Magazin nou in Cluj

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

charly 33
senior
senior

Magazin nou in Cluj

Mesaj de charly 33 » 23 Iul 2010, 15:43

http://www.fishermans-partner.eu/lieferanten.html A fost cineva?Ce preturi au?Vor deschide si-n Bucuresti si Tulcea.

Shoboo
junior
junior

Mesaj de Shoboo » 23 Iul 2010, 15:55

Eu nu am auzit de el. Pe siteul respectiv arata ca au magazin si in Cluj. Dar unde este acest magazin? :-??
"Pescuitul e cel mai frumos sport, pestele e doar bonus."

charly 33
senior
senior

Mesaj de charly 33 » 23 Iul 2010, 15:58

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 23 Iul 2010, 15:59

Firma germana este distribuitor al celor mai celebre marci de produse de pescuit, printre care Abu Garcia, Cormoran, Spro, WTF, Shimano, Penn, Daiwa, Gamakatsu, Fox, Climax, Berkley sau Balzer, dar este si producator al propriei game, numita Suxxes.
Citat citynews :)

Maine ma duc sa ma holbez pe acolo.

Shoboo
junior
junior

Mesaj de Shoboo » 23 Iul 2010, 16:00

str. Louis Pasteur nr. 52 :D M-am si incaltat si am fugit la magazin, poate il mai prind deschis. :D Daca nu, cred ca maine dimineata o sa fie deschis. :P

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 23 Iul 2010, 16:04

ne vedem maine atunci :)) Daca ajungi azi, posteaza terog pana la ce ora sunt maine...

charly 33
senior
senior

Mesaj de charly 33 » 23 Iul 2010, 16:14

Nu uitati cardul :D

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 23 Iul 2010, 16:15

pana la ora 13 cam toate is deschise sambata. cred ca si eu maine ma duc sa vad, pare interesant.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 23 Iul 2010, 16:28

Sa speram ca
cu un sortiment variat, adaptat pietelor regionale si locale.
....nu se traduce...cateva bete si mulinete entry level..."adaptat pietei locale" nu suna bine .

Shoboo
junior
junior

Mesaj de Shoboo » 23 Iul 2010, 23:04

Am reusit sa ajung si sa il gasesc deschis. :P

Magazinul este destul de mare, dar momentan este in stadiul de aprovizionare inca. Vanzatorii au spus ca o sa aduca produse foarte des perioada asta, pentru a-si face stocurile. Personal amabil. :P
Magazinul este destul de dotat la capitolul crap si stationar cat de cat.
Legat de spinning, ca doar asta ne intereseaza. :D
La capitolul naluci, momentan stau destul de slabut ca si varietate, pentru ca nu au pus pe raft inca decat cativa producatori. Voblere gasesti numai Rapala momentan(cu ocazia asta mi-am mai intregit colectia de Rapala cu niste floating-uri si CD-uri pentru clean). Mai gasesti naluci produse de catre ei, sub brandul dezvoltat de ei, Suxxes.
Legat de bete si mulinete, selectia de bete este bunicica ca si pentru ce specializari gasesti bete, dar sunt produse de clasa low si medium momentan. Nimic extravagant, dar au zis ca se blindeaza saptamaniile astea. Mulinete, prea putine si nu cele mai high-end posibil, pentru spinning ma refer.
Daca aveti nevoie de bagajiere noi, puteti trece pe acolo, au foarte multe cutii si rucsaci ca lumea, chiar mi-am cumparat astazi niste Plano-uri micute. Au si o selectie impresionanta de-a dreptul de cizme. :)))
Per total, magazinul pare promitator daca o sa se aprovizioneze ca lumea.
Preturile sunt bune pentru un magazin de desfacere.
Orarul este cel mai tare, de L-V deschis de la 08-22! :D Si sambata este deschis pana la ora 14, duminica inchis.

Merita sa treceti pe acolo, poate gasiti ceva ce va place. :P Sper ca am fost de folos.

Scrie răspuns