O intrebare
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Da ai dreptate raurile , hai sa vedem:
Pe Ialomita nu cred ca ai vrea sa te duci.
Pe Arges au un prieten care merge regulat si nu plateste nimic , cred ca nu vine nimeni sa perceapa taxa , dar o sa ma interesez.
Pe Ialomita nu cred ca ai vrea sa te duci.
Pe Arges au un prieten care merge regulat si nu plateste nimic , cred ca nu vine nimeni sa perceapa taxa , dar o sa ma interesez.
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
- costica_fishing
- veteran
Gyorg, ai perfedcta dreptate. Nu are rost sa platesti la AGVPS!
1. Daca iesi din judet, la revedere calitate de membru si 2) nu isi fac treaba!
Apropos de ialomita. Chiar nu are rost?
Stiam niste locuri frumoase (de clean), la confluenta canalului de la barajul Dridu cu Ialomita. Ai incercat pe acolo?
1. Daca iesi din judet, la revedere calitate de membru si 2) nu isi fac treaba!
Apropos de ialomita. Chiar nu are rost?
Stiam niste locuri frumoase (de clean), la confluenta canalului de la barajul Dridu cu Ialomita. Ai incercat pe acolo?
Interesant, Paul, dar parca nu-mi vine sa cred. Fara sa te superi, eu i-am intrebat pe cei de la Tulcea asta primavara si mi-au spus ca ramane valabil sistemul de anul trecut, aparand in plus ca "noutate absoluta" taxa pt. concesionari.
La fel stiau si cei de la AJVPS Arges, care nu recunosteau taxa platita la AJVPS Tulcea si nici din alt judet. I-am intrebat de 2 ori, la inceputul primaverii si ultima data in vara; crede-ma ca am insistat, nu prea imi dadea mana sa le achit si lor taxa de pomana. Bine, cei de la AJVPS-uri nu prea stiu bine nici pe unde traiesc, d'apai legislatie romaneasca!
Repet, si sper din tot sufletul sa gresesc eu - m-as bucura teribil, din informatiile pe care le am AJVPS-urile isi mentin caracterul "teritorial".
In rest (pt. a-ti raspunde si tie, Costica) ma duc exclusiv in Delta, prefer 3 zile acolo pe luna (desi, sincer, prind ceva mai multe cateodata) decat in fiecare weekend pe vreun lac cu broaste de langa Bucuresti. In Delta sunt un fan al zonei Crisan mergand in sud pana in Puiulet si in nord pana la Merhei-Matita, dar asta numai cu titlu general.
Pana in 2001 imi vizam permisul la Tulcea pt ca imi oferea acces in Delta, pe Valea Muresului (pe la Deva) si pe Bascov-Budeasa. De doi ani nu ma mai duc la Deva, deci nu stiu ce regim de taxe mai accepta AJVPS-ul local.
La fel stiau si cei de la AJVPS Arges, care nu recunosteau taxa platita la AJVPS Tulcea si nici din alt judet. I-am intrebat de 2 ori, la inceputul primaverii si ultima data in vara; crede-ma ca am insistat, nu prea imi dadea mana sa le achit si lor taxa de pomana. Bine, cei de la AJVPS-uri nu prea stiu bine nici pe unde traiesc, d'apai legislatie romaneasca!
Repet, si sper din tot sufletul sa gresesc eu - m-as bucura teribil, din informatiile pe care le am AJVPS-urile isi mentin caracterul "teritorial".
In rest (pt. a-ti raspunde si tie, Costica) ma duc exclusiv in Delta, prefer 3 zile acolo pe luna (desi, sincer, prind ceva mai multe cateodata) decat in fiecare weekend pe vreun lac cu broaste de langa Bucuresti. In Delta sunt un fan al zonei Crisan mergand in sud pana in Puiulet si in nord pana la Merhei-Matita, dar asta numai cu titlu general.
Pana in 2001 imi vizam permisul la Tulcea pt ca imi oferea acces in Delta, pe Valea Muresului (pe la Deva) si pe Bascov-Budeasa. De doi ani nu ma mai duc la Deva, deci nu stiu ce regim de taxe mai accepta AJVPS-ul local.
Teodor Buliga
- costica_fishing
- veteran
Da, e adevarat, dar eu preferam locul pentru somn si crap mare. Dar daca eu am prin acolo primii mei salai, fara sa ma pricep deloc, inseamna ca e ok. Teoretic insa, in anumite zone accesul se face cu un permis special, pt ca Grindul Lupilor are statut special pt ARBDD. Cat despre Budeasa, nu iti recomand deranjul. Du-te pe topic la 'balti si o sa vezi de ce.
Teodor Buliga
- Wavedancer
- veteran
Nu stiua la altii cum e, dar eu am primit si un mic talon, alaturi de viza anuala in permis, eliberat de Compania Piscicola, care da dreptul la pescuit sportiv pe toate apele de ses din tara. Eu am permisul vizat in Timis si nu am avut niciodata probleme in Caras, Mehedinti sau in Arad. Iar PG-ul mi l-am scos pentru fiecare judet in parte, nu m-a intrebat nimeni unde mi-am vizat carnetul.
Si eu am un talon plastificat pe langa chitanta si viza anuala, dar nu mi s-a spus (si nici nu mai stiu ce scrie pe acel talon) ca acel talon da dreptul la pescuitul sportiv in toata tara. Mi s-a raspuns, doar, la intrebarile mele ca am voie pe toate apele de ses din tara.bogdank scrie:Nu stiua la altii cum e, dar eu am primit si un mic talon, alaturi de viza anuala in permis, eliberat de Compania Piscicola, care da dreptul la pescuit sportiv pe toate apele de ses din tara. Eu am permisul vizat in Timis si nu am avut niciodata probleme in Caras, Mehedinti sau in Arad. Iar PG-ul mi l-am scos pentru fiecare judet in parte, nu m-a intrebat nimeni unde mi-am vizat carnetul.
pentru teddy: Daca reusesc sa ajung pe la filiala zilele acestea am sa intreb din nou. Faceti , va rog, acelasi lucru pentru zona in care sunteti. Sunt curios care sunt raspunsurileInteresant, Paul, dar parca nu-mi vine sa cred. Fara sa te superi, eu i-am intrebat pe cei de la Tulcea asta primavara si mi-au spus ca ramane valabil sistemul de anul trecut, aparand in plus ca "noutate absoluta" taxa pt. concesionari.
Multumesc!
P.S. NU MA SUPAR! Nu am de ce. Este dreptul dvs. de a crede sau nu