Pentru ieseni (... si nu numai)
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
care-i treaba cu site-ul ca merge ca naiba?Am trimis un mesaj dar nu mi l-a dat.Asa ca -l scriu din nou.Baieti daca ati sti ce rau imi pare ca nu m-am intalnit cu voi.Am avut garda la spital si credeam ca scap la 7.30 dar am ajuns numai la 9 la Corso si nu cred ca mai erati pe acolo ca era putina lume si erau si gagici asa ca nu avea cum sa fiti voi.Cand va hotarati sa ne mai intalnim imi abg picioarele in el spital plec cu 2 ore mai devremenumai ca sa nu mai intarzii. 

Salut Nick!
A fost placuta intalnirea si, cu siguranta va mai fi inca una si inca una si tot asa. Ramane sa hotaram tot pe forum cand ne mai vedem.
Am fost doar 5 persoane, cum cred ca ai citit deja, dar in timp, sper sa fim mai multi.
Ramane sa stabilim urmatoarea intalnire, tot aici pe forum.
Apropos... tu unde stai?
A fost placuta intalnirea si, cu siguranta va mai fi inca una si inca una si tot asa. Ramane sa hotaram tot pe forum cand ne mai vedem.
Am fost doar 5 persoane, cum cred ca ai citit deja, dar in timp, sper sa fim mai multi.
Ramane sa stabilim urmatoarea intalnire, tot aici pe forum.
Apropos... tu unde stai?
///
Aloha!
M-ati bagat in boale!
Toata noaptea am visat numa' stiuci, biboshi, crapetzi si alte cutre din astea...
Prea mare afluxul de info!!! Trebuie diluat cu ceva iarba verde si apa in jur... Altfel e contagios si ne mutam "la Covorasu' " si nu ne mai primesc muierile pe la case!
Multzam pt prezenta fratilor! M-am simtit OK !!!
Cand o comitem din nou?
M-ati bagat in boale!
Toata noaptea am visat numa' stiuci, biboshi, crapetzi si alte cutre din astea...

Multzam pt prezenta fratilor! M-am simtit OK !!!

Cand o comitem din nou?
Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
Prieteni Pescari _Iasi
sal
sal
va mai intalniti undeva ....????
as vrea si io sa vin
sa vad care e atmosfera ..sa mai invat ceva..ca-s tanar..
sunt din Barlad..fac aici fac.....
daca va hotarati sa iesiti undeva...
ma gasiti non-stop pe messenger
id...ionutz_gr
asta cand nu e cazut netu in tudor
numai bine..salutare
va mai intalniti undeva ....????
as vrea si io sa vin
sa vad care e atmosfera ..sa mai invat ceva..ca-s tanar..
sunt din Barlad..fac aici fac.....
daca va hotarati sa iesiti undeva...
ma gasiti non-stop pe messenger
id...ionutz_gr
asta cand nu e cazut netu in tudor
numai bine..salutare
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
Eu stau in Copou,la caminul de garnizoana.Si azi de dimineata nu am mai rezistat si am plecat la copca pe Chirita,desi erau -20 de grade celsius afara dar obsesia e obsesie.Eu am prins 4 bibani amarati si colegul meu 12,dar nu asta a contat a fost un soare super,si o priveliste care merge la sufletul oricarui pescar.Ramane pe joi in principiu?Vad ca oameni inetresati sunt si asta nu poate decat sa ma bucure. 

Pauliiii !
Multzam fain pt CD!
Daca-ti spun ca din cauza ta am stat 3 ore in fata monitoruli , ai sa apui ca-s nebun!
NICK!
Preaiubitule, dragule, mult stimate...etc Ai zis ceva de caminul garnizoanei... Iti explic eu pe-ndelete de ce "te-am dat asa cu var" cand ne vedem la ochi!...
In rest , va anunt cu tristete ca abia saptamana viitoare pot s-o mai comit din nou ca joia asta am 2 ex intr-o zi si nu am cum sub nici o forma... Si ca sa va dati seama cat e de nasol pt mine, pana si Duminica am ex!

Multzam fain pt CD!
Daca-ti spun ca din cauza ta am stat 3 ore in fata monitoruli , ai sa apui ca-s nebun!

NICK!
Preaiubitule, dragule, mult stimate...etc Ai zis ceva de caminul garnizoanei... Iti explic eu pe-ndelete de ce "te-am dat asa cu var" cand ne vedem la ochi!...
In rest , va anunt cu tristete ca abia saptamana viitoare pot s-o mai comit din nou ca joia asta am 2 ex intr-o zi si nu am cum sub nici o forma... Si ca sa va dati seama cat e de nasol pt mine, pana si Duminica am ex!

Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
Prieteni Pescari _Iasi