Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
Fario_nebunu
- veteran

Iata aici un link care arata clar ca pastravuul se hraneste si iarna!
http://www.youtube.com/watch?v=gRTIkj5HF90
Montajul in sine e interesant: e un fel de pripon, dar leaga si ceva gen lest (piatra), carlig cu momeala si indeasa crengi de brad in copca spre a nu lasa lumina sa intre. Metoda mi se pare excelenta desi poate e mai putin sportiva! Dar cand e vorba de supravietuire cui ii mai pasa de sport?

-
Adi_
- veteran

Fario_nebunu scrie: si indeasa crengi de brad in copca spre a nu lasa lumina sa intre
din cate stiu eu, crengile de brad se baga in copca pt. a nu inghetza apa. iti dai seama ca ar fi cam neplacut sa inghete apa din copca cu firul tau trecand prin acel dop de gheata

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
Fario_nebunu
- veteran

Adi_ scrie:Fario_nebunu scrie: si indeasa crengi de brad in copca spre a nu lasa lumina sa intre
din cate stiu eu, crengile de brad se baga in copca pt. a nu inghetza apa. iti dai seama ca ar fi cam neplacut sa inghete apa din copca cu firul tau trecand prin acel dop de gheata

Cred ca ai dreptate.
Uite inca o proba de "barbarie" moderna.
http://www.youtube.com/watch?v=rcfdJlTd ... re=related
O data am prins si eu asa un pastrav marisor: l am scapat din undita si m-am aruncat dupa el in apa mica de cativa centimetri. M-am udat complet dar l-am apucat si a ajuns in tigaie!
-
Hell
- veteran

-
daca este vorba de supravietuire...nu cred k mai faci C&R

-
iulian_bud
- utilizator constant

-
Baiatu asta e un pic dus,am mai vazut filmulete cu el,cred ca ar manca si un "rahat" numai sa ne arate ca poate supravietui si cu asa ceva

C***t in traista!
-
Hell
- veteran

-
daca tu ai fi in situatia aia...ce dreaq ai face???

pun pariu k tiai manca si negru de sub unghii

-
Fario_nebunu
- veteran

HellRAISER scrie:daca tu ai fi in situatia aia...ce dreaq ai face???

pun pariu k tiai manca si negru de sub unghii

Hahaha, l-ar manca si pe negrul Obama numai sa ramana in viata!

Cred ca cel mai greu as manca cadavre, as prefera sarpe sau scorpion. Pastrav crud e delicatesa!
-
Hell
- veteran

-
-
Fario_nebunu
- veteran

Da, nebun dupa pastrav! Il mananc si crud si preparat ba si putrezit numai sa fie din genul Salmo, familia Truta, subgenul Fario!

Desi suna a canibalism, fario eating fario! Pacat ca nu exista un peste numit Gerulodon Osteodonsis, ar fi preferatul meu in tigaie!
-
luci_t
- veteran

-
iulian_bud scrie:Baiatu asta e un pic dus,am mai vazut filmulete cu el,cred ca ar manca si un "rahat" numai sa ne arate ca poate supravietui si cu asa ceva

nu e dus, in serialul sau iti rata ce trebuie sa faci pt a supravietui in conditii extreme, fara prea multe lucruri la indemana.
Si ca sa nu fim off topic chiar de tot sa stii ca si bibanul mananca iarna. Si stii ce mananca? Banana