Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
ranga
- veteran

RYOBI scrie:orice magazin on-line de la care cumparati este obligat PRIN LEGE sa-ti returneze bani inapoi fara nici o explicatie din partea ta ,mai putin costurile de transport.Binenteles marfa trebuie returnata in conditiile in care ai primit-o.E simplu trebuie doar sa-ti ceri drepturile
Unde naiba scrie asta in lege ? Am cautat si eu pentru o mica problema , dar sa dea dracu' daca am gasit ceva legat de asta . In plus , legile din Romania cam difera fata de Europa la capitolul asta . Mai exact , orice lege are cate o cheita , nimic nu-i batut in cuie .
Daca tu stii legea in care ii obliga treaba asta , te rog sa ne-o arati si noua.
-
danr
- Site Admin

asa este, un client online poate returna produsul fara explicatii in termen de 30 de zile
daca este nefolosit, in ambalajul original, cu suportarea taxelor de transport
de altfel noi la TotalFishing intotdeauna am dat banii inapoi daca un client a dorit sa returneze produsul
-
ranga
- veteran

danr scrie:asa este, un client online poate returna produsul fara explicatii in termen de 30 de zile
daca este nefolosit, in ambalajul original
Asa da. Dar de obicei se intampla altfel . Clientului ii ajunge produsul acasa , il foloseste ce-l foloseste si pe urma constata ca nu e ce si-a dorit sau pur si simplu doreste altceva . Il trimite inapoi cerand returnarea banilor , dar produsul a fost
folosit . Atunci nu se mai schimba nimic . Bine , aici este si in functie de politica fiecarei firme .

La achizitionarea on-line exista niste clauze ,nu ?
De ex in alte tari poti schimba produsul chiar daca a fost folosit . Te duci cu el la magazin si iti poti lua ceva mai bun , dar nu se returneaza banii . Produsele inapoiate se baga la vanzare cu o reducere de pana la 50% si nu pierde nimeni . Stiu persoane care-si schimba tv-ul in functie de noutatile de pe piata . Asta-i legea la ei . In America te poti duce cu o ciocolata inapoi la magazin pe motiv ca nu e ce ti-ai dorit .
Cel putin mie mi se par total aiurea legile astea sau poate sunt eu cu capul in jos .
-
danstiucaru
- veteran

eu raman la ideea de ami cda doar naluci de dincolo,nu de alta dar eu sun mai ghinionist

si nici nu ma pricep sa imi aleg ceva daca nu am in mana.dar daca cineva imi recomanda cu siguranta un anumit lucru poate ma induplec.cat despre faza ca primesti o mulineta sau o lanseta prin posta,desfaci coletu incerci batu si constati ca este crapat,fisurat si ti se rupe ....chiar poti trimite inapoi doar cu plata transportului la tine????ar fi fain dar nu vreau sa testez pe pielea mea asa ceva,mai bine iau de la prieteni sau magazine,dar un vobler sau ceva ce nu gasesti la noi....merge si cdat de dincolo
-
Albuletu Alexandru
- veteran

de Albuletu Alexandru » 11 Ian 2011, 14:19
am cumparat o lanseta simano nexave bx dintr-un magazin din bucuresti. de fapt nu am cumparat-o eu, ci cumnatul meu care sta acolo mi-a luat-o. la aproximativ a 10 iesire s-a rupt inexplcabil la o lansare.
avand garantie i-am trimis-o cumnatului meu si acesta a primit banii inapoi pe ea fara probleme.
apropo, imi puteti recomanda ceva site-uri de unde sa pot comanda in siguranta.
si eu sunt ca fario, mai prudent din fire.
Nihil Sine Deo
-
danr
- Site Admin

salut,
asa cum am spus la totalfishing orice produs poate fi inlocuit fara explicatii, cu suportarea taxelor de transport de catre client, daca produsul returnat este nou in ambalajul original
s-a primit produsul, nu place, inapoi cu el
de asemenea, produsele deteriorate la transport, ex lansete, se inlocuiesc pe cheltuiala magazinului
singura conditie este desfacerea coletului dupa achitare, inspectarea produsului si sesizare imediata, proces verbal de deteriorare cu reprezentantul firmei de curierat
-
sorinB
- veteran

Albuletu Alexandru scrie:
In primul rand eu iti recomand Totalfishing, foarte seriosi, n-am avut deloc probleme cu ei...
Alte magazine pe privat

-
stefanflorin
- veteran

Baieti cu "buca" cei de la Totalfishing, nu am comandat online insa am fost de 2 ori in magazin si mi-au lasat cale de intoarcere. Amabili, politicosi, nu te streseaza (vezi magazinul g..o

) preturi cat se poate de competitive, nu poti pleca fara sa lasi ceva bani acolo

. Nu fac reclama, nici nu le trebuie, simteam decat nevoia sa-mi impartasesc parerea mea fata de ei. Probabil si cu onlineul sunt seriosi insa aici mai pot aparea probleme din cauza curieratului sau a unor mici greseli omenesti, si cred ca nu exista loc in lume sa nu se intample asta d-aia cel mai bine e sa cumperi "face to face" chestii care sunt legate de "feelingu" fiecaruia (lansete, mulinete, haine, etc. da nah nu tot timpu' ai posibilitatea, si te mai risti.
-
gemba111
- utilizator constant

sorinB scrie:Albuletu Alexandru scrie:
In primul rand eu iti recomand Totalfishing, foarte seriosi, n-am avut deloc probleme cu ei...
Alte magazine pe privat

reclama.
dealtfel,nu se poate cumpara o lanseta (ORICE ALTCEVA) de calitate dupa poze.Niciun produs folosit nu se schimba.
mi se pare ok.
-
kzoli
- veteran

gemba111 scrie:
dealtfel,nu se poate cumpara o lanseta (ORICE ALTCEVA) de calitate dupa poze.Niciun produs folosit nu se schimba.
mi se pare ok.
Perfect adevarat !!! ... insa multi o cumpara pe nevazute ! Unoara le place altora Nu ... si mai sunt altii carora tot nu place, dar ii este rusine sa recunoasca ....