Ordin al ministrului privind pescuitul in 2010
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
Daca ANPA si RNP tot semneaza anual fel de fel de protocoale "confidentiale", de ce nu accepta ANPA sa trimita RNP-ului macar cateva sute de permise? Ce e atat de greu?flydb scrie:@danone
Exact asta am spus si eu. Dar ai facut foarte bine ca ai sunat si la Romsilva si la ANPA pentru a fi lamurit pe deplin.
Legea spune ca permisele de pescuit emise de ANPA se distribuie numai prin asociatiile de pescari legal constituite. Deci, ANPA ar incalca legea daca ar distribui permisele si prin RNP. De ce a iesit legea asa ? Cred ca nea Fane Popescu are de explicat acest lucru. Probabil ca, atunci cand participa la sedintele comisiilor de specialitate din parlament, isi imagina , sincer, ca va pastorii si apele de munte.Fario_nebunu scrie:Daca ANPA si RNP tot semneaza anual fel de fel de protocoale "confidentiale", de ce nu accepta ANPA sa trimita RNP-ului macar cateva sute de permise? Ce e atat de greu?flydb scrie:@danone
Exact asta am spus si eu. Dar ai facut foarte bine ca ai sunat si la Romsilva si la ANPA pentru a fi lamurit pe deplin.
Se pare ca faceti ceva confuzii. Pescuitul are treaba cu pestii, nu cu apele. Apropo, ce formula chimica are apa de munte? O fi H3O?danone scrie:Exact . flydb are dreptate. Inspectorul de la ANPA mi-a spus ca trimite permisele de pescuit numai la asociatiile legal constituite cum spune legea, nu si la RNP.
Cred ca inspectorul ala care trimite permise la asociatiile de pescari sportivi nu a citit OM 20/2010.
flydb,
Eu am alte atributii. Cu pastoritul apelor se ocupa altii. Se pare ca datul cu presupusul creaza in mintea unora fantezii. Nu am vazut nici o reactie la faptul ca pe www.mmediu.ro/ong au aparut si asociatiile de vanatori. Oare asa scrie L.317/2009 la art. 25(1)? Va sugerez sa cititi cu atentie ce spune respectivul articol. Oare cine si-ar fi inchipuit ca AGVPSr s-a infiintat in anul 2005? Sau nu ati observat?
pensionarule,
Iti sugerez sa citesti art. 43 din OG 26/2000. Ma faci sa ma indoiesc ca odata cu varsta creste si intelepciunea.
Inteleg ca asociaţiile de pescari sportivi si forurile lor de reprezentare la nivel naţional, vor fi luate în evidenţă de Ministerul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale şi de Ministerul Mediului, ca reprezentanţi ai societăţii civile, în vederea stabilirii de programe de acţiuni şi proiecte comune pentru conservarea şi protejarea resurselor acvatice vii.apsalba scrie:Eu am alte atributii. Cu pastoritul apelor se ocupa altii. Se pare ca datul cu presupusul creaza in mintea unora fantezii. Nu am vazut nici o reactie la faptul ca pe www.mmediu.ro/ong au aparut si asociatiile de vanatori. Oare asa scrie L.317/2009 la art. 25(1)? Va sugerez sa cititi cu atentie ce spune respectivul articol. Oare cine si-ar fi inchipuit ca AGVPSR s-a infiintat in anul 2005? Sau nu ati observat?
Foarte bine si foarte frumos ... uite ca si aplaud

Te-ai oferit voluntar ... foarte bine ... probabil ca vei fi convocat ... si probabil ca va trebui sa participi la activitati comune cu AGVPSR !

Daca nu stii ce e ala AGVPSR ... afla ca este deja un brand care in lunga sa existanta a ajuns sa fie confundat de romani cu autoritatea statului in materie de pescuit si vinatoare.

-
- junior

IoanS,
Sper ca esti de acord ca daca asteptam sa ne propuna programe de actiuni comune am astepta degeaba. Am preluat noi initiativa si am facut o prima propunere. Maine avem prima intalnire cu m.mediul pentru a demara actiunile.
Iti garantez ca nu vom face niciun program alaturi de AGVPS pentru ca nu stim cu care din ele. Cred ca nici ele nu stiu care sunt. Iti si explic de ce.
In evidentele persoanelor juridice de pe web site-ul ministerului de finante sunt trei AGVPSR:
1. AGVPSR str. Calea Mosilor 128 CUI 2351547 - radiat din 30 iulie 2008
2. AGVPSR str. Calea Mosilor 128 CIF 24251140 - inregistrat in 28 iulie 2008
3. AGVPSR Piata Revolutiei nr. 8 Bacau CIF 13186860 - inregistrat in 12 iulie 2000.
A mai aparut unul pe care nu il pot identifica. Il gaseti pe listra asociatiilor de pescari sportivi pe www.mmediu.ro/ong, infiintat in 2005.
La care sa solicit sa ma faca membru de onoare? Care este brandul veritabil?
Eu cred ca sunt o stafie comunista care mai rataceste inca pe plaiurile mioritice. Ti-as mai recomanda niste acte juridice, dar sunt convins ca ar fi pierdere de vreme.