Noua revista in domeniul nostru, PPT
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Noua revista in domeniul nostru, PPT
Nu vreau sa intru in nici o polemica si nu vreau sa ne luam peste picior. Doar ca de fiecare data, unii se plang de faptul ca e prea multa reclama, ca prea nu se vorbeste concret, ca e prea mult crap sau prea putin fly, ca ce bun e un articol, ca pozele, ca asezatul in pagina... chestii de genul asta. Acum este o publicatie de 200 de pagini, si ar fi oarecum obiectiv sa ne referim tot la aspecte de genul asta. Nu ma refeream la vreun coleg de forum anume cand spuneam ce-am spus si nu aveam nici o intentie de a fi rautacios sau altcumva. Cred ca fundul nu i-a scapat niciunuia. 

Bahhh,stiti ce mi-ar place sa vad si eu odata in revistele astea de pescuit?Un interviu cu un braconier,indiferent de care o fi: ",greblash","parasutist"plasar,"harponist"sau ce mama naibii de metode or mai exista.Sunt curios sa vad care-i motivatia lui de face chestia asta,plus ca multi cred ca stiu sa pescuiasca si ca omul civilizat...."Interviu cu un braconier",hmm,cum suna? 

SVF scrie:Bahhh,stiti ce mi-ar place sa vad si eu odata in revistele astea de pescuit?Un interviu cu un braconier,indiferent de care o fi: ",greblash","parasutist"plasar,"harponist"sau ce mama naibii de metode or mai exista.Sunt curios sa vad care-i motivatia lui de face chestia asta,plus ca multi cred ca stiu sa pescuiasca si ca omul civilizat...."Interviu cu un braconier",hmm,cum suna?
Asta inseamna ca revista respectiva va "promova" braconajul. Eu nu cred ca merita privilegiu asta asemenea oameni.
Legat de revista am apucat sa o rasfoiesc , sa citesc cateva articole : arata interesant !
www.pentrupescuit.ro
IlieNeamt scrie: Asta inseamna ca revista respectiva va "promova" braconajul. Eu nu cred ca merita privilegiu asta asemenea oameni.
Legat de revista am apucat sa o rasfoiesc , sa citesc cateva articole : arata interesant !

Offtopic : daca tot vrei sa vezi cum gandeste un braconier iti recomand urmatorul reportaj
http://www.youtube.com/watch?v=3yWGAhw7ZMA
www.pentrupescuit.ro
- moneytehnik
- veteran
.............................................................................IlieNeamt scrie:Offtopic : daca tot vrei sa vezi cum gandeste un braconier iti recomand urmatorul reportaj
Foarte tare.... Nu prea ratez emisiunile, dar pe asta n-o stiam.
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)
Reporterul ,mai ales, este bestial!
In rest ,o chestie trista ...

In rest ,o chestie trista ...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Eu nu o sa o cumpar o revista, indiferent de nume, care dezbate teme generale amestecand pescuitul la crap cu cel de rapitor eventula fly....din punctul meu de vedere nu vine cu nimic nou. Atunci cand o sa apara o revista specializata pe rapitori o sa o cumpar cu siguranta.
Concursurile de pe sit-ul revistei sunt jenante si penibile.
In Romania spunea cineva ca se citeste putin(domeniul revistelor de pescuit)...asa o fi...dar daca nu ai ce cum poti citi?
Concursurile de pe sit-ul revistei sunt jenante si penibile.
In Romania spunea cineva ca se citeste putin(domeniul revistelor de pescuit)...asa o fi...dar daca nu ai ce cum poti citi?
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.