Ordin al ministrului privind pescuitul in 2010

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 08 Feb 2010, 20:11

apsalba scrie: Te-am avertizat pe mp asupra afirmatiilor pe care le faci. .........
:shock: :shock:
avertizări, amenințări,....ce urmează??

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 08 Feb 2010, 21:14

adiwolf scrie:
apsalba scrie: Te-am avertizat pe mp asupra afirmatiilor pe care le faci. .........
Un cap in gura!Prieteneste asa... :lol: :lol: :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 08 Feb 2010, 23:19

Apsalba e un fel de Valentin Stan al pescuitului. Chiar, Fane, nu te cheama si pe tine Gadea la o emisiune cu el, Sta, Ciutacu si alti "exaltati" ca sa versi putina fiere si pe sticla? Zi ca nu ti ar placea sa speli putin rufele in public.... :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 09 Feb 2010, 07:38

zamfi scrie:
adiwolf scrie:
La ce cap te-ai referit? La ala la care ma gandesc si eu? :lol: :lol: :lol:

Fario,
Prefer compania ta. Esti mai amuzant decat aia la care te referi.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 09 Feb 2010, 08:57

apsalba scrie:
zamfi scrie:
adiwolf scrie: :shock: :shock:
La ce cap te-ai referit? La ala la care ma gandesc si eu? :lol: :lol: :lol:

Fario,
Prefer compania ta. Esti mai amuzant decat aia la care te referi.
Mah eu nu ma gandeam la nici un cap!Vorbeam si eu asa...Ca la cat sunteti de turati poate va sare tandara de tot ...Din pacate :cry:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 09 Feb 2010, 10:59

Fario_nebunu scrie:... Chiar, Fane, nu te cheama si pe tine Gadea la o emisiune cu el, Sta, Ciutacu si alti "exaltati" ca sa versi putina fiere si pe sticla? Zi ca nu ti ar placea sa speli putin rufele in public.... :lol:
...la cat e de "pervers" , asta ar fi cireasa de pe tort.
...ar vinde si patrimoniul APSALBA...numai sa apara la tv.
...sper sa-l vedem cat de curand , dar la un alt gen de emisiune... :oops:

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 09 Feb 2010, 11:05

O informaţie proaspătă--am dat de dimineaţă o fugă pe str Agricultorilor(anpa) sămă informez dacă chitanţa este valabilă la pescuit până apar permisele!Ştiţi ce au zis...DA DAR CELE DE LA TREZORERIE cu acestea demonsterezi că ti-ai făcut datoria faţă de stat(BUGET) cu celelalte demonstrezi că ţi-ai făcut datoria faţă de o asociaţie..şi acesta nu se ştie dacă "îşi face datoria la buget ptr tine sau reţine bani ca şi anul trecut şi returnează permisele chipurile nevândute"
Aşacă ai datl la trezorerie=ai dat la stat şi până se tipăresc permisele statul (inspecţia etc.) nu te amendează,tu ţi-ai făcut datoria..deci not gylty!!!!

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 09 Feb 2010, 11:13

haha.e foarte logica aceasta chestiune.semn clar ca s-au facut smecherii.coane Fanica, ce zici de asta?Tu ti-ai facut datoria fata de pescari?Nu ma refer la asociatia ta din Alba, ci acea pompoasa federatie pe care o conduci, si te repezi cu o manie proletara la noi de parca noi ni-s de vina ptr debandada asta totala.

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 09 Feb 2010, 12:33

Stiti ceva de O.M. privind prohibitia pe 2010 ?A fost aprobat?

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 09 Feb 2010, 13:19

Nu a fost publicat ordinul de prohibitie.
In alta ordine de idei, in urma unei discutii cu un reprezentant ANPA a rezultat ca permisul lor este obligatoriu dar nu va fi suficient pentru a pescui in Delta Dunarii si nici pe apele de munte. Si asta, deoarece, resursa piscicola din delta este administrata , conform legii, de ARBDD. Deci se vor plati taxe suplimentate pentru o zi, o saptamana, un an. Aceeasi situatie va fi si pentru apele de munte. Se lucreaza deja, la Ministerul Agriculturii si la Ministerului Mediului si Padurilor, la un protocol de predare in vederea administrarii a tuturor apelor cu potential salmonicol de la ANPA la RNP Romsilva. Posibilitatea de a incheia acest protocol este absolut legala fiind prevazuta in legea 317/2009.

Asa ca , eu cred ca este bine ca asociatiile sa spuna adevarul asa cum este el iar pescarii sa nu se-mbete cu apa rece.

Scrie răspuns