O intrebare
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
O intrebare
Buna ziua, lucrez in Bucuresti de 4 ani, doresc sa stiu daca pot sa-mi fac permisul de pescuit sportiv la AGVPS, sau trebuie sa merg in localitatea de bastina.
Sunt un pasionat al pescuitului, am avut permis sportiv de copil, am fost cel mai tanar membru al AJVPS Teleorman, dar anii au trecut, paginile s-au unplut cu timbre si nu mi-am mai facut permis.
Va multumesc mult
Poate cineva citeste acest mesaj, cu dorinta ca poate cineva va raspunde la acest mesaj.
Iulian Brinzoi
Sunt un pasionat al pescuitului, am avut permis sportiv de copil, am fost cel mai tanar membru al AJVPS Teleorman, dar anii au trecut, paginile s-au unplut cu timbre si nu mi-am mai facut permis.
Va multumesc mult
Poate cineva citeste acest mesaj, cu dorinta ca poate cineva va raspunde la acest mesaj.
Iulian Brinzoi
Iulian Brinzoi
Chiar asa! Eu sunt tot din Bucuresti si am permisul "de baza" la Tulcea. Vezi ca in prezent fiecare AJVPS este stapan pe apele pe care le are in custodie in propriul judet. Nu mai e valabil permisul "national", va trebui sa achiti o taxa in fiecare judet. Asa ca daca pescuiesti de exemplu pe Arges si ti-ai achitat taxa corespunzatoare numai la AJVPS Arges, cum ai trecut "granita" in alt judet esti pasibil de amenda. O aberatie, nu?
Teodor Buliga
- costica_fishing
- veteran
Curat aberatie! mai ales ca nu stii de la inceput pe ce balta dai (tot anul).
E posibil sa-l vizezi la Tulcea si daca dai pe Chiril, trebuie vizat din nou la concesionarul zonei (100.000/zi sau 1 mil/an).
Eu unul am avut pemis de cand eram in clasa I si a fost vizat neintrerupt pana in '91 sau '92. Anul trecut l-am vizat la Tulcea si a fost OK pt intreaga Delta. Acum s-a schimbat situatia.
Am pescuit anul asta pe ape publice in: Mures, Tulcea, C-ta, Bacau, Neamt, Harghita, Ialomita si nu-stiu-pe-unde-dracu-altundeva (urmeaza Cluj, Braila...). Partide, unele, de max. 2-3 ore. Daca alegeam sa platesc cotizatia, nu mai aveam timp de pescuit.
In consecinta, nu ma mai formalizez.
Teddy, ce locuri frecventezi pe lg. Buc sau C-ta (inafara de Periteasca Mica)?
E posibil sa-l vizezi la Tulcea si daca dai pe Chiril, trebuie vizat din nou la concesionarul zonei (100.000/zi sau 1 mil/an).
Eu unul am avut pemis de cand eram in clasa I si a fost vizat neintrerupt pana in '91 sau '92. Anul trecut l-am vizat la Tulcea si a fost OK pt intreaga Delta. Acum s-a schimbat situatia.
Am pescuit anul asta pe ape publice in: Mures, Tulcea, C-ta, Bacau, Neamt, Harghita, Ialomita si nu-stiu-pe-unde-dracu-altundeva (urmeaza Cluj, Braila...). Partide, unele, de max. 2-3 ore. Daca alegeam sa platesc cotizatia, nu mai aveam timp de pescuit.
In consecinta, nu ma mai formalizez.
Teddy, ce locuri frecventezi pe lg. Buc sau C-ta (inafara de Periteasca Mica)?
Asta era valabil pe anul trecut. Anul acesta este valabil permisul vizat la o filiala AJVPS pe toata tara cu conditia sa fie pentru aceeasi regiune (deal-ses, munte)teddy scrie: Asa ca daca pescuiesti de exemplu pe Arges si ti-ai achitat taxa corespunzatoare numai la AJVPS Arges, cum ai trecut "granita" in alt judet esti pasibil de amenda. O aberatie, nu?
PG - ul nu ramane valabil.
Eu am permis vizat in Iasi si vara pescuiesc in Buzau. Permisul il fac in iasi pentru a putea beneficia de PG. daca mi-as viza permisul in alt judet, nu mi s-ar mai acorda PG pentru PRUT.
- costica_fishing
- veteran
Eu va spun ceea ce mi s-a zis si mie la AJVPS anul acesta
Nu am nici un motiv sa creez dezinformare. Anul trecut era alta situatie, cand permisul de pescuit era valabil doar in judetul respectiv. Anul acesta am intrebat cand am dat permisul la vizat in special pentru raul Buzau si pentru Dunare. Mi s-a spus ca este valabil in toata tara. Asta la AJVPS IASI. Exceptie fac parte baltile concesionate de AJVPS din alte judete, unde este valabil doar permisul vizat la filiala din judetul respectiv.
Mergeti si intrebati la filialele din orasele voastre si sunt chiar curios ce va vor spune. Asa, pe simple supozitii, e usor de vorbit
Nu am nici un motiv sa creez dezinformare. Anul trecut era alta situatie, cand permisul de pescuit era valabil doar in judetul respectiv. Anul acesta am intrebat cand am dat permisul la vizat in special pentru raul Buzau si pentru Dunare. Mi s-a spus ca este valabil in toata tara. Asta la AJVPS IASI. Exceptie fac parte baltile concesionate de AJVPS din alte judete, unde este valabil doar permisul vizat la filiala din judetul respectiv.
Mergeti si intrebati la filialele din orasele voastre si sunt chiar curios ce va vor spune. Asa, pe simple supozitii, e usor de vorbit
Sfatul meu (si cred ca este impartasit si de alti pescari din Bucuresti) este sa nu-ti faci nici un permis pentru ca nu merita.
In general permisele se elibereaza de catre AGVPS-uri iar acestea nu au cine stie ce balti cu exceptia Facaului la AGVPS - Diana unde permisul iti garanteaza iesirea pe parcursul unui an si costa 8.000.000 lei.
Pe marea majoritatea a baltilor se poate plati direct la paznic.
Cred ca cel mai bine ar fi sa te interesezi care sunt baltile unde nu poti pescui decat cu permis iar acestea sunt cateva. Din ce cunosc eu , cu exceptia Facau-lui este Cercani (Greaca) si atat.
In general permisele se elibereaza de catre AGVPS-uri iar acestea nu au cine stie ce balti cu exceptia Facaului la AGVPS - Diana unde permisul iti garanteaza iesirea pe parcursul unui an si costa 8.000.000 lei.
Pe marea majoritatea a baltilor se poate plati direct la paznic.
Cred ca cel mai bine ar fi sa te interesezi care sunt baltile unde nu poti pescui decat cu permis iar acestea sunt cateva. Din ce cunosc eu , cu exceptia Facau-lui este Cercani (Greaca) si atat.
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii