mi s-a pus pata!!!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

pupu
veteran
veteran

Mesaj de pupu » 09 Feb 2005, 19:57

Mersi ,da de BAbiciu am auzit dar nu am fost niciodata ,poate la vara.

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 09 Feb 2005, 22:21

serios vorbind, am o intrebare apropo de salau la copca: locurile alea unde tree sa dai gaurile coincid cu cele mai mari adancimi din balta respectiva sau mai degraba cu zonele cu structurile cele mai imbarligate?[/quote]

eu am mai incercat pescuitul salaului la copca cu oarece rezultate. apa adanca, mica...nu conteaza....structura, nestructura...iar zic eu ca nu conteaza...:) totusi cel mai important este sa-i ai adresa..plus/minus 1m. daca dai la 2 metri de "el" poti sa dai mult si bine... eu merg cu cativa prieteni dintr-un singur motiv...sa facem zeci de gauri...sa gasim structuri...asta oricum pe lacuri pe care le cunoastem. ca momeala dandineta..goala...cu libelule, sau cu bucata de sunca pe carlig sa-i incetineasca cat mai mult caderea.. cand am gasit pestii facem gaura langa gaura..si se intampla uneori ca eu aici sa prind si la 2,5m.nici o trasatura... asta e partea cea mai naspa la copca...ca trebuie sa ii bati cu dandineta in usa la salau.
fir intins la toata lumea!

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 09 Feb 2005, 22:43

thanx! nu ma atrage copcaritul, da' eram curios pe unde sta dumnealui pe timp de iarna. nu prea m-ai lamurit, da' nici nu-s chiar atat de curios cat sa insist. :)

misto faza cu sunca. americanii foloseau pe vremuri soric de porc, inca se mai foloseste, cica plasticele nu-l pot inlocui cu acelasi succes ca sa dea portanta la un jig sau lingura. nici asta n-am incercat, stiu doar din citite. de ce nu si shaduri la copca, totusi?

fir intins!

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 09 Feb 2005, 23:28

n'am murit Eugene!

Dar nici la Olt n-am ajuns!

De dimineata vazui un pensionar care dadea la copca pe Dambovita (in amonte de Piata Unirii :lol: ).

Era 9,00 AM. Io plangeam de frig ce-mi era.

Cum or putea unii?
near the beer

tehnic
junior
junior

MI S-A PUS PATA RAU DE TOT !!!

Mesaj de tehnic » 10 Feb 2005, 09:16

Eugene, pe onarea vecinei mele de la etajul 1, (ca a pierdut-o si nu's cin' i-a gasit-o), merg cu tine numa' sa-mi spui cand si unde, ca ma imbolnavesc stand pe geam si privind cainele vecinului de la casa cum latra si-si linge coitzele...
Ha s-o facem la Funzaru sau poate la Alexandria la Izvorul Rece care am auzit ca este un loc plin de stiuca, atat doar ca-ti trebe barca sa te bagi intre stufarisuri ca are stuf si pe un mal si pe altul, doar mijlocul baltii este curat. Prablema este barca....
Sau merem la Olt la Frunzaru, dar nu la bibi, cautam salaul daca scoate nasu' pe minusurile astea!
Danr, nu stiu daca ne cunoastem, poate ca ne! Am bantuit mult timp prin Buc. intre '85-95 la scoala si la munca, iar in 96 m-am intors la Rosiorii de Vede unde-mi stau parintii, iar pe net, nu intru decat acasa in fiece dimineatza pe la 8 - 8 si ceva sa-mi beau cafeaua, sa citesc presa si mai nou, sa vb cu voi,niste bolnavi ca si mine, dar ceva mai titrati in ale pescuitului...lol
ne vedem pe balta...

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 10 Feb 2005, 09:39

tehnic, contacteaza-l te rog pe mihai.f, cel mai mare pescar de salau din rosiori si comunele limitrofe :lol:
da-i un mesaj privat user-ului mihai.f si poate va intalniti la o cafea in Rosiori, ca are ce povesti

Valentin Comaneci
junior
junior

Mesaj de Valentin Comaneci » 10 Feb 2005, 09:50

@tehnic66
Salut ,stii ceva locuri de stiuca sau salau in TR ;vin destul de des in zona ,sunt nascut in Videle.Eu in afara de ceva salau la Prunaru nu prea stiu nimik.Daca ai ceva info as face si eu un drum prin zona.
Exclus copca.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 10 Feb 2005, 17:40

tehnic,
listen to dan, listen carrefully. :))

tehnic
junior
junior

Mesaj de tehnic » 10 Feb 2005, 20:36

Valentine,
Stai sa mai treaca prafu' asta de afara si mergem sa-l scoatem la plimbare pe salau ca ma maninca-'n ***, nu mai am rabdare!
Mergem pe Frunzaru...
Acum 30 min. am ajuns acasa cu o scula noua foarte subtire si flexibila dedicata in mod special pentru salau. Nevestii i-am zis ca am dat 2 sute pe ea (noroc ca-i paralela cu pescuitul) dar de fapt am dat vreo 7 sute si plus de asta mi-am mai adaugat la stocul de momeli artificiale si niste shaduri noi. Pe scula asta va lucra o mulineta Abu Garcia cu vreo 5 rulmenti. Mai ai rabdare pana saptamana care vine ca prevad ca iar ajung la peste in loc sa ajung la munca, loool
ne vedem pe balta...

vlad
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vlad » 11 Feb 2005, 09:31

Pentru ca se anunta temperaturi in jur de 0 grade ma mananca si pe mine sa ies la o copca dupa salau pe Siret.In ce loc ati incerca prima data dintre cele 2 variante pe care le am:
1.in centrul gropii de 7m unde curentul este slab,lipsesc structurile dar e pietris pe fund;
2.la mal unde apa are 2m,sunt craci pe fund dar lipseste curentul.
:?:
Am sa incerc si la spinning in curent puternic, apa adanca, cu vobler lestat daca nu e inghetat...poate dau un "tun" ca pescarul ala din Ungaria de care povesteati.

Scrie răspuns