Da chiar? Ceva realizari marete?

Ca eu nu le stiu , dar probabil sunt neinformat si de aia intreb...Da, aplicarea unor restrictii la stiuca se pare ca a dat atunci rezultate.Si atunci, simplu, s.a extins metoda la toate speciile si eu nu vad unde este problema? Mergi in Delta sa pescuiesti sau sa cari sacii acasa ? Asta e retorica .De pensiunile alea nu.mi fac eu griji ca nu e cazul...Eu personal imi doresc cel putin 5-10 ani de C&R in Delta.Si aplicata legea la sange!Indiferent de ce se intampla cu localnicii , cu plasele lor ,etc.Pescarul sportiv ( buna asta

) trebuie sa inteleaga ca e gata cu Delta aia de o stia el...Si sa se bucure ca inca are drept de pescuit! Ca unii nu merita! Stiu ca nu suna bine , dar altfel ...vorba Maestrului cu stiuca...la muzeu!
Motive vom gasi intotdeauna in favoarea noastra si a sacosei.Insa trebuie sa intelegem ca noi mergem in Delta pt distractie in timp ce unii chiar traiesc acolo! Mai greu sau mai usor.In fond oricine se poate muta in Delta , sa.si faca pensiune , sa bage plase legal ,etc. Un subiect greu si imi permit sa scriu asta ca unul care mergea in Delta in anii 90 foarte des si acum , de vreo 5 ani , numai in vise! Ca ...nu mai pot sa vad dezastrul.Asa poate avem o sansa si, cred eu , vor mai urma masuri .Sper.
Fara chef de scandal am scris

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.