Magazin nou in Cluj
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Magazin nou in Cluj
http://www.fishermans-partner.eu/lieferanten.html A fost cineva?Ce preturi au?Vor deschide si-n Bucuresti si Tulcea.
Citat citynewsFirma germana este distribuitor al celor mai celebre marci de produse de pescuit, printre care Abu Garcia, Cormoran, Spro, WTF, Shimano, Penn, Daiwa, Gamakatsu, Fox, Climax, Berkley sau Balzer, dar este si producator al propriei game, numita Suxxes.

Maine ma duc sa ma holbez pe acolo.
Am reusit sa ajung si sa il gasesc deschis. 
Magazinul este destul de mare, dar momentan este in stadiul de aprovizionare inca. Vanzatorii au spus ca o sa aduca produse foarte des perioada asta, pentru a-si face stocurile. Personal amabil.
Magazinul este destul de dotat la capitolul crap si stationar cat de cat.
Legat de spinning, ca doar asta ne intereseaza.
La capitolul naluci, momentan stau destul de slabut ca si varietate, pentru ca nu au pus pe raft inca decat cativa producatori. Voblere gasesti numai Rapala momentan(cu ocazia asta mi-am mai intregit colectia de Rapala cu niste floating-uri si CD-uri pentru clean). Mai gasesti naluci produse de catre ei, sub brandul dezvoltat de ei, Suxxes.
Legat de bete si mulinete, selectia de bete este bunicica ca si pentru ce specializari gasesti bete, dar sunt produse de clasa low si medium momentan. Nimic extravagant, dar au zis ca se blindeaza saptamaniile astea. Mulinete, prea putine si nu cele mai high-end posibil, pentru spinning ma refer.
Daca aveti nevoie de bagajiere noi, puteti trece pe acolo, au foarte multe cutii si rucsaci ca lumea, chiar mi-am cumparat astazi niste Plano-uri micute. Au si o selectie impresionanta de-a dreptul de cizme.
))
Per total, magazinul pare promitator daca o sa se aprovizioneze ca lumea.
Preturile sunt bune pentru un magazin de desfacere.
Orarul este cel mai tare, de L-V deschis de la 08-22!
Si sambata este deschis pana la ora 14, duminica inchis.
Merita sa treceti pe acolo, poate gasiti ceva ce va place.
Sper ca am fost de folos.

Magazinul este destul de mare, dar momentan este in stadiul de aprovizionare inca. Vanzatorii au spus ca o sa aduca produse foarte des perioada asta, pentru a-si face stocurile. Personal amabil.

Magazinul este destul de dotat la capitolul crap si stationar cat de cat.
Legat de spinning, ca doar asta ne intereseaza.

La capitolul naluci, momentan stau destul de slabut ca si varietate, pentru ca nu au pus pe raft inca decat cativa producatori. Voblere gasesti numai Rapala momentan(cu ocazia asta mi-am mai intregit colectia de Rapala cu niste floating-uri si CD-uri pentru clean). Mai gasesti naluci produse de catre ei, sub brandul dezvoltat de ei, Suxxes.
Legat de bete si mulinete, selectia de bete este bunicica ca si pentru ce specializari gasesti bete, dar sunt produse de clasa low si medium momentan. Nimic extravagant, dar au zis ca se blindeaza saptamaniile astea. Mulinete, prea putine si nu cele mai high-end posibil, pentru spinning ma refer.
Daca aveti nevoie de bagajiere noi, puteti trece pe acolo, au foarte multe cutii si rucsaci ca lumea, chiar mi-am cumparat astazi niste Plano-uri micute. Au si o selectie impresionanta de-a dreptul de cizme.

Per total, magazinul pare promitator daca o sa se aprovizioneze ca lumea.
Preturile sunt bune pentru un magazin de desfacere.
Orarul este cel mai tare, de L-V deschis de la 08-22!

Merita sa treceti pe acolo, poate gasiti ceva ce va place.

"Pescuitul e cel mai frumos sport, pestele e doar bonus."