Micul AGVPS, pe Analog Tv Timisoara

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Dan f. Secosan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Dan f. Secosan » 06 Apr 2006, 14:53

Am confirmarea că va fi prezent noul preşedinte, Dănuţ Surdu.
Pentru că APS e o rămurică din AGVPS, puteţi pune întrebări şi formula observaţii din orice colţ al ţării. Problemele de aici sunt ale tuturor.

bluesky1ro
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bluesky1ro » 06 Apr 2006, 22:19

Bravo Dane, Bravo realizatorului emisiunii, astia sunt niste comunisti, grupe... reprezentanti grupe... nu poate vota toata lumea, multe chestii care chiar miros..., chiar mi s-a raspuns la intrebari, stiuca e voie doar la momeli artificiale, pescuitul intra in prohibitie intre 10 aprilie si 7 iunie, cu controalele e clar... un inspector pe citeva judete, no coment, celula de criza e buna dar n-ai cu cine, ca nu au banuti saracutii... adevarul e ca se complac in treaba asta, trebuie luati la bani marunti...

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 06 Apr 2006, 22:34

n-ai auzit ce a zis inspectorul? ca e voie la RAPITOR dar cu momeli artificiale :lol: :lol: :lol: buuun...
dar se pare ca ori a gresit, ori nu cunoaste...
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

bluesky1ro
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bluesky1ro » 06 Apr 2006, 22:42

Sunt multe probleme, si am senzatia ca prioritatile conducatorilor asociatiei nu sunt si ale noastre ale pescarilor...

Scrie răspuns