Noua revista in domeniul nostru, PPT

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Chief
veteran
veteran

Re: Noua revista in domeniul nostru, PPT

Mesaj de Chief » 12 Apr 2012, 13:21

Nu vreau sa intru in nici o polemica si nu vreau sa ne luam peste picior. Doar ca de fiecare data, unii se plang de faptul ca e prea multa reclama, ca prea nu se vorbeste concret, ca e prea mult crap sau prea putin fly, ca ce bun e un articol, ca pozele, ca asezatul in pagina... chestii de genul asta. Acum este o publicatie de 200 de pagini, si ar fi oarecum obiectiv sa ne referim tot la aspecte de genul asta. Nu ma refeream la vreun coleg de forum anume cand spuneam ce-am spus si nu aveam nici o intentie de a fi rautacios sau altcumva. Cred ca fundul nu i-a scapat niciunuia. :)
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 12 Apr 2012, 13:24

am prins ideea :P

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 12 Apr 2012, 14:16

Bahhh,stiti ce mi-ar place sa vad si eu odata in revistele astea de pescuit?Un interviu cu un braconier,indiferent de care o fi: ",greblash","parasutist"plasar,"harponist"sau ce mama naibii de metode or mai exista.Sunt curios sa vad care-i motivatia lui de face chestia asta,plus ca multi cred ca stiu sa pescuiasca si ca omul civilizat...."Interviu cu un braconier",hmm,cum suna? :)

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 12 Apr 2012, 15:53

SVF scrie:Bahhh,stiti ce mi-ar place sa vad si eu odata in revistele astea de pescuit?Un interviu cu un braconier,indiferent de care o fi: ",greblash","parasutist"plasar,"harponist"sau ce mama naibii de metode or mai exista.Sunt curios sa vad care-i motivatia lui de face chestia asta,plus ca multi cred ca stiu sa pescuiasca si ca omul civilizat...."Interviu cu un braconier",hmm,cum suna? :)

Asta inseamna ca revista respectiva va "promova" braconajul. Eu nu cred ca merita privilegiu asta asemenea oameni.

Legat de revista am apucat sa o rasfoiesc , sa citesc cateva articole : arata interesant !
www.pentrupescuit.ro

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 12 Apr 2012, 17:24

IlieNeamt scrie: Asta inseamna ca revista respectiva va "promova" braconajul. Eu nu cred ca merita privilegiu asta asemenea oameni.
Legat de revista am apucat sa o rasfoiesc , sa citesc cateva articole : arata interesant !
:? Daca articolul e scris bine si cu cap iar printre randuri bagi declaratiile aluia,zici tu ca lumea nu va intelege mesajul?M-as mira,dar ma rog,poate intr-adevar e mai bine asa.Nu de alta dar poate ca or fi si de aia batuti in cap care cred ca de fapt asta e un pas spre afirmare.

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 12 Apr 2012, 18:24

Offtopic : daca tot vrei sa vezi cum gandeste un braconier iti recomand urmatorul reportaj

http://www.youtube.com/watch?v=3yWGAhw7ZMA
www.pentrupescuit.ro

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 12 Apr 2012, 19:25

:lol:

moneytehnik
veteran
veteran

Mesaj de moneytehnik » 12 Apr 2012, 23:05

IlieNeamt scrie:Offtopic : daca tot vrei sa vezi cum gandeste un braconier iti recomand urmatorul reportaj

http://www.youtube.com/watch?v=3yWGAhw7ZMA
.............................................................................
Foarte tare.... Nu prea ratez emisiunile, dar pe asta n-o stiam.
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 13 Apr 2012, 06:56

Reporterul ,mai ales, este bestial! :lol:
In rest ,o chestie trista ...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

ionutz_gr
senior
senior

Mesaj de ionutz_gr » 13 Apr 2012, 08:22

Eu nu o sa o cumpar o revista, indiferent de nume, care dezbate teme generale amestecand pescuitul la crap cu cel de rapitor eventula fly....din punctul meu de vedere nu vine cu nimic nou. Atunci cand o sa apara o revista specializata pe rapitori o sa o cumpar cu siguranta.
Concursurile de pe sit-ul revistei sunt jenante si penibile.
In Romania spunea cineva ca se citeste putin(domeniul revistelor de pescuit)...asa o fi...dar daca nu ai ce cum poti citi?
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.

Închis