Pentru asociatii : realizari 2011 si propuneri 2012
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pentru asociatii : realizari 2011 si propuneri 2012
Revenind la topic:
care sunt propunerile pt 2012??
Platiti taxa de membrizare si va oferim niste PG-uri. In rest nu vad ce ar putea oferi. AJVPS-urile oricum nu ofera nimic.
Sper sa vada si anpa-ul thread-ul si sa verifice administrarea apelor nu de alta dar termenul de montare a panourilor indicatoare a expirat acum....11 luni?!
care sunt propunerile pt 2012??
Platiti taxa de membrizare si va oferim niste PG-uri. In rest nu vad ce ar putea oferi. AJVPS-urile oricum nu ofera nimic.
Sper sa vada si anpa-ul thread-ul si sa verifice administrarea apelor nu de alta dar termenul de montare a panourilor indicatoare a expirat acum....11 luni?!
RX6 & Daiwa SS owner!
Giurgiu, Penes Curcanul, receptie!!
Sau asteptati sa va multumesc ca nu mi-ati luat taxa pt pescuitul de azi? Macar asa va vedeam la ochi...
Sau asteptati sa va multumesc ca nu mi-ati luat taxa pt pescuitul de azi? Macar asa va vedeam la ochi...
RX6 & Daiwa SS owner!
Din cate am auzit ca sa faci o populare cu peste intr-o apa neamenajata, rau ma intereseza, trebuie facut un studiu de impact.
A mai facut cineva asa ceva ?
Daca DA cu cine si cam care au fost tarifele ?
A mai facut cineva asa ceva ?
Daca DA cu cine si cam care au fost tarifele ?
corbule, hai sa vorbim despre filme sau literatura aici ca nu ne deranjeaza nimeni 

RX6 & Daiwa SS owner!
Vajnicii președinți de asociații au amuțit. Rolul lor pe acest an a încetat după ce au colectat cotizațiile. Nu e de mirare având în vedere că 75% sunt analfabeți. Ce vorbiți de studii când ANPA nu știe ce sunt alea? În 2008 am depus la sediul ANPA un plan de management pe toate bazinele hidrografice. Era o lucrare serioasă de aprox. 600 de pagini, rod al unei munci de câteva luni bune, fiind un prim element pentru abordarea corectă a unei strategii unitare la nivel național. Președintele ANPA, l-a luat, l-a răsfoit mirat, a întrebat cine l-a făcut, s-a uitat cu interes la hărțile cu zonele aflate la limita de risc privind neatingerea calității apei pentru susținerea vieții resurselor acvatice, a zonelor infiltrate cu nitrați și nitriți, după care l-a pus pe un dulap și nimeni nu a mai auzit de el. Noroc că mai am un exemplar care l-am păstrat în arhiva federației.
PS Pentru a se reface resursele acvatice vii, nu trebuie făcute populări. Ar trebui lăsate câțiva ani în pace și refacerea lor se va face de la sine. Ați rămâne surprinși dacă ați știi care au fost factorii care au dus la decimarea lor.
PS Pentru a se reface resursele acvatice vii, nu trebuie făcute populări. Ar trebui lăsate câțiva ani în pace și refacerea lor se va face de la sine. Ați rămâne surprinși dacă ați știi care au fost factorii care au dus la decimarea lor.
Hai ca dupa vorbe au aparut si hartii! Ce bafta pe noi! Mai citeste o data titlul topic-ului si apoi posteaza!
RX6 & Daiwa SS owner!
Răspunsul la topic este simplu; zero/zero. Ca la fotbal si așa va fi în continuare dacă aceste asociații nu se responsabilizează.
-
- veteran
Pentru asociatii : realizari 2011 si propuneri 2012
Un singur lucru se realizeaza : vorbe , hartii , ciuguleala la maxim si dupa aia potopul . Da nu potopul , ca asta ar fi bun pentru pesti , urmeaza seceta in baltile administrate de ei .
Domnule "apsalba" ar fi vorba de introducerea scobarului intr-o apa care acesta nu exista in prezent.
Posibil sa fi existat pe vremuri, dar din cauza poluarii cu petrol sa fi disparut, dar nu am nicio informatie pana in prezent si nici nu prea stiu de unde s-o iau.
Iar ca sa introduci o specie noua intr-o apa in care nu este prezent trebuie un studiu de impact referitor la efectul pe care il are noua specie.
Posibil sa fi existat pe vremuri, dar din cauza poluarii cu petrol sa fi disparut, dar nu am nicio informatie pana in prezent si nici nu prea stiu de unde s-o iau.
Iar ca sa introduci o specie noua intr-o apa in care nu este prezent trebuie un studiu de impact referitor la efectul pe care il are noua specie.
- semlecangheorghe
- veteran
PopescuStefan a scris
In sfirsit ,ai zis un lucru cu care sint de acord...PS Pentru a se reface resursele acvatice vii, nu trebuie făcute populări. Ar trebui lăsate câțiva ani în pace și refacerea lor se va face de la sine. Ați rămâne surprinși dacă ați știi care au fost factorii care au dus la decimarea lor.apsalba
veteran
Mesaj privat
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.