Pentru ieseni (... si nu numai)
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
"Viorel" se poate schimba din profil... vezi sus primul de pe randul 2ungureanuv scrie:ambele
Numele de utilizator, nu stiu daca se poate schimba.. Eventual trimite-i un mesaj privat lui "danr" - si vezi daca se poate face ceva
daca nu, o sa incerci sa iti faci alt cont... si-l vei ruga pe Dan ("danr") sa-l stearga pe acesta
dar poate se poate rezolva doar cu schimbarea numelui de utilizator.
Succes!
Joi
SALUUUT !
Ce faceti fratilor. Ma sariti? Am si telefon(Paul) ca la net, n-apuc din cauza Ex...
Acuma de exemplu ar trebiu sa fiu in fata sevaletului ca mai am 3 ore sa termin lucrarea da' au tot calate pe rapitori...
Acuma am aflat de Corso... Cam fitoasa crasma, da' facem abstractie de greturile chelneritelor...
So: Azi daca mai e as putea doar sa vin sa-i aduc poza lui Pauli, ca am botez... Maine (vineri crad ca az putea rupe 2 ore pt o bere(6-8.30 ) dar sambata si dum sub nici o forma ca nu-s in Iasi... Ma huschesc acasa.
Asadar : "Alo, tu alegi!"
Si merry cristmas la toti evribazii din za haus !
Costi
Ce faceti fratilor. Ma sariti? Am si telefon(Paul) ca la net, n-apuc din cauza Ex...
Acuma de exemplu ar trebiu sa fiu in fata sevaletului ca mai am 3 ore sa termin lucrarea da' au tot calate pe rapitori...
Acuma am aflat de Corso... Cam fitoasa crasma, da' facem abstractie de greturile chelneritelor...
So: Azi daca mai e as putea doar sa vin sa-i aduc poza lui Pauli, ca am botez... Maine (vineri crad ca az putea rupe 2 ore pt o bere(6-8.30 ) dar sambata si dum sub nici o forma ca nu-s in Iasi... Ma huschesc acasa.
Asadar : "Alo, tu alegi!"
Si merry cristmas la toti evribazii din za haus !
Costi
Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
Prieteni Pescari _Iasi