Mai exista si pesti norocosi :))

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

bogdan_h
junior
junior

Re: Mai exista si pesti norocosi :))

Mesaj de bogdan_h » 25 Noi 2012, 19:59

mai aveau si minciog :)

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 26 Noi 2012, 18:53

anem scrie:
SF scrie:Tovarasu meu de pescuit ii rus , Misha ! Isi calca pe bete , pune cutiile cu naluci in asa fel ca ajung sa alunece printre crapaturi in stanca de unde ajung in apa si nu se mai pot recupera , recent si-o lansat un combo ce astepta in reserva linistit , de o ajuns sa faca pe scafandru ca sa-si recupereze batu si mulineta , intr-o zi iese mai repede si da navala in viteza ca tragea de numa o anume specie , io ajung dupa 2 ore si-l vad nebun pe mal , in viteza si-o uitat tocmai nalucile si pestii sareau in fata lui de nebuni , calca in gropi , se impiedica , cand o inceput pescuitu , la 45 de ani , faze ca alea din video erau la ordinea zilei :D
cred ca de la atata ras nici nu prea apuci sa pescuiesti cand mergi cu el la pescuit ... eu unul m-as prapadi sa vad faze de genul asta (chiar daca nu e tocmai nostim sa iti arunci un combo in apa sau vreo cutie cu voblere sa se duca naibii) ... oricum, rusii astia din filmulet sunt criminali si cine are rabdare sa mai caute cu siguranta va gasi (si nu doar pescuit :lol: )
Faza tare ii ca omu o fost artist , cam pe toate scenariile lumii , intr-un grup de dans "Don Cossacks" , intre 40 si 45 de ani o format un grup de acrobatie cu el insusi inclus si avea contract cu cel mai important spectacol de pe aici !
Omu si-o rupt nasu intr-un spectacol live , dansand :lol: :lol: , cu alti rusi evident :lol:

Tind sa cred intradevar ca-i un stil de viata la rusi, amu ca imi amintesc ce-mi povestea asta la cate o bere dupa pescuit :)

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 25 Dec 2012, 21:22

multa lume vorbeste despre rusi ....imi pun intrebarea cati din cei ce scriu cunosc cat de cat rusi si nu un rus ...eu unu am fost in rusia si am cativa prieteni de pe acolo .......pot spune doar atat sunt oameni dintr-o bucata in nici un caz prosti si colosal de omenosi.....la ei faptul de a fi caraghiosi vine si cu doza necesara de vodca .....daca am lua mai mult din caracterul lor nu ne-ar strica nici noua "romanilor"

grizzly
veteran
veteran

Mesaj de grizzly » 26 Dec 2012, 19:20

n-a zis nimeni ca sunt prosti. la fel de bine cum nu poti tu generaliza o natie pentru ca ai "cativa prieteni de pe acolo". era vorba doar cum de li se intampla numai lor.

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 28 Dec 2012, 20:25

lor li se intampla .......si sunt sigur ca nu numai lor ..........sunt destule cazuri cand te minunezi ce se intampla compatriotilor nostrii .,......din pacate eu cand sunt la pescuit nu am timp sa filmez trasnaile unora care depasesc cu mult filmuletul din topic

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 31 Dec 2012, 22:08

Avem niste cunostinte/prieteni...ucraineni de data asta :mrgreen:
Doamna Tatiana se freaca mereu cu masina de parapeti, loveste toate obstacolele ivite in cale, astfel masina arata ca un acordeon (rusesc :lol: ) dupa un an de folosinta.
La Vova (Vladimir) i-am explicat de vreo 6-7 ori , inclusiv live cu ramasite de la mine , ce usor se pune parchetul cu nise la 45 de grade.Dupa vreo saptamina de lucru ,el facuse varza aproape toate bucatile si camera nu era gata...L-am trimis sa mai ia stoc nou si in 45 de minute, io cu nevasta-mea :lol: i-am terminat dormitoru..
Acum omul e la pat dupa mai bine de o luna cind am inceput fotbalu in sala.. :shock:
Nu incepuse bine partida, era chiar portar, vine mingea usor spre el, ca o bila de bowling , o opreste frumos cu piciorul , apoi cade fulgerat la pamint , cu gemete si icneli...Trei oscioare mici din mijlocul talpii s-au fracturat cu niste paraieturi de le-am auzit toti din sala... A facut si teste de osteoporoza ca era dubios din cale afara, dar sistemu osos e ok. Si ortopezii s-au mirat multa vreme..
Fiu-su al mare (gatea un meniu surpriza pentru parinti) a dat foc la bucataria din casa in care urmau sa se mute ( Vova punea parchetu in timpu asta :roll: ).Au stins repede si au rezugravit dar tot si-a dat seama Tatiana ca pute si au ramas urme...I-a luat dreaq pe amindoi atunci.. 8)
A...era sa uit...Cind au plecat din apartamentul vechi, au scapat un dulapior printre scari de era sa omoare o baba ce statea gura casca in casa scarilor.. :fluch
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 31 Dec 2012, 22:12

rapace scrie:multa lume vorbeste despre rusi ....imi pun intrebarea cati din cei ce scriu cunosc cat de cat rusi si nu un rus ...eu unu am fost in rusia si am cativa prieteni de pe acolo .......pot spune doar atat sunt oameni dintr-o bucata in nici un caz prosti si colosal de omenosi.....la ei faptul de a fi caraghiosi vine si cu doza necesara de vodca .....daca am lua mai mult din caracterul lor nu ne-ar strica nici noua "romanilor"
E gresit sa afirmi si nimeni nu a facut asta , ca toti rusii sint pe acelasi calapod. Doar ca proportia de prostanaci e foarte foarte mare. Si probabil sint si pasionati de filmari acum, ca tot e plina piata de tot felu de camere.. :lol:
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

Scrie răspuns