Nu mai intru pe forum

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

MariusC
senior
senior

Nu mai intru pe forum

Mesaj de MariusC » 23 Noi 2006, 15:11

Obisnuiam sa intru zilnic pe forum. Mai o tehnica, mai un banc, mai un conurs, alea, alea...
De o vreme, nu imi mai face placere. Indiferent de sectiune, subiectele enuntate in titluri nu mai au nici o legatura cu caterica si jignirile postate. Cei ce isi raspund unul altuia in acest mod, ar trebui sa o faca pe privat.
Cred ca se poate face un sondaj sa vedeti daca lumea vrea sa citeasca asa ceva, si daca nu, moderatorii ar trebui sa taie "la greu".

Ca atare, mi-am propus sa nu mai intru o saptamana pe forum. Sa vedem daca reusesc sa ma abtin. :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 23 Noi 2006, 15:17

i think i'll join you're club :wink: mai bine mai fac un vobler decat sa asist la "caterinca", sau poate o sa intru sa ma uit la album, mai vad si io la ce merge dat :lol:

georges
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de georges » 23 Noi 2006, 15:25

Chiar ca unele subiecte au deviat binisor catre discutii in contradictoriu intre anumiti utilizatori, si sunt destul de multe. Ar trebui sterse astfel de mesaje, off-topic-uri. Cred ca cel mai bine ar fi sa se faca o sectiune separata de certuri, contraziceri samd, unde cine are ceva de lamurit sa o poata face. Cine vrea sa se certe/jigneasca sa o faca acolo. Poate exista deja o astfel de sectiune, nu m-am uitat. :? Cert e ca si eu am observat acelasi lucru , si nu sunt singurul se pare.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 23 Noi 2006, 15:40

cu parere de rau ... sunt la fel de dezamagit de evolutia discutiilor :cry: !

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 23 Noi 2006, 15:51

Daca nu bagati si o sedinta de demascare ca-n anii '50 tot degeaba.

De mai bine de doua luni caterinca si mistourile au disparut cu desavarsire, sau au fost limitate la un singur topic. Iar forumul e mare.

Impresia mea e ca anumiti utilizatori care au postat aici inaintea mea au fost mai degraba deranajati de cum a evoluat topicul lui Teleianu, si nu despre caterinca e vorba :roll:. Nu ma refer la copii gen pikeman, care se baga singuri in seama.
Cu lacrimi Bastus!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 23 Noi 2006, 16:00

nu poti fi dezamagit decat daca ai anumite asteptari
alegeti si voi ce va interseaza sau va place si ignorati restul.
eu zic ca sunt in continuare subiecte pt. toata lumea
cat despre mult blamatele mistouri, si aici ai ce alege: de la atacuri banale si insipide pana la off-topic-uri care m-au facut sa rad singur in fata monitorului
e ca la televizor, nu-ti place schimbi canalu.
sa nu-mi ziceti ca stati si suferiti plini de dezamagire in fata unei telenovele gandidu-va cu nostalgie la vremea Dallas-ului
:lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 23 Noi 2006, 16:24

Gerula scrie:Daca nu bagati si o sedinta de demascare ca-n anii '50 tot degeaba.
Impresia mea e ca anumiti utilizatori care au postat aici inaintea mea au fost mai degraba deranajati de cum a evoluat topicul lui Teleianu, si nu despre caterinca e vorba :roll:. Nu ma refer la copii gen pikeman, care se baga singuri in seama.
bai Celula esti o chestie lipsita de respect a carui galerie nu poate fi intrecuta decat de cea a unui braconier, betze aruncate talmesh-balmesh intr-o ordine haotica, crapi prinsi la spinning :lol: , un clenutz ridicat in batz, un avatzel la chil a carui drill m-a facut sa rad juma de ora si sa-mi aduc aminte de cele 30 de secunde petrecute cu avati trecuti de 2kile, plus o trusa de naluci ascunsa de guma magica dintr-un program de editare a pozelor tale "artistice"...mai ai ceva de zis, hai buleste si topicu asta....ce te deranjeaza ca nu-mi convin disputele tale pe diverse topicuri, macar aici n-am zis nimic de tine, dar te simti cu musca pe caciula....ia uite ba la el, i s-a urcat libertatea presei la creier si numa el are dreptu' la vorba, ceilalti se baga in seama.

@tavi ideea e ca unele din topicuri erau interesante, nu trebuiau sa dispara in anumite certuri sau cum vrei sa le mai zici, plus ca intru cu useru meu si vad topicurile necitite care is aberatii mai nou...ce a fost interesant s-a dus pe apa sambetei

P.S. o sa urmeze o serie de decupari din mesajul meu cu diverse comentarii dedesupt si 1000 de emoticons - stati linistiti sunteti obisnuiti cu ele :arrow:
P.P.S. si sa sti ca in topicul cu Teleianu chiar ai avut ceva de zis, dar in ala cu mishtouri la fly ce era?....si ca idee nu tre sa-mi demonstrezi ca esti pescar in vorbe, fao in cuvinte....macar fratii tai de cearta se rezuma la tine, dar tu nu te saturi cu 2,3.......pana una alta HAI PA :arrow:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 23 Noi 2006, 16:32

Copile, lasa-ne ca avem treaba. Chiar n-am timp de mucosi bagaciosi.
Cu lacrimi Bastus!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 23 Noi 2006, 16:44

Gerula scrie:Nu ma refer la copii gen pikeman, care se baga singuri in seama.
Copile, lasa-ne ca avem treaba. Chiar n-am timp de mucosi bagaciosi.
Gerula, fa un exercitiu de obiectivitate si incadreaza-ti interventiile citate mai sus pe aici pe undeva, unde crezi tu:

cat despre mult blamatele mistouri, si aici ai ce alege: de la atacuri banale si insipide pana la off-topic-uri care m-au facut sa rad singur in fata monitorului
si cu asta am schimbat canalul, ca sa ma mai citez odata, ca-ncep sa le dau dreptate celor dezamagiti

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 23 Noi 2006, 16:48

io o sa mai intru pe forum
de ce ?
nu pot rata rarele dar valoroasele interventii ale Dlui Teleianu
:D

Dupa infiintarea Ligii Spinningului , ma astept ca urmatorul pas sa fie afilerea la PRM
Vorba lu carcotashii :
Medicamenteleeeeee!!!! Aduceti Medicamenteleeee!!!!!!!!!!! :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Scrie răspuns