Ordin al ministrului privind pescuitul in 2010

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 03 Feb 2010, 20:01

Nu cu mine, ci cu asociatiile care primesc permise de pescuit. Vezi ca ura te orbeste si iti incetoseaza mintea. :oops:

ghitamaramures,
Sa ne spui si noua cand iti va elibera ajvps-ul permisul. :lol:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 03 Feb 2010, 20:23

apsalba scrie:Vezi ca ura te orbeste si iti incetoseaza mintea. :oops:
...NU am nici o ura la adresa ta , dimpotriva te apreciez datorita stilului tau inconfundabil , de "a face umbra" acestui pamant. :oops:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 03 Feb 2010, 20:36

Sa inteleg ca tu nici umbra nu faci? :oops: :oops:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 03 Feb 2010, 21:21

apsalba scrie:Sa inteleg ca tu nici umbra nu faci? :oops: :oops:
...oricum tu intelegi greu...ar trebui sa imi iau concediu ca sa pot sa-ti explic.
:lol:

AndyHunter
junior
junior

Mesaj de AndyHunter » 04 Feb 2010, 09:33

exista limita superioara a taxei de eliberare a permiselor de catre asociatii?? sau fiecare va fura - pardon (ma scuzati :oops: ) va cere cat o sa creada ca rabda omul!! :? :shock:

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 04 Feb 2010, 10:36

apsalba scrie:Probabil le veti gasi in magazinele de pescuit din orasele voastre. Apropo, nu te oferi voluntar sa distribui permise? Lucram si cu persoane private pe baza de contracte de prestari servicii. Ai ocazia sa faci un ban cinstit, si nu putini, avand in vedere criza asta finaciara. Ce zici?
Aviz amatorilor; nu este o gluma.

PS Ce ai cu salmonicolele? Nu ai vazut ce obiect are protocolul respectiv?
RNP daca este proasta poate prelua administraea resurselor si atat, conform legii. Permisele tot astea sunt. Iti garanez ca padurarii vor sta in banca lor.
Din pacate nu pot sub nicio forma sa ma ocup de distribuirea de permise. Motivele sunt bine intemeiate si nu pot sa dau detalii. In alta ordine de idei, daca o sa reusiti sa sprgeti aceste bariere existente pana astazi si sa distribuiti permise prin magazinele de pescuit eu zic ca se va face un mare pas inainte. Si spun asta cu toate ca am criticat de foarte multe ori actiunile tale. Unde se poate consulta in momentul de fata lista completa cu asociatiile membre FNPSR? Site-ul FNPSR nu mai functioneaza de zile bune si nici nu cred ca erau trecute acolo toate asociatiile membre si cu toate datele de contact.

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 04 Feb 2010, 10:44

Am telefonat ieri la ANPA in Bucuresti si le-am cerut sa-mi indice care sunt asociatiile din Buc de unde se vor putea lua permise si mi-au spus ca nu pot in momentul ala , dar ca saptamana viitoare le vor pune pe site.

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 04 Feb 2010, 14:36

Avizul nu este pentru uzul tuturor.
:lol: e document "top secret" curat murdar coane fanica :lol:
O singura observatie, pentru ca nu se intelege inca sensul HG 1016/2008.
Sumele respective sunt taxele platite la bugetul de stat pentru eliberarea permiselor si nu contravaloarea lor.
iar vorbesti tampenii coane fanica ... permisul de pescuit costa tot cat anul trecut, adica 30 lei indifernt cum ii spune la taxa asta ... ce e peste aceasta suma e marlanie.
Taxa de membru la o asociatie de pescuit sau de admirat fluturii violet e alta mancare de peste si poate fi oricat ... sau mai exact poate fi atat cat a stabilit adunarea generala a asociatiei respective ... si nici macar federatia nu poate impune o alta suma pentru ca nu poate trece peste hotararea asociatiei.

PS
onoare si curaj coane fanica, onoare si curaj

vezi ca n-am uitat ... si o sa vin la aps alba sa-mi dea permis de pescuit ... din ala de 30 de lei fara sa fiu membru :lol: :lol: :lol: o sa cer expres sa mi-l inmaneze marele prezident si poate ca fac si o fotografie momentului asa ca sa te oftic.
S'altare și bunăstare !

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 04 Feb 2010, 14:45

In alta ordine de idei, daca o sa reusiti sa sprgeti aceste bariere existente pana astazi si sa distribuiti permise prin magazinele de pescuit
Fie vorba intre noi ,in Aiud in 2008 se achizitionau permise de la un magazin de scule de pescuit! :lol: Intre timp tipul de acolo nu a mai vrut sa se ocupe (ca cica nu castiga mare lucru) .
Dar asta , este nu-i asa ...o alta poveste. :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 04 Feb 2010, 15:10

flydb scrie:
apsalba scrie:....................................
Apropo, nu te oferi voluntar sa distribui permise? Lucram si cu persoane private pe baza de contracte de prestari servicii. Ai ocazia sa faci un ban cinstit, si nu putini, avand in vedere criza asta finaciara. Ce zici?
Aviz amatorilor; nu este o gluma.
....................................
Din pacate nu pot sub nicio forma sa ma ocup de distribuirea de permise. Motivele sunt bine intemeiate si nu pot sa dau detalii.
...........................
Unde se poate consulta in momentul de fata lista completa cu asociatiile membre FNPSR?
..........................
Cred ca ar trebui sa analizam in modul cel mai serios activitatea de pina acum a asociatiilor agreate de autoritati sa elibereze permise de pescuit. :shock:
Ideea e sa incercam sa sa dam dovada de spirit civic :wink: ... chiar daca prin asta ar trebui sa solicitam autoritatilor sa scoata mai multe asociatii din "afacerea" cu permise de pescuit. :twisted:

Eu stiu una bucata asociatie FNPSR-ista care in anul 2008 a trimis la pescuit pe apele publice circa 750 de persoane doar cu chitanta, fara a le mai elibera permisele de pescuit.

Scrie răspuns