Oferte asociatii pentru permise 2011
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
daca tot e subiect cald!
in Alba am vazut ca lipsesc multe ape , care nu se regasesc pe listele de gestionare (anul asta doar SCOBARUL si AJVPS au primit licente)...care-i treaba cu ele?
sub ce conditii se pescuiesc pe ele?poti pescui lejer si fara permis?nu ar trebui sa iau in seama vreun organ de control ca ma ia la rost...?
...
aveti habar?
in Alba am vazut ca lipsesc multe ape , care nu se regasesc pe listele de gestionare (anul asta doar SCOBARUL si AJVPS au primit licente)...care-i treaba cu ele?
sub ce conditii se pescuiesc pe ele?poti pescui lejer si fara permis?nu ar trebui sa iau in seama vreun organ de control ca ma ia la rost...?
...
aveti habar?

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
SA incerc sa va ajut... anul trecut RNP a semnat cu ANPA un protocol,pina nu demult era afisat pe saitul anpa acum e scos,ei in acel protocol rnp are drept de administrare si atit nu are dreptul de taxare,deci puteti pescui pe apele de munte doar cu permis anpa,daca va ia cineva la rost si vrea sa va taxeze extra ii puteti intreba in baza carei legi...o sa o scalde dupa care daca nu pricepe il puteti ruga sa va faca un pv in care sa specifice ce lege ati incalcat si in baza carui articol va sanctioneaza....iar cu asta il linistiti...fir intins...atentie doar la pesti dimensiuni momeala etc...ca sa nu va poata lua cu altceva...
@ATUU - corect, da vezi ca indata intram in prohibitie, iesim in Mai, si pana atunci ............ "Art. 1, (3) Agenţia Naţională pentru Pescuit şi Acvacultura, denumită în continuare ANPA, poate delega pe bază de protocol administrarea resurselor acvatice vii din habitatele piscicole naturale din apele de munte către administratorul pădurilor proprietate publică a statului."
Am discutat cu conducerea ANPA situatia apelor de munte si a contractelor de acum 10 ani incheiate de AJVPS-uri cu RNP-ul , deoarece sunt direct interesat de acest lucru , iar raspunsul lor a fost : Acum lucram la un nou Protocol pe Lege cu RNP-ul care trebuie sa fie gata pina in iunie 20011 .
Iar in legatura cu contractele vachi mi-au spus ca ar trebui atacate si anulate de fiecare Asociatie in instanta ceea ce am si de gind sa fac.
Iar in legatura cu contractele vachi mi-au spus ca ar trebui atacate si anulate de fiecare Asociatie in instanta ceea ce am si de gind sa fac.