Muscata de ... "crocodil"!!!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 31 Iul 2004, 03:55

bogdans scrie:Frumusica fata, mi-as fi bagat si eu dintii-n ea :twisted:
Nu stiu ce ai vazut la ea,e chiar nashpa,ma mir ca a pus stiuca gura pe ea. :lol:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 31 Iul 2004, 04:01

Apropo de fata din imagine,care a fost muscata de stiuca,e cam inflorita.Daca chiar sare stiuca,sare la extremitatile corpului(maini,degete,etc),pe care le confunda cu alte vietati,in nici un caz la ditamai burdihania,pe care nu o poate cuprinde cu gura.Ca doar nu are deschiderea la falci ca si sarpele? :lol: O fi invatat sa-si dizloce maxilarul,cine stie?

Borealis Fly
veteran
veteran

Mesaj de Borealis Fly » 31 Iul 2004, 08:16

... si ce crezi tu Michael cum si-a facut urmele de dinti pe soldul drept? ... singura? :roll:

Concluzia ta despre felul in care "gandesc" stiucile ... este foarte interesanta.
In majoritatea cazurilor indiferent de dimensiunea pestelui atacat, ... observatiile mele vizavi de portiunea de corp pe care o ataca stiuca este in contradictoriu cu ce spui tu. Dupa umila mea experienta stiuca ataca prada la mijlocul ei si nici decum la extremitati. Asta doar ca o paranteza. :wink:
Fir intins!
Borealis F

Borealis Fly
veteran
veteran

Mesaj de Borealis Fly » 01 Aug 2004, 07:53

Nu va dezmintiti ... Toma necredinciosii ... :D

Poza este insuficient de mare pentru a trage concluzii atat de categorice SF. Tot ce spui tu este corect dar te referi la ceva ce tu ... se pare ca nu ai controlat in practica. Vino aici, pescuieste si tu 3-4 saptamani la stiuca ... si atunci mai vorbim.
Dar ca sa poti trage concluzii de genul carora le tragi tu ar trebui sa traiesti o saptamana doua ... printre ele, ca altfel nu vad cum ai putea sa stii exact daca stiucile se mananca sau nu intre ele. :lol:

Si inca o remarca ... urmele lasate pe un deget ce a ajuns din greseala in gura stiucii si urma lasata pe o suprafata mare ca cea din jurul mijlocului, sunt doua chestii total diferite. :wink:

Cat despre mituri si legende, ... uni au nevoie de ele pentru ca realitatea o cere si in principiu alearga dupa himere, pe cand altii fara sa cunoasca aceasta situatie, prezinta niste fapte reale fara sa se gandesca ca ele ar putea sa fie interpretate ca fiind o incercare de a "creea legende".

Legendele norvegiene si suedeze, vorbesc despre "Trol" ... niste pitici ai padurilor. In jurul stiucilor nu au nevoie sa creeze legende. Aici se prind cu scule de pescuit sportiv, in fiecare sezon stiuci ce pentru romani sunt de domeniul fanteziei (fara a incerca sa jignesc pe nimeni), ... intre 18-20 kg.
Fir intins!
Borealis F

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 01 Aug 2004, 15:06

Petru Dima scrie:... si ce crezi tu Michael cum si-a facut urmele de dinti pe soldul drept? ... singura? :roll:

Concluzia ta despre felul in care "gandesc" stiucile ... este foarte interesanta.
In majoritatea cazurilor indiferent de dimensiunea pestelui atacat, ... observatiile mele vizavi de portiunea de corp pe care o ataca stiuca este in contradictoriu cu ce spui tu. Dupa umila mea experienta stiuca ataca prada la mijlocul ei si nici decum la extremitati. Asta doar ca o paranteza. :wink:
Si vrei sa spui ca,in ciuda marimii fetei,stiuca a considerat-o "prada"?Oare cum a putut sa-i cuprinda mijlocul?

Borealis Fly
veteran
veteran

Mesaj de Borealis Fly » 01 Aug 2004, 19:05

De ce ataca si daca este adevarat sau nu, esti singurl ce se avanta in a trage concluzii. Eu ma abtin sa comentez de ce ataca stiuca ... oameni. :)
Fir intins!
Borealis F

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 01 Aug 2004, 19:18

Oricum,o stiuca sanatoasa la cap,nu apuca sa atace oamenii.O fi vreun crocodil scapat de cineva de acasa. :lol:

Borealis Fly
veteran
veteran

Mesaj de Borealis Fly » 02 Aug 2004, 19:07

Ziarul nu este suedez ... dar nu are importanta. Te asigur ca nici eu nu cred ... si in general nu cumpar ziare tot din acest motiv, in stirile de scandal scrise si interpretate de ziaristi fara caracter. Dar in cazul de fata nu am nici un motiv sa ma indoiesc de veridicitatea faptelor relatate.
Minte femia minte si ziarul. :)

Apropo SF ... ai citit si aici http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=205 ?
Fir intins!
Borealis F

Scrie răspuns