Magazin Online

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 12 Ian 2011, 17:08

e bine intr-un fel ca mai ia unii pe nevazute si nu se pupa cu ele, ca dup-aia le scot la vanzare pe forum si-i fac pe altii fericiti :twisted:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 12 Ian 2011, 17:14

stefanflorin scrie:e bine intr-un fel ca mai ia unii pe nevazute si nu se pupa cu ele, ca dup-aia le scot la vanzare pe forum si-i fac pe altii fericiti :twisted:
"AFACERE" curata :lol: ... pentru unii :wink: .

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 12 Ian 2011, 17:48

kzoli scrie:
gemba111 scrie: dealtfel,nu se poate cumpara o lanseta (ORICE ALTCEVA) de calitate dupa poze.Niciun produs folosit nu se schimba.
mi se pare ok.
Perfect adevarat !!! ... insa multi o cumpara pe nevazute ! Unoara le place altora Nu ... si mai sunt altii carora tot nu place, dar ii este rusine sa recunoasca ....
De aceea exista targuri de pescuit unde se aduna toate firmele si poti pipai de 2 ori pe an cam tot ce gasesti in magazinele online 8)
www.pentrupescuit.ro

micutu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de micutu » 28 Mar 2011, 21:21

am zis sa nu deschid un topic nou ... asa ca sunt scurt:
a cumparat cineva de pe site-ul asta ... Vidrax?

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 29 Mar 2011, 09:45

Eu cele mai multe tzepe le-am luat de la magazinele reale, nu cele virtuale. Acu 2 ani am luat o lanseta deloc ieftina, si din prima zi s-a rupt varful in timpo ce lansam o rotativa cu mult sub gramajele recomandate...m-am dus inapoi, caci era-n garantie, cica...dar nu mi-au luat-o, n-au schmbat-o, nimic...iar eu, de bleg ce eram, n-am insistat, caci nu cunosteam "legile" si drepturile mele. Tot asa, din alte magazine, am ramas cu un gust deosebit de amar dupa ce am cumparat diverse produse (Mulineta Zauber cu 500 Ron, Lansete Shimano la pret dublu fata de magazinele online, voblere la 35-40 de lei, cand colo pe net costa 16-20...s.a.m.d.)...asa ca, de vreun an si ceva, cumpar DOAR de pe net, si sunt mai mult decat multumit de produsele/preturile/rapiditatea de trimitere a coletului acestora. Mai exact, xxx (cea mai variata si completa gama de voblere dintr-un magazin online din Ro, cu preturi foarte bune, si orice pachet imi ajunge in 1-2 zile acasa, max 2 zile), respectiv totalfishing.ro, care iarasi e un magazin virtual serios, cu o gramada de produse de calitate, preturi bune si servicii de calitate (apropo, totalfishing-ul mi-a schimbat produsele de cate ori am avut probleme). Pe de alta parte, exista site-uri de c*cat, care cred ca nu au absolut nimic pe stoc...comanzi produsele, si primesti un email (in cel mai bun caz, ca poate nu primesti nimic) in 1-2 saptamani ca momentan produsul cautat e indisponibil, sau, in cazul in care intr-un final mi-au trimis ceva voblere, acestea nu erau cele cerute de mine, am primit cu totul alte culori (vorbesc de fishline.ro, dar mai sunt si alte site-uri de cacao)...Norocul meu ca cele doua site-uri pozitiv amintite mai sus imi completeaza fara probleme majoritatea cerintelor, iar daca nu, mai am o portita de scapare, de data asta din Polonia, http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/en/index.html , un site cu preturi si scule bune.
Concluzie: toata increderea in shopping-ul online! :wink:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 29 Mar 2011, 10:24

Nu am nici un interes sa recomand pe cei de la fishline.ro, dar am avut zeci de comenzi de la ei si aradenii au fost baieti de treaba de fiecare data, erau puntuali si precisi. O singura data au trimis un alt produs, dar am sunat si adoua zi a venit curierul sa schimba cu ceea comandata. Singurul inconvenient ar fi taxele mari cu curierat insa la pachete mai mari se compenseaza.
Din partea mea cei de la fishline.ro au 10 puncte din 10.
Cu Totalfishing.ro, xxx si xxx.ro am avut doar experiente bune, nu am ce sa-i reprosez si pot sa recomand, mai sunt cateva siteuri de care nu am pomenit dar sunt ok ... si sunt alte cateva siteuri care NU merita sa fie pomeniti sau din contra ...

boistean
veteran
veteran

Re: Magazin Online

Mesaj de boistean » 24 Oct 2012, 12:52

reinviu acest topic cu o intrebare: cine are cunostinte despre seriozitatea magazinului on-line xxx.ro, pt ca nu am comandat niciodata de la ei si m-ar interesa cate ceva?

gemba111
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gemba111 » 06 Ian 2013, 15:09

barthez0705 scrie:Am o intrebare, la deschiderea unui magazin de pescuit (online/neonline) poti inchiria contracte prin care sa iei produsele de la firmele importatoare/producatoare si sa platesti abia dupa ce le-ai vandut? Si asta e valabil la toate firmele sau doar unele au aceasta optiune?

Intreb pentru ca ar fi mult mai convenabil asa, ca sa vezi la inceput cum merge treaba si in cazul in care ai un buget restrans iti poti face mai multi bani in modul asta.
nu crezi ca ar fi cam usor?????

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 12 Feb 2013, 20:51

Stiucarule de acea dau magazinele faliment din Sibiu ,ca toata lumea cumpara cartofi de pe net ,si dupa care vrei sa o m-ai si chimbi .La tejghea ,m-acar te duci peste acesta si ......Pe net plingi la butoane . :roll: :cry: :?:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

Scrie răspuns