Noua revista in domeniul nostru, PPT
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Noua revista in domeniul nostru, PPT
Nu am revista , dar din cate vad pe site , inca o revista pentru "kinderi" , pana una alta io raman la funduletu blondei , chiar daca nu ii locu ei acolo 

Cei buni ca tine ?MihaiV scrie:Propuneri sigur ar fi, dar din ce vad eu prin presa actuala, nu sunt bani pentru a-i plati pe cei buni atat cat merita, asa ca se prefera variantele mai ieftine si mai putin calitative. Poate eu gresesc, poate dumneavoastra nu vreti sa recunoasteti ca asa e... nu prea conteaza!

Nu stiu... ma intreb si eu, poate gresesc ,poate dumneavoastra nu vreti sa recunoasteti... nu prea conteaza.
Important e ca sunteti valoros si de nepretuit !
Cine stie domnu` doctor... poate scrieti odata un articol despre cum sa faci performanta in lotul national, ajuns de pe post de arbitru cu pile la conducerea vanatorilor si a pescaricilor...
Ar merita fiecare cent hartia roz !
Inca astept sa va dezlantuiti talentul .... altul in afara de cel forumistic

Mie revista mi-a placut !Si am s-o cumpar asa cum cumpar orice revista de pescuit si regret ca situatia mea financiara nu-mi permite sa cumpar si alte reviste (vinatoare ,natura ,ecologie etc ).Mai cred ca macar in saptamina asta putem lasa PATIMILE sa nu ne domine ...
- semlecangheorghe
- veteran
shoco scrie:Cei buni ca tine ?MihaiV scrie:Propuneri sigur ar fi, dar din ce vad eu prin presa actuala, nu sunt bani pentru a-i plati pe cei buni atat cat merita, asa ca se prefera variantele mai ieftine si mai putin calitative. Poate eu gresesc, poate dumneavoastra nu vreti sa recunoasteti ca asa e... nu prea conteaza!![]()
![]()
Nu stiu... ma intreb si eu, poate gresesc ,poate dumneavoastra nu vreti sa recunoasteti... nu prea conteaza.
Important e ca sunteti valoros si de nepretuit !
Cine stie domnu` doctor... poate scrieti odata un articol despre cum sa faci performanta in lotul national, ajuns de pe post de arbitru cu pile la conducerea vanatorilor si a pescaricilor...
Ar merita fiecare cent hartia roz !
Inca astept sa va dezlantuiti talentul .... altul in afara de cel forumistic
Shoco tati,aici se discuta despre noua revista,asa ca esti cam offtopic baiteash..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- veteran
Gigi tata , nu-i nici primul nici ultimul care face asta si tu ar trebui sa stii bine asta, asa incit nu fi asa dur cu elShoco tati,aici se discuta despre noua revista,asa ca esti cam offtopic baiteash..

Si nici macar nu era prea offtopic , daca ar fi sa analizam raspunsul lui in contextul celor scrise pina aici.

Noua revista e OK pt. prima aparitie....parerea mea , eu zic sa asteptam cu interes evolutia ei si dupa 1 an de la aparitie sa incercam o concluzie .

E corect?
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
- semlecangheorghe
- veteran
Vali draga,Shoco e febletea mea..tresalt ori de cite ori se exprima pe aici..
.
.
-
- veteran
Ma rog esti liber sa-ti alegi febletea , eu stiu bine ca gusturile nu se discutasemlecangheorghe scrie:Vali draga,Shoco e febletea mea..tresalt ori de cite ori se exprima pe aici..

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
- semlecangheorghe
- veteran
Revista e super ok.atat formatul cat si subiectele.
Cum ziceam astept cu nerabdare articolu scris de dom' profesor.
Asa ...in cuvintele lui..cum se pricepe mai bine.
Asta era o sugestie.
Acum offtopic: Semlecan..ma simt magulit sa stiu ca in mai ai erectie batrane:) mai ales ca eu reusesc sa ti-o provoc.
Iarta-ma dar cred ca o sa ma feresc de tine.
C'est bon?
Cum ziceam astept cu nerabdare articolu scris de dom' profesor.
Asa ...in cuvintele lui..cum se pricepe mai bine.
Asta era o sugestie.
Acum offtopic: Semlecan..ma simt magulit sa stiu ca in mai ai erectie batrane:) mai ales ca eu reusesc sa ti-o provoc.
Iarta-ma dar cred ca o sa ma feresc de tine.
C'est bon?
- semlecangheorghe
- veteran
Baietash,erectie au aia de sint pe invers,cind vad fardati ca tine...
La mine se produce din cu totul alte cauze...
Sa te feresti da mine..??Doamne fereste,io cu cine ma mai joc???
Superbule,care esti..
La mine se produce din cu totul alte cauze...

Sa te feresti da mine..??Doamne fereste,io cu cine ma mai joc???

Superbule,care esti..
.
.