Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
anem
- veteran

e al nu stiu catelea filmulet de genul asta pe care il vad si in care protagonistii sunt ceva rusi ... ceva ma face sa cred ca astia umbla si la pescuit beti ...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
D_ali
- veteran

...am vazut filmuletze de tot soiu in care protagonistii sunt rusi...e clar, astia nu-s normali!

-
Zamfi
- veteran

anem scrie:e al nu stiu catelea filmulet de genul asta pe care il vad si in care protagonistii sunt ceva rusi ... ceva ma face sa cred ca astia umbla si la pescuit beti ...

Deci astia nu umbla beti ...astia asa se nasc!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
g30rg3
- veteran

Zamfi scrie:Deci astia nu umbla beti ...astia asa se nasc!

Geniala asta

!
-
Nemernic
- veteran

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
Jedi
- veteran

Inclin si eu sa cred ca rusii is cea mai imbecila natie la ora actuala de pe planeta...Pe Youtube daca scrii ' crazy russian" ai parte de filmulete sa te delectezi cu saptaminile...Se bat in trafic, se accidenteaza din toate pozitiile si sute de alte activitati de neuitat...

Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
-
SF
- veteran

Tovarasu meu de pescuit ii rus , Misha ! Isi calca pe bete , pune cutiile cu naluci in asa fel ca ajung sa alunece printre crapaturi in stanca de unde ajung in apa si nu se mai pot recupera , recent si-o lansat un combo ce astepta in reserva linistit , de o ajuns sa faca pe scafandru ca sa-si recupereze batu si mulineta , intr-o zi iese mai repede si da navala in viteza ca tragea de numa o anume specie , io ajung dupa 2 ore si-l vad nebun pe mal , in viteza si-o uitat tocmai nalucile si pestii sareau in fata lui de nebuni , calca in gropi , se impiedica , cand o inceput pescuitu , la 45 de ani , faze ca alea din video erau la ordinea zilei

-
anem
- veteran

SF scrie:Tovarasu meu de pescuit ii rus , Misha ! Isi calca pe bete , pune cutiile cu naluci in asa fel ca ajung sa alunece printre crapaturi in stanca de unde ajung in apa si nu se mai pot recupera , recent si-o lansat un combo ce astepta in reserva linistit , de o ajuns sa faca pe scafandru ca sa-si recupereze batu si mulineta , intr-o zi iese mai repede si da navala in viteza ca tragea de numa o anume specie , io ajung dupa 2 ore si-l vad nebun pe mal , in viteza si-o uitat tocmai nalucile si pestii sareau in fata lui de nebuni , calca in gropi , se impiedica , cand o inceput pescuitu , la 45 de ani , faze ca alea din video erau la ordinea zilei

cred ca de la atata ras nici nu prea apuci sa pescuiesti cand mergi cu el la pescuit ... eu unul m-as prapadi sa vad faze de genul asta (chiar daca nu e tocmai nostim sa iti arunci un combo in apa sau vreo cutie cu voblere sa se duca naibii) ... oricum, rusii astia din filmulet sunt criminali si cine are rabdare sa mai caute cu siguranta va gasi (si nu doar pescuit

)
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
mircioneolt
- veteran

pt ei este un mod de viata