Gerula scrie:Daca nu bagati si o sedinta de demascare ca-n anii '50 tot degeaba.
Impresia mea e ca anumiti utilizatori care au postat aici inaintea mea au fost mai degraba deranajati de cum a evoluat topicul lui Teleianu, si nu despre caterinca e vorba

. Nu ma refer la copii gen pikeman, care se baga singuri in seama.
bai Celula esti o chestie lipsita de respect a carui galerie nu poate fi intrecuta decat de cea a unui braconier, betze aruncate talmesh-balmesh intr-o ordine haotica, crapi prinsi la spinning

, un clenutz ridicat in batz, un avatzel la chil a carui drill m-a facut sa rad juma de ora si sa-mi aduc aminte de cele 30 de secunde petrecute cu avati trecuti de 2kile, plus o trusa de naluci ascunsa de guma magica dintr-un program de editare a pozelor tale "artistice"...mai ai ceva de zis, hai buleste si topicu asta....ce te deranjeaza ca nu-mi convin disputele tale pe diverse topicuri, macar aici n-am zis nimic de tine, dar te simti cu musca pe caciula....ia uite ba la el, i s-a urcat libertatea presei la creier si numa el are dreptu' la vorba, ceilalti se baga in seama.
@tavi ideea e ca unele din topicuri erau interesante, nu trebuiau sa dispara in anumite certuri sau cum vrei sa le mai zici, plus ca intru cu useru meu si vad topicurile necitite care is aberatii mai nou...ce a fost interesant s-a dus pe apa sambetei
P.S. o sa urmeze o serie de decupari din mesajul meu cu diverse comentarii dedesupt si 1000 de emoticons - stati linistiti sunteti obisnuiti cu ele
P.P.S. si sa sti ca in topicul cu Teleianu chiar ai avut ceva de zis, dar in ala cu mishtouri la fly ce era?....si ca idee nu tre sa-mi demonstrezi ca esti pescar in vorbe, fao in cuvinte....macar fratii tai de cearta se rezuma la tine, dar tu nu te saturi cu 2,3.......pana una alta HAI PA