Pentru ieseni (... si nu numai)

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
paul
Moderator
Moderator

Re: .

Mesaj de paul » 18 Mar 2005, 16:15

aZu scrie:Ce s-ar putea captura la Bran pe timpul asta? ( creca informatiile astea ar trebui schimbate pe privat, nu? hehe)
V-ati mai intalnit ieri?
Ne-am intalnit... cat despre capturi pe Bran in perioada asta... nu stiu, nu am mai fost niciodata la vremea asta pe Bran.
Am sa vad maine, daca o fi sa ajungem... Eu asa sper, apoi, va spun ce am facut.

Tin
junior
junior

Re: .

Mesaj de Tin » 18 Mar 2005, 17:31

Paul scrie:La Bran ai incercat anul asta? Sau macar pe Bolatau...
La bolatau nu e voie. Cica e rezervatie naturala. E in administrarea UAIC.
Cum se ajunge la Bran? Cand ai de gand sa mergi acolo?

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 18 Mar 2005, 17:35

Maine sper sa ajung la Bran... Cu o masina, cu cineva...
Daca se poate sa mergi si tu, iti las mesaj?

Tin
junior
junior

Mesaj de Tin » 18 Mar 2005, 17:44

Paul scrie:Maine sper sa ajung la Bran... Cu o masina, cu cineva...
Daca se poate sa mergi si tu, iti las mesaj?
Nu pot merge sambata la pescuit. Mai ales maine. Am inceput sa-mi mobilez casa cu PAL.
Despre Bran intrebam nu cu ce se poate ajunge. Ci cum se poate ajunge, adica unde e, pe unde o iau...chestii deashtea? :D

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 18 Mar 2005, 18:02

Tin scrie: Despre Bran intrebam nu cu ce se poate ajunge. Ci cum se poate ajunge, adica unde e, pe unde o iau...chestii deashtea? :D
Mergi pe drumul Iasi - ungheni cu masina pana in Bosia , apoi pe dig in stanga vreo 6 Km, pana la a doua bariera pusa de apele romane, apoi mergi pe un drum la dreapta (cobori de pe dig) si ajungi imediat.

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 20 Mar 2005, 17:55

Adica... Imediat cum bagi mana... pe dreapta! :lol:
Am fo Sambata pe Venetia!
Beton!!! :twisted:
Beton eram eu dupa ce am indurat fix 17 min de vant care mi-a trantit consoarta in cap si lanseta de pe suport! :? Si asta dupa ce imi lua fir de pe tambur valu' de 20-35cm ...Ca la Costinest, da' mai ieftin!
Imi pare rau de saracele rame...
Luigi spunea ca la conditiile astea asa primitoarte , imi mai lipsea o varza murata in mana... :twisted: :wink:
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 20 Mar 2005, 19:46

legio1083 scrie: Am fo Sambata pe Venetia!
Beton!!! :twisted:
Beton eram eu dupa ce am indurat fix 17 min de vant care mi-a trantit consoarta in cap si lanseta de pe suport! :? Si asta dupa ce imi lua fir de pe tambur valu' de 20-35cm ...Ca la Costinest, da' mai ieftin!
Imi pare rau de saracele rame...
Luigi spunea ca la conditiile astea asa primitoarte , imi mai lipsea o varza murata in mana... :twisted: :wink:
Nici nu va inchipuiti cum a fost pe Prut simbata. Si am indurat mai multe ore de vint (vreo 4). :evil:
Ce pot sa va spun e ca pestele avea ceva apetit, insa n-am fost noi in stare sa scoatem vetrica (decit fix 6 bucati). Din cele 6 bucati vetrica (impartite frateste la 3 pescari), numai 4 au servit ca momeala. Si culmea e ca ele s-au transformat in 3 pesti(sori). La rima nimic ... Insa pe acel vint nici nu putea fi vorba de semnalizare si intepatura prompta. Pur si simplu recuperai lanseta si aveai pestele in cirlig.

Cit despre varza murata, crede-ma ca la Prut nu era nevoie, coada lopetii era uda cind o scoteam din apa, dupa 3 lopeti trebuia sa pun manusile pe miini.

Culmea e alta, nici chiar aceste conditii ... nu m-au "vindecat" ! :roll:

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 24 Mar 2005, 14:07

Nelu,
Fara de modestie... crede-ma... Mos Vreme a asteptat sa-mi scot eu permisul. Si cum azi l-am luat .... vezi si tu cum e afara.... :wink: :lol:
Acu' ar mai trebui sa mai arenjam cu Nea' Prut sa faca ceva cu nivelul ala a apei.

Apropos, poate intr-o zi ma inveti si pe mine cum se traduc numerele alea de pe http://www.apeprut.ro/ :roll:
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 24 Mar 2005, 14:18

salut Teodor!
ma bucur ca ti-ai scos permisul...
Deocamdata Prutul este mare, iar tendinta este de scadere... Poate o sa-l prindem macar odata limpede pana in prohibitie
Referitor la cd-uri, vezi mp.

Tin
junior
junior

Mesaj de Tin » 24 Mar 2005, 16:41

Teodor scrie:Nelu,
Fara de modestie... crede-ma... Mos Vreme a asteptat sa-mi scot eu permisul.
Asta inseamna ca au venit permisele si la Iasi???? :?: :roll:

Scrie răspuns