Micul AGVPS, pe Analog Tv Timisoara
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Micul AGVPS, pe Analog Tv Timisoara
Vă salut.
Duminică, 2 aprilie, la 19h, se reia emisiunea Opinia Publică, de joi, în care am fost invitat, alături de directorul APS Timişoara.
Joi, 6 aprilie, tot pe Analog Tv Timişoara, la 22,30h, va fi un fel de a 2-a parte a talk-show-ului despre starea administrării pescuitului la APS Timişoara. Alături de Ciprian Voin, realizatorul programului, voi fi, din nou, prezent, împreună cu domnul Ilie Petcu, inspector piscicol şi cadru didactic universitar la Piscicultură, coleg cu domnul Lazu, deci, plus, sperăm, noul preşedinte al APS Timişoara, domnul Dănuţ Surdu, pensionar MI, dacă informaţiile noastre nu sunt eronate.
Domnul Surdu e de văzut şi în reluarea de duminică, 2 apr., ameninţându-mă din spatele celor 6 paznici plantaţi la uşa alegerilor generale de miercuri, că mă dă în judecată dacă îi public fotografia făcută cu acel prilej.
Vă rog să formulaţi întrebări şi observaţii pentru invitaţii emisiunii la următoarele adrese:
opiniapublica@analogtv.ro
forum.analogtv.ro , în topicul Talk-Show, Opinia Publică
Duminică, 2 aprilie, la 19h, se reia emisiunea Opinia Publică, de joi, în care am fost invitat, alături de directorul APS Timişoara.
Joi, 6 aprilie, tot pe Analog Tv Timişoara, la 22,30h, va fi un fel de a 2-a parte a talk-show-ului despre starea administrării pescuitului la APS Timişoara. Alături de Ciprian Voin, realizatorul programului, voi fi, din nou, prezent, împreună cu domnul Ilie Petcu, inspector piscicol şi cadru didactic universitar la Piscicultură, coleg cu domnul Lazu, deci, plus, sperăm, noul preşedinte al APS Timişoara, domnul Dănuţ Surdu, pensionar MI, dacă informaţiile noastre nu sunt eronate.
Domnul Surdu e de văzut şi în reluarea de duminică, 2 apr., ameninţându-mă din spatele celor 6 paznici plantaţi la uşa alegerilor generale de miercuri, că mă dă în judecată dacă îi public fotografia făcută cu acel prilej.
Vă rog să formulaţi întrebări şi observaţii pentru invitaţii emisiunii la următoarele adrese:
opiniapublica@analogtv.ro
forum.analogtv.ro , în topicul Talk-Show, Opinia Publică
-
- utilizator nou
Am vazut o parte din emisiune,mare papagal Lazu asta.
Dan,mi-a placut dupa o pauza publicitara,cand te-ai revoltat si i-ai spus ca pescuiesti si cotizezi de zeci de ani si esti tinut la usa,pe cand el,care nu are nici o legatura cu pescuitul conduce asociatia.El tot ameninta ca pleaca daca te lasi condus de sentimente
Asa ar trebui sa fii mereu,nu doar cand te enervezi...
Dan,mi-a placut dupa o pauza publicitara,cand te-ai revoltat si i-ai spus ca pescuiesti si cotizezi de zeci de ani si esti tinut la usa,pe cand el,care nu are nici o legatura cu pescuitul conduce asociatia.El tot ameninta ca pleaca daca te lasi condus de sentimente

Asa ar trebui sa fii mereu,nu doar cand te enervezi...
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Din pacate,chiar acum sunt la servici si nu pot urmari emisiunea... 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
- vanatoruldepesti
- veteran
-
- utilizator nou
- bluesky1ro
- utilizator constant
Salut, abia astept sa vad emisiunea de joi, ca pe cealalta am pierdut-o era interesant daca o baga cineva in format avi, sau dvd pe niste huburi din timisoara asa ar avea acces cit mai multi la informatiile care apar in aceste emisiuni, cit despre Lazu, si ceilalti de pe acolo, consider ca e destul sa se puna o mina de intrebari si se vor cam pierde in explicatii si teorii paralele cu realitatea pe care o cunoastem cu totii, sau mai bine zis aberatii pe teme necunoscute, ce nu inteleg eu de ce tin cu dintii de scaune, ca si scaietii mai cad de pe oi, pe cimp....
-
- utilizator nou
- bluesky1ro
- utilizator constant
Am trimis email pe adresa lorDan f. Secosan scrie:Trimite ideea ta realizatorului emisiunii, pe adresele sus-menţionate
Acesta e si continutul emailului:
Intrebari si propuneri la emisiunea dedicata starii administrarii pescuitului de joi seara:
1. De ce in ani de zile de pescuit nu am vazut nici macar o data in control al autoritatilor pe malul apei... de fapt de ce sunt controale doar in prohibitie cu jandarmi, cu politie... ca sa bata la ochi?
2. De ce nu se organizeaza controale regulate pe zonele care sunt braconate intens?
3. De ce nu se organizeaza o celula de combatere a braconajului impreuna cu politia, aceasta ar trebui sa fie online sau mai bine zis sa fie niste oameni care sa raspunda la telefon si sa actioneze in consecinta cind sunt solicitari si un numar de telefon, ceva in genul protectiei consumatorului, la care sa sune tot pescarul cind vede un un braconier cu setca sau cu japca!
4. Sa se faca public felul in care sunt cheltuiti banii nostrii ai cotizantilor, sa se justifice fiecare banut.
5. Avem voie sa pescuim cu peste mic la stiuca in cele 2 luni de prohibitie?
... Cred ca e de ajuns pentru moment, voi urmari cu atentie maxima emisiunea, fiindca intrebarile puse nu sunt doar ale mele ci si ale multor altor pescari prieteni.