Naturalizare pesti
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Naturalizare pesti
aveti idee de cineva care se ocupa cu asa ceva?
deci o naturalizarea la marimea pestelui... care e procesul.. cat dureaza...cum trebuie adus pestele etc... multumesc
deci o naturalizarea la marimea pestelui... care e procesul.. cat dureaza...cum trebuie adus pestele etc... multumesc
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe
da stiu si eu ceva de genu de la prieteni... parca muzeul antipa ... dar cica emisiunea ar fi fost pe etape (etape care au fost impartite in vreo 7 emisiuni)
are cineva vreo cunostinta la muzeu?
sau daca are cineva drum peacolo sa puna o intrebare ar fi frumos sa avem si noi pesti naturalizati
multumesc fir intins
are cineva vreo cunostinta la muzeu?

sEe yOu aGaIn wHeN I dIe
Daca te intereseaza sa naturalizezi doar capul, e foarte simplu, deoarece sunt predominate partile osoase(iti pot explica).
Daca te intereseaza tot pestele e foarte greu si rezultatul final nu cred ca te-ar incanta. Oricum, ar iesi mai bine la pestii cu piele tare si solzii bine infipti(salau-biban).
Sfatul meu: daca prinzi un peste care iti place cu adevarat cum arata, fa-i o poza si da-i drumul-e cea mai buna metoda de "naturalizare".
Daca te intereseaza tot pestele e foarte greu si rezultatul final nu cred ca te-ar incanta. Oricum, ar iesi mai bine la pestii cu piele tare si solzii bine infipti(salau-biban).
Sfatul meu: daca prinzi un peste care iti place cu adevarat cum arata, fa-i o poza si da-i drumul-e cea mai buna metoda de "naturalizare".
Spining....Prea bun ca sa fie light...
mah baietzi, daca vedeti un peste naturalizat la antipa vi se taie rasuflarea!!!
PE BUNE!!!
preturile sunt mari, dar factoti banii, dat fiind ca stiu si eu cat costa materialele (care este multe!)
cine face un peste naturalizat la antipa il da mostenire, ca practic tin sute de ani!
eu sunt unul din posesorii unui astfel de trofeu si ... jos palaria! vorbind foarte serios, cuvintele sunt de prisos!
au baietii u8nul acum terminat (salau de 7 kg), e de America!!! cine vrea sa-l vada, sa treaca pe acolo iute, ca sapt. asta il dau posesorului.
procesul poate dura pana la un an, datorita metodelor de curatare de carne a pieii si capului, precum si de "imbalsamare " ale acestora... plus mulaje, corpuri si alte alea...
inca o data insa, MERITA!!!
eddie the heed (am vazut poza!!!), du-te linistitr la antipa, altii mai buni nu exista!!!
TERYBILL, THE ULTIMATE FISHING KILL> :twisted:
PE BUNE!!!
preturile sunt mari, dar factoti banii, dat fiind ca stiu si eu cat costa materialele (care este multe!)
cine face un peste naturalizat la antipa il da mostenire, ca practic tin sute de ani!
eu sunt unul din posesorii unui astfel de trofeu si ... jos palaria! vorbind foarte serios, cuvintele sunt de prisos!
au baietii u8nul acum terminat (salau de 7 kg), e de America!!! cine vrea sa-l vada, sa treaca pe acolo iute, ca sapt. asta il dau posesorului.
procesul poate dura pana la un an, datorita metodelor de curatare de carne a pieii si capului, precum si de "imbalsamare " ale acestora... plus mulaje, corpuri si alte alea...
inca o data insa, MERITA!!!
eddie the heed (am vazut poza!!!), du-te linistitr la antipa, altii mai buni nu exista!!!
TERYBILL, THE ULTIMATE FISHING KILL> :twisted:
mi-a spus prietenul care a dus pastravul ca a vazut si el salaul ...era putin cam suparat ca-l duce cam mult dar dupa ce a vazut salaul s-a linistit ... ca un copil mic a inceput sa-mi povesteasca amanuntit de salaul care e pus pe nu stiu ce material imbracat in nu stiu ce si iti da senzatia ca sta pe o piatra etc... nebunieee deabia astept sa-i vad pestele facut pe el il tin cam 4 luni dar tot se merita
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe