Nu mai intru pe forum

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 23 Noi 2006, 19:57

da, am vazut ca si tie iti place

malin
senior
senior

basta!

Mesaj de malin » 23 Noi 2006, 19:58

Sau pe post de animator. E bun.

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 23 Noi 2006, 19:58

putin umor nu strica.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 23 Noi 2006, 19:59

danr scrie: gerula esti primul candidat, nu te supara fratele meu dar cand feedback-ul general este ca lumea s-a saturat de tine sa te certi peste tot si sa te bagi peste tot n-am ce face
Mai, daca "feedback-ul general" ar fi asta pe cuvant daca te-as blama vreun pic. Dar daca la tine in categoria useri vechi sau de baza intra alde pikeman comentariile cred ca sunt de prisos.
Si ar mai fi o chestie: cata vreme ai taiat din start orice iesiri in decor nu cred ca a fost vreun scandal pe vreun topic. Eu nici macar nu caut cearta, dar e drept ca sunt departe de a fi persoana care sa intoarca obrazul celalalt :lol:. Cat despre bagat peste tot, nu cred ca m-am bagat pe vreun topic unde n-am avut ceva de zis la obiect, spre deosebire de multe alte persoane aparent "cuminti"

Oricum, daca pe forumul tau optezi sa mergi pe mana unei turme de cativa insi care oricum transforma totul intr-o varza cu mult inainte sa apar eu aici asta e, alegerea iti apartine tie, nu altora. Macar nu face pe naivul, ca n-o sa-mi spui acum ca n-ai remarcat cum data trecuta se lua la cearta cu mine adilucu, acum s-au luat adelin si tudose samd :roll:.

Mai bine ai citi atent topicul lui Teleianu ca sa-ti dai seama de ce exista topicul asta.
Cu lacrimi Bastus!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 23 Noi 2006, 19:59

auzi maline, da tu ai intrat vreodata in vreo discutie tehnica sa dai un sfat sau o parere ?
ca in schimb timp si chef de injuraturi cu gerula au fost garla.....

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 23 Noi 2006, 20:02

danr scrie:auzi maline, da tu ai intrat vreodata in vreo discutie tehnica sa dai un sfat sau o parere ?
ca in schimb timp si chef de injuraturi cu gerula au fost garla.....
Asta e intrebarea de 100 de puncte care cred ca ar trebui pusa in raport cu fiecare din cei care sunt frecvent implicati in scandaluri. Una e sa te mai iei de beregati cu X sau Y, pe fondul discutiilor normale pe un asemenea forum si alta e sa nu faci nimic altceva. Parerea mea, desigur.
Cu lacrimi Bastus!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 23 Noi 2006, 20:04

Exemplificand: daca eu ma contrazic cu malin pe un topic despre trofeul AvP, si discutia se tot aprinde pana se ajunge la scandal e una, si alta e sa apara din senin Tudose&Adelin pe topicul respectiv si sa inceapa sa bage din top. E un exemplu teoretic, nu s-a intamplat asta pe sectiunea de competitii.
Cu lacrimi Bastus!

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 23 Noi 2006, 20:23

Discutiile cu Gerula au fost "tehnice" din punctul meu de vedere. Nu cred ca te-am deranjat prea tare cu interventiile mele si nici nu am lezat dreptul cuiva de a avea acces la sfaturile celorlalti. Daca vrei "dispar" de pe forum. Nu este nici o problema.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 23 Noi 2006, 20:27

nici nu ma gandeam ca iti pasa despre forumul asta, altceva decat mistocareala ieftina din cand in cand
mi-e indiferent

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 23 Noi 2006, 20:33

Gerula scrie:... Macar nu face pe naivul, ca n-o sa-mi spui acum ca n-ai remarcat cum data trecuta se lua la cearta cu mine adilucu, acum s-au luat adelin si tudose samd :roll:. ...
Gerula, cu ce drept ma bagi in discutie? Si nu mai da informatii eronate. TU esti cel care se ia la cearta cu altii de pe forum, si nu invers. Fa o lista a celor care zici tu ca "s-au luat la cearta" cu tine, si o sa vezi cu cata lume de pe acest forum ai avut cate ceva de impartit. De ce oare? Pt ca tu esti sfantul si ceilalti sunt toti dusi cu pluta? :roll:
Scuze pt interventie, din partea mea continua-ti linistit show-ul...
eu am plecat :arrow: (asta ca sa te scutesc de un mesaj in plus prin care sa-mi arati drumul :P )
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Scrie răspuns