naturale, sau artificiale???

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 02 Iun 2006, 09:54

Voblere, rotative, oscilante si silicoane ... mai ales cand silicoanele corecteaza un pic naturalele :lol: :lol: :lol:
S'altare și bunăstare !

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 02 Iun 2006, 10:08

Stii Ionut, sunt convins ca ai mare experienta, in pescuitu' rapitorului...insa, stau si ma'ntreb:"oare n'ai dat la naturale la inceputuri?"...chiar asa, ai pus blinkeru' si ai inceput sa prinzi peste?...o oare care doza de'al accepta, pe'un incepator, tre' sa ai, mai ales ca nu pescuiesc in ape care sa colcaie de salai si stiuci...nu vad ceva care sa nu fie curat, in a agata pe jig, un pestisor...

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 02 Iun 2006, 10:11

mai, dupa o anumita varsta, nu mai conteaza ca-s naturale, ca-s artificiale, important e sa fie :lol: :lol: :lol: ... peste in balta sa ai ce prinde ;)
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 02 Iun 2006, 10:19

Da frate Stiuca, eu sunt acela...insa, eram convins ca se misca, cu ajutoru' bacteriilor:D...lasind gluma la o parte, va mai zic tuturor inca o data <<nu pescuiesc in ape asa de bogate in rapitor>>...banuiesc, ca tu Stiuca, esti un pescar foarte priceput in ale rapitorului, totusi, poti sa spui cu mina pe inima, ca ai prins dintotdeauna rapitor doar la artificiale?...nu vreau sa sune a provocare, insa parca sunt prea multi in tara asta, aceia care sustin artificialele, uitind sa specifice, cind si cum au intrat prima oara, in contact cu pescuitu' rapitorului...

g.stiuca
junior
junior

Mesaj de g.stiuca » 02 Iun 2006, 10:28

exu... scrie:Da frate Stiuca, eu sunt acela...insa, eram convins ca se misca, cu ajutoru' bacteriilor:D...lasind gluma la o parte, va mai zic tuturor inca o data <<nu pescuiesc in ape asa de bogate in rapitor>>...banuiesc, ca tu Stiuca, esti un pescar foarte priceput in ale rapitorului, totusi, poti sa spui cu mina pe inima, ca ai prins dintotdeauna rapitor doar la artificiale?...nu vreau sa sune a provocare, insa parca sunt prea multi in tara asta, aceia care sustin artificialele, uitind sa specifice, cind si cum au intrat prima oara, in contact cu pescuitu' rapitorului...
te-am citit eu :twisted:
in '93-'94 multumit? daca nu a vrut la artificiale..m-am lasat :wink:
Nu rade de visele oamenilor. Oamenii care nu viseaza, nu au mare lucru!

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 02 Iun 2006, 10:31

Ady, e de bine "ce'aud" de la tine :D...chiar asa: de ce ar avea importanta la ce dam?...cine hotaraste asta?...poate daca's da pe riurile din Banat, sau Moldova sau de aiurea si'as avea o mai indelungata si fructuoasa experienta, as opta catre artificiale si eu (se vede de la o posta ce "naturale" prefer):)

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 02 Iun 2006, 15:01

ionut_brasov scrie:ARTIFICIALE! :wink:
ionut
TERMINA FRATE,CA SUNTEM DEJA PREA MULTI!!!!!

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 02 Iun 2006, 21:38

Inca un vot pentru artificiale! :mrgreen:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 02 Iun 2006, 22:43

sory,dar pana acum nu am prins inca la artificiale( deeeeh,incepator ce sa-i faci :oops: ) asa ca.......NATURALE

guzun
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de guzun » 03 Iun 2006, 19:50

Doar ARTIFICIALE!!!
Pescuitul e o placere, pare mult mai practic sa pleci la pescuit cu o lanseta si o trusa cu plastice spre exemplu, decat un intreg arsenal de lansete si de baboi :lol: , si nu te mai intrebi oare a murit baboiul tre' sa-l schimb.
Toate au un inceput asa ca sfatul meu esta sa mergeti la pescuit folositi artificiale si rezultatele nu vor intarzia sa apara. Practica e baza, inseamna mai mult decat 100 de carti si sfaturi, mana ti-o faci pe balta.

Scrie răspuns