Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
nickydarnico
- senior

-
onesti scrie:Legat de celebrii gardieni publici mi-am amintit o super faza.
Imediat dupa ce-au aparut acesti gardieni (la vremea respectiva o profesie care nu cerea o anume calificare), eram la peste pe un rau. Oamenii iesisera la spalatul covoarelor la balta (indeletnicire normala, se parea, mai ales in zilele de sambata). Asa ca erau un el si o ea cu covoarele aferente, intinse pe dig, galeata cu detergentzi si perii si-i dadeau de zor. Totzi clabucii se aglomerau idilic in suvoaie sau la marinea apei, pescarii dadeau la pluta in vecinatate iar copiii se scaldau fericitzi ca in povestile lui Ion Creanga. Nu alea porcoase.
La un moment dat, apare dl. gardian in exercitziul functziunii, imbracat in uniforma si coboara spre gospodari.
Zic:Yes! Au pus-o!
Coboara deci omu' la ei, schimba cateva vorbe cu el si ea, dupa care se dezbraca frumos, isi impatureste uniforma, isi da jos casca, ramane la slip si fraternizeaza cu cei doi in casnica indeletnicire.
Atat el, ea, gardianul public, cat si covorul, sapunul de casa, detergentul si raul sunt personaje reale.
super tare faza !!!

tipic ro.
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )
-
Fario_nebunu
- veteran

Stii ce trebuie sa faci, Onesti? sa iei niste detergent lichefiat de la imbecilul ala cu covoare si sa le versi pe hainele garidanului. Doamne, ce tambalau ar fi iesit!

-
onesti
- veteran

Fario, tu noaptea nu te odihnesti, ca tot omu'?
-
crisp
- utilizator constant

va agitati degeaba, toate popoarele au (avut) intre 10 -20% populatie civilizata si restul Dumnezeu cu mila. Nu toti rationam, majoritatea actionam din instinct. Totusi spre fericirea lor popoarele din vest au fost civilizate cu bata. Daca si la noi ar fi o institutie a statului care sa sa stea dupa colt si sa-ti traga niste amenzi peste ochi, asa cat sa te usture bine partea dorsala, sa vezi ce civilizati am deveni peste noapte. Si apropos de aruncat gunoaie, eu unul nu prea am vazut gropi de gunoi pe langa sate de ex, at omul care si asa nu stie multa carte unde sa arunce unde a aruncat unul "mai destept" ca el inainte. Si pe mine ma apuca atunci cand vad mizerie dar imi dau seama ca cerem prea mult de la oameni intr-o lume in care plasticul primeste medalii olimpice si vorba aceea nici o masa fara plastic si plasticu' e mama noastra. In plus as da bani (din taxa de prima inmatriculare

) prin companiile de reciclare,asa cum e cu fierul ca aduna astia tot.