Pentru ieseni (... si nu numai)
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nici nu stiu ce sa fac sambata... Initial ma gandisem sa merg cu trenul de dimineata Acum, daca Prutul e intr-adevar crescut, nu stiu ce sa mai zic.
Cred ca am sa-mi iau o telescopica, o linie de pluta , si o lanseta de spinning si am sa incerc sa ajung pe Bran.
Acolo vad eu cu ce dau.
Oricum, cu caldurii din ultimile zile, sigur s-a mai topit si gheata si, fiind mai adanc, ma gandesc ca ar merge cate ceva si la pluta si, intre timp, sa mai inmoi cateva twistere.
Cred ca am sa-mi iau o telescopica, o linie de pluta , si o lanseta de spinning si am sa incerc sa ajung pe Bran.
Acolo vad eu cu ce dau.
Oricum, cu caldurii din ultimile zile, sigur s-a mai topit si gheata si, fiind mai adanc, ma gandesc ca ar merge cate ceva si la pluta si, intre timp, sa mai inmoi cateva twistere.
Dragi pescari de rapitori
Io-te pica acu sotul meu de la intalnirea cu voi de la Corso....un picutz dezamagit pentru ca s-a trezit singur pe acolo.
Fiti dragi pescari de rapitori uniti...daca-i bal,bal sa fie.Pai nu?
Re: Dragi pescari de rapitori
Nu stiu cu cine "vorbesc" Cu Tin sau cu doamna... dar, Tin a ramas in urma cu mult...Tin scrie:Io-te pica acu sotul meu de la intalnirea cu voi de la Corso....un picutz dezamagit pentru ca s-a trezit singur pe acolo.
De mult timp nu se mai tin intalnirile la Corso... De fapt asta a fost prima data, cand jumatate din timp am stat la Corso, iar cealalta jumatate la Covorasu' de la gara (nu stiu exact cum ii spune, dar este un barulet si noi am stat la etaj)
Daca se citeau postarile cel; putin cele legate de Iasi, isi dadea seama...
Imi pare rau ca nu ne-a gasit...
I-am scris si pe privat...
Oricum, n-au intrat zilele in sac
Re: .
La Bran ai incercat anul asta? Sau macar pe Bolatau...aZu scrie:aia de la baraj ar trebui impushcati ..... ultimii !
prinsesem si eu miercuri doi strapazani.....
uf !
.
Nu am fost la Bran decit o singura data asta toamna si am prins citeva mini-shtiuci + un mare biban.
Prutul m-a captivat, in mod special shalaul. aceeasi chestie ca si asta-iarna, in plus am observat in amurg multe rapiri intre ape. bancurile de obleti improscau suprafata, am observat ca rapitorul era f activ. Nu-mi dau seama ce era, avat, shalau?
Prutul m-a captivat, in mod special shalaul. aceeasi chestie ca si asta-iarna, in plus am observat in amurg multe rapiri intre ape. bancurile de obleti improscau suprafata, am observat ca rapitorul era f activ. Nu-mi dau seama ce era, avat, shalau?