NOUL O.M.

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
cezar.ch
veteran
veteran

Re: NOUL O.M.

Mesaj de cezar.ch » 30 Ian 2017, 15:59

rcorbu scrie:
APSHD scrie:Din informatiile pe care le am in urma Memoriului depus de noi Ministerul a retrimis O.M. inapoi la ANPA :respekt:
Uite ceva de invatat, si anume: daca mai trimit cate o sesizare sa o dau si la Minister. Daca ajunge doar la ANPA astia se sterg undeva cu ea !
...plus dispozitia verbala catre presedintele ANPA "sa retraga imediat mizeria aia de pe site-ul ANPA".

Am mai aflat ca de maine se prezinta la ANPA si o echipa din cadrul Corpului de Control al premierului...poate pentru ca o copie a punctului de vedere a ajuns si mai sus de MADR/ANPA...mai stii? :wink:

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 31 Ian 2017, 10:06

Dupa cum a aparut alt NOU proiect, se pare ca ANPA chiar nu vrea sa schimbe ceva, in bine !

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 31 Ian 2017, 10:24

Incredibil dar adevarat .
Conducerea de la ANPA face ce-i taie capu . In urma Memoriului depus de citeva Asociatii , cei de la ANPA au inlocuit pe saitul lor propunerea de O.M. cu care nu am fost de acord si l-au modificat exact in punctele cu care am fost de acord iar punctele pe care le-am combatut au fost pastrate .
Acest O.M. este facut cu dedicatie pentru AGVPS . Daca ramine in forma actuala nici o alta Asociatie din Romania nu va putea indeplini punctajul cerut si toate Contractele vor reveni AGVPS-ului .Atunci sa vedeti cotizatii fratilor cind dispare concurenta.

Doresc sa transmit pe aceasta cale celor care ma ameninta telefonic ( ANPA s-au AGVPS ) , sa nu mai initiez nici un Memoriu pe acest subiect , ca au reusit sa ma motiveze si mai tare sa continui actiunile pe care le-am inceput impreuna cu prietenii mei. :respekt:

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 31 Ian 2017, 16:30

APSHD scrie: Daca ramine in forma actuala nici o alta Asociatie din Romania nu va putea indeplini punctajul cerut si toate Contractele vor reveni AGVPS-ului .Atunci sa vedeti cotizatii fratilor cind dispare concurenta.
Plecand de la recunoasterea de catre ANPA a tuturor contractelor incheiate de AJVPS-uri inca de pe vremea lui Adam si Eva, eu zi ca deja toate contractele au revenit AGVPS-ului.
Si sti ce e culmea? Ca de data asta nemernicii de la ANPA chiar au si o scuza: i-au obligat instantele de judecata.
Situatia amuzanta va fi acolo unde alaturi de contractul AJVPS-ului local a fost recunoscut si cel/cele incheiate de alte asociatii independente, pe acelasi fond piscicol :headbash:

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 31 Ian 2017, 16:45

Acolo ANPA castiga dublu, ii taxeaza pe amandoi :headbash:

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 01 Feb 2017, 09:40

lazarini scrie: Situatia amuzanta va fi acolo unde alaturi de contractul AJVPS-ului local a fost recunoscut si cel/cele incheiate de alte asociatii independente, pe acelasi fond piscicol :headbash:
Situatia respectiva este in : Hunedoara si Arad unde Asociatiile :APS-HD , APS-DEVA , AJPS-ARAD au cistigat in Instanta prelungirea Contractelor existente. :respekt:

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 02 Feb 2017, 09:41

Astazi am trimis solicitare atat ANPA cat si MADR pentru a publica pe pagina de internet a ANPA anularea taxei de eliberare a permisului de pescuit recreativ/sportiv, conform legii care anuleaza cele 102 taxe nefiscale.
Sunt curios daca o vor face !

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 02 Feb 2017, 10:14

trebuia sa le trimiti o copie a Monitorului Oficial care prevede asa ceva :D

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 02 Feb 2017, 10:15

adrian99 scrie:trebuia sa le trimiti o copie a Monitorului Oficial care prevede asa ceva :D
Asta ar trebui sa aibe ei !

tdum
veteran
veteran

Mesaj de tdum » 02 Feb 2017, 10:28

Ultimele noutati la AJVPS filiala din Resita.
Daca la sfarsitul lunii ianuarie au amenintat pescarii (inclusiv prin mass media radio Resita) cu EXCLUDEREA DIN ASOCIATIE daca nu platesc pana la jumatatea lunii februarie cotizatia de membru plus cei 30 de lei taxa pentru permisul de pescuit, acum, dupa doar cateva zile, iata ca NU mai au pretentia sa mai platim cei 30 de lei ca taxa pentru permisul de pescuit ANPA. Acum au pretentia sa platim aceeasi 30 de lei dar cu titlul de contributie la fondul pentru concesionari. Concesionari care de fapt trebuiau facute la finele anului trecut, ca sa nu fie in situatia ridicola in care se afla acum, de a nu putea prezenta/inmana pescarilor o lista cu apele in care se poate exercita pescuitul in contravaloarea banilor ceruti/achitati. Nu stiu daca aceasta este situatia la toate filialele asociatiei din tara, dar cred ca la noi se procedeaza discretionar. Asa cum, acum trei ani au cerut si incasat 50 de lei pentru ANPA si au virat doar 30 de lei la ANPA. Desigur, acum nu mai recunosc acest lucru, dar noi pescarii avem chitantele. Si eu am acea chitanta pe care este trecut distinct 50 lei pentru permisul de pescuit, plus suma pentru ape de ses, plus Dunare, plus ape de munte (ca aveau si din acelea) Of, Offff... Daca au hotarat discretionar si nestatutar acest termen de 15 februarie, atunci sunt hotarat sa-l incalc. Zilnic sunt framantari si cativa pescari furiosi s-au dus si la O.P.C. sa reclame situatia, insa nu stiu daca O.P.C.-ul are jurisdictie in acest caz. Cam asta e la noi. Revin cu noutati pe masura ce apar. Rew.

Scrie răspuns