Mreana mica => Mreana mare ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ca esti un pescar bun,care a stiut sa aleaga naluca potrivita pentru acel loc. 

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
Si te-ai oprit la 5 lansari?dan craciun scrie:din 5(cinci) aruncari cu un vobler de 2.5 Cozma am prins doi cleni (400-600g), un strapazan(500g) si o mrenuta (400g),toti cintariti si eliberati apoi,la" fintina" din aval de Boita! Asta ce poate sa insemne???
Misto ca mai e pui de salau pe acolo! Faine locuri!
nu era vb de gr.OvidiuRus scrie:nu am cu ce ma laudaca era mica maxim 400 gr . daca avea
dar oricum .

eu unul nu am mai prins de ani de zile "grundari"

-
- utilizator constant
practic eu pescuiam la" tiris" la mreana insa in locul respectiv apa facea un anafor si am zis sa incerc putin la vobler inainte de a pleca mai in aval.N-am dat decit de 5 ori pt.ca pestii au fost cam micuti ,iar zona tine mrene de 4-5 kg cu un record al unui prieten de 6,2kg.Mrene mari s-au prins mai in amonte si mai in aval de locul respectiv, in repezisuri.Multi sibieni si vilceni pescuiesc in acea portiune a Oltului.
cum arata "grundarii " ?ed scrie:nu era vb de gr.OvidiuRus scrie:nu am cu ce ma laudaca era mica maxim 400 gr . daca avea
dar oricum .
ci ca ai luat-o la wb.ca rar intra la el
.
eu unul nu am mai prins de ani de zile "grundari"![]()
care erau cu miile "o data mai de mult"acolo unde se varsa cibinul in olt nu stiu ce sa intamplat cu ei
![]()
ca acum era vremea lor.inca un peste care putem se ne luam adio de la el
stait mai calmi....tavi am prins grundari asta vara cu gramada pe olt la turnu roshu...nu se mai prinde (in zona mea cel putin) dic cauza la cascada aia...deci sa va explic cascada asta pe o parte blestemata pe o parte nepretuita face 2 lucruri unu bun si unu rau
1)-ala bun-oxigeneaza apa asa de tare incat au inceput sa se dezv multe goange de alea de da miky cu ele la musca ...o larva de aia...si multa vegetatie drept urmare multa hrana pt pesti.....
2)-ala rau- nu mai poate urca pesti peste ea....cine a fost pe la turnu stie cat este de mare.....
deci va zic eu porcusori sau grundari sunt cu nemiluita...numa k are ce papa
1)-ala bun-oxigeneaza apa asa de tare incat au inceput sa se dezv multe goange de alea de da miky cu ele la musca ...o larva de aia...si multa vegetatie drept urmare multa hrana pt pesti.....
2)-ala rau- nu mai poate urca pesti peste ea....cine a fost pe la turnu stie cat este de mare.....
deci va zic eu porcusori sau grundari sunt cu nemiluita...numa k are ce papa