Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
chill out my frend ! ca iti plesneste vreo vena la cap si inca nu sunt trecut in testamentul tau, sa ma aleg si eu cu ceva woblere ,bete....HellRAISER scrie:sal f@t in gura de mosneag transmitei k daca il mai vad pe cibin ma jur k i momesc locul cu bolovani....mancamiar.#$%^&*..... daca la marginea orashului sau adunat tzigani si fac ce stiu ei mai bine (mizerie si alte treburi imputzite) cu ce drept generalizeaza el pe tot orashu asa....![]()
![]()
...sa ii mai vad masina pe langa cibin
![]()
![]()
![]()
Daca este atat de tampit si nu isi da sema sau este constient de faptul k cibinul in sibiu este mai curat si cu apa limpede nu este vina nosatra k mu15ti aia de la Porcaria de la VESTEM polueaza si tot rahatul din sibiu se deverseaza in cibin la iesirea raului din orash,,,,,,,,,
Profit de aceasta ocazie, poate isi arunca pescuitorul ochii pe acest topic, sa imi explice si mie pe cine tre sa il scot de cravata din birou de la garda de mediu sa i arat la MU15T cum isi face el treba si cat de bine![]()
Ce oameni nebuni sa faca o reclama ca aia...nu ii destul ca apele si padurile is full de gunoaie...inca mai si indruma tembelizoru la poluare!dstb scrie:Salut! Asa, ca fapt divers... Apropo de educatie... Acum vreo 3-4 ani se difuza o reclama la napolitanele Joe cu un tip tanar la pescuit si care, dupa ce desfacea napolitana, arunca ambalajul pe jos acolo, in natura, pe malul apei.
Sa-mi pice fatza... Dupa aia aceeasi reclama dar de data asta in oras. Ati
ghicit, de data asta omul arunca ambalajul direct pe jos. M-a enervat chestia, am scris un e-mail la CNA si, ce sa vezi (am aflat cautand ceva pe web, mult timp dupa aia), CNA-ul a discutat chestia si i-a chemat la consultari pe cei care produc napolitanele Joe, firma Nestle. Si am impresia ca reclamele au fost modificate.