19:00... hai sa ne intalnim joia asta.
Ceilalti ce parere au?
alo...
Nu-ti raspund la IESEMIES... ca nu mai am credit...
Te-ai tuns? Ai avut tu atata curaj????
Ce bafta pe mine ca n-am blitz, ca altfel imi traumatizam lentilele de la sarmanul Smena...
Nick, Ioan . si care mai sunteti prin zona si-mi scapa mie acuma ...HAI FRATILOR JOI LA O BERE

Te-ai tuns? Ai avut tu atata curaj????
Ce bafta pe mine ca n-am blitz, ca altfel imi traumatizam lentilele de la sarmanul Smena...
Nick, Ioan . si care mai sunteti prin zona si-mi scapa mie acuma ...HAI FRATILOR JOI LA O BERE

Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
Prieteni Pescari _Iasi
Acum, serios, eu de-abia astept... Chiar daca la inceput vom fi doar 2 -3 cu timpul cu siguranta ne vom aduna mai multiTeodor scrie:Votez PENTRU.
Probabil ca nu voi veni singur (in nici un caz cu nevasta sau vecinii, - observatie facuta sa preintimpin eventualele comentarii.)
Mici surprize pentru unii, daca vor fi prezenti.