Naturalizare pesti
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
130 euro!?? pai asta e pomana!!!!!!!
MAH, POMANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ia sa va spuna prietenul cu pastravul cat costa o pereche de ochi din USA, ca va pica fatza!!!! si sunt nuiste chestii mici cat nasturii!!!
ce fac ei e o chestie cam ca o piesa de mobilier, sau mai degraba ca un tablou de maestru (adica opera de arta!) , se da mostenire peste generatii si ii creste pretul odata cu vechimea!
eu nu m-am targuit cu ei, mi-au cerut ceva mai mult decat pe pastrav, si am muncit si eu la al meu, dat fiind ca ma pricep la cateva chestii care au tangenta directa cu astfel de chestii, ba chiar s-ar putea sa mai fiu contactat de baieti, ca le-a placut ce am facut... ;-)))))))))
apropos, ati vaz't exponatele de la antipa?
multe dintre ele au peste suta de ani!
saltare si spor la trofee!!! TERRYBILL(UL).
MAH, POMANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ia sa va spuna prietenul cu pastravul cat costa o pereche de ochi din USA, ca va pica fatza!!!! si sunt nuiste chestii mici cat nasturii!!!
ce fac ei e o chestie cam ca o piesa de mobilier, sau mai degraba ca un tablou de maestru (adica opera de arta!) , se da mostenire peste generatii si ii creste pretul odata cu vechimea!
eu nu m-am targuit cu ei, mi-au cerut ceva mai mult decat pe pastrav, si am muncit si eu la al meu, dat fiind ca ma pricep la cateva chestii care au tangenta directa cu astfel de chestii, ba chiar s-ar putea sa mai fiu contactat de baieti, ca le-a placut ce am facut... ;-)))))))))
apropos, ati vaz't exponatele de la antipa?
multe dintre ele au peste suta de ani!
saltare si spor la trofee!!! TERRYBILL(UL).
mai, din ce cred eu, nici chiar 600, dar undeva peste 400-450 sigur...ganditi-va totusi ca e o opera de arta!!!
apropos, venise nenea cela cu stiuca de 18kg sa o faca... da in loc sa vina cu ea intreaga sa ia baietii mulaj etc, a venit cu pielea si capu, fara inotatoare, nimic!!!
A BAGAT_O LA MATZ!!!!!
ps. cre ca nu era buna de nimic, stiuca de pe la 6-7 kg incepe sa aiba carnea ceva cam tare...da la kiftele e brici!!! cre ca s-a scos cu porcu de craciun!!!
pps in cazul de mai sus, baietii l-au refuzat politicos, spunand: ORI CIORBA, ORI TROFEU!!!
apropos, venise nenea cela cu stiuca de 18kg sa o faca... da in loc sa vina cu ea intreaga sa ia baietii mulaj etc, a venit cu pielea si capu, fara inotatoare, nimic!!!
A BAGAT_O LA MATZ!!!!!
ps. cre ca nu era buna de nimic, stiuca de pe la 6-7 kg incepe sa aiba carnea ceva cam tare...da la kiftele e brici!!! cre ca s-a scos cu porcu de craciun!!!
pps in cazul de mai sus, baietii l-au refuzat politicos, spunand: ORI CIORBA, ORI TROFEU!!!

Ai dreptate, dar ce-i drept ca nici nu sunt vreun maruntel

Apropo, vad ca esti din Pitesti, imi spui si mie te rog pe privat numarul lu' nenea ala care inchiriaza barci la Budeasa?
-
- utilizator nou
plastic
Arata asa pentru ca sint tinutzi inainte de uscare in solutie de 2% formol si se pierde culoarea.Astfel ca sint nevoitzi sa le vopseasca.Oricum arata f.bine.Si eu naturalizez pesti ca hobby , in mare parte iarna cind nu prea am de lucru , fara sa-i vopsesc.O sa pun citeva poze in album sa vedetzi cum arata.[/img]
fir intins