iata povestea:
eram seara pa la 6 30 in dreptul localitatii Chiscani din Jud Braila la un pescuit de placere, ce a durat doar un pic de tot deoarece a trecut PASAGERUL PERLA DUNARII o matahala de vapor cu un comandant total inconstient si ............ intelegeti voi cum ..... ca nu mi permit sa scriu ......cu motoarele la blana cred, de a facut valuri de am crezut ca este ul;timul pescuit pe care l mai apuc vreodata, nu exagerez valuri incat din barca mea laguna de galati nu mai vedeam peste urmatorul val care venea deci apreciati si voi cam cat de mari, am fost la un pas sa ma rastorn noroc ca eram singur si barca goala, valuri care s-au izbit de maluri de au rupt bucati mari de mal, valuri de sareau sangerii sau crapi ce naiba erau din apa ..nu exagerez cu nimic ..si nu ma sperii usor ..am barca de 10 ani si am trecut prin multe ...i am mai intalnit pe astia cu pasagerele dar niciodata in halul asta ....in urma acestui pasager nesimtit si romanesc pe deasupra venea la 10 min distanta un pasager cu pavilion ceh cu o viteza modesta si de bun simt .. . precizez ca pasagerul ceh era mult mai mare deci de aici trageti si voi concluziile .....
oare autoritatile nu i pot amenda pe acesti nesimtiti ?.... e sezon de vara sant multe barci mici cu multe persoane la scaldat si efectiv sant pusi in pericol ..

daca eram cu 2 - 3 persoane in barca in mod cert ne scufunda

face ti fratilor ceva ca nu i de joaca !!!! multumesc !