Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
legio1083
- veteran

-
Unii spun ca fata e de vina... Da eu cred ca-i chestia aia pe care o am eu de mic, si anume ca dupa ce ca am capu' mic, mai sta si creieru' lejer...
Da' sa nu crezi ca eu sunt bucuros...

Ia stai asa.... Ca ce chestie ma tot curtezi si ma lauzi tu atata?
Nu cumva esti din miscarea aia cu "Integrami-as absolutu' " si ai nevoie de "Racolatori" noi?
Sa stii ca refuz categoric oferta ta!

Un salariu fix de 1200 EYPO si un Grand Cherochee ca masina de servici si iti garantez cel putin 30 de membri cotizanti pe sapt!

Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
-
ovidius
- veteran

-
legio1083
- veteran

-
Nu pune degetu' pe rana mea!
Cand vorbesti despre pictura , in momentul de fata, ma lovesti unde ma doare mai tare!
De prin Oct 04 vand de parca as fi furat de la cineva banii pe care-i cer!
Nasol tare!
Da' nu mor caii cand voi cainii !
"Si cel mai nasol e ca nu prea poti face si facultate si bani si sa la mai faci si bine si sa mai ai si timp liber.
Acuma m-am golanit! Ma bag pe sub pielea bastanilor(aia adevarati din strainatate, ca astia autohtoni is mai zgarciti decat cainele meu cand vine vorba de oase...) si sper ca mai devreme sau mai tarziu vreunul din ei va fi gura de oxigen de care am nevoie ca sa-mi iau zborul... Ca deja aripile ma dor de la atata intepeneala...
Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
-
ovidius
- veteran

Dupe ce tu iei zborul sa mai scrii la noi de acolo din tarile calde sau reci, ca io nu stiu ce preferi. Dar, ba, sa ramai Roman.

Succes.
-
legio1083
- veteran

-
Mama lui de patriotism ca nu tine de foame! Si nici un BMW M3 sau macar X5 nu da ca premiu de fidelitate!!!
Asta e frate! Trebuie sa mai si mancam... Si eu nu vreau sa supravietuiesc.VREAU SA TRAIESC in adevaratul sens al cuvantului! Pt ca nu stii cand da John Black peste tine si-i pacat sa-ti para rau ca n-ai "trait"
Nu e vina mea ca in tara mea nu pot trai... M-am saturat sa dau viona pe altii asa ca imi iau soarta in propriile maini. Atunci macar daca e sa injur stiu pe cine sa injur si daca e sa multumesc stiu cui sa multumesc.
Intelegi?...
Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
-
Teodor
- veteran

-
legio1083 scrie:...
VREAU SA TRAIESC...
Eu am o vorba: "Vrutul e la liber... restul e pe bani."

"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
-
ovidius
- veteran

Capis. Daca eram mai tanar poate ma urcam si io pe o aripa de-a ta, dar io acum zic tot mai bine-n tara mea. Pai aclo printre strangers nu stiu io cum m-as simti amu. Ce-oi face, trebuie sa compun in alta language, si mie place sa compun in a nostra limba pt. ai nostri.

-
legio1083
- veteran

-
Sa nu-mi cer osanda! Nu mor de foame!!!
Doamne fereste! Da' parca ar fi mai bine daca-r fi...
Si mai cred intr-o vorba... Aia cu asternutul si cu dormitul.... Daca las pe altul sa-mi astearna ...

Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
-
ovidius
- veteran

Eu cred ca tu stii sa gasesti cheia potrivita si aici. Normal calea cea mai usoara de a deschide usa e poate mai inclo. Eu nu te judec, daca tu crezi in tine iar drumul tau spre culmi mai inalte, trebuie sa se afle in alta parte, e O.K. Ca tot roman ramai iti spun io si tat de-al nostru esti. Cand oi ceti pa undeva de legio, o sa ma mandresc ma.(cu el am "vorbit" pa forum)

-
legio1083
- veteran

-
Stii de cine mi-aduci aminte?
De bunicu' meu... N-am apucat sa vorbesc cu el chestii de astea ca a plecat... da mi-ar fi placut sa-l aud vorbind asa despre mine!
Scuza-mi comparatia, ca nu ne stim personal... Da' sa sti un lucru! Bunicul meu a fo' OM! Si de aia sper sa nu te superi...
Si inca ceva!
Cand ai sa auzi de SANDU , ca asa ma cheama defapt...
Tu ai sa stii ca pictoru'/afaceristu'/bancheru/falitu' Sandu e legio1083 ala de pe forum...
Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi